Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ból dupki spotted.

Edytowane przez Velius

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wiele bym dał, żeby Figaro pojawił się tutaj kosztem Mroka :frog: 

Był jaki był, ale czasem aż mi szkoda tych jego sonygafowych newsów, a postów Mroka czytać już nie mogę, tego tryharda na bycie zabawnym :/

Opublikowano

tydzien zostal, hype train choo choo! :drinks:

Opublikowano

Aż mi się przypomniała premiera i ile to się człowiek razy nadział na takie filmiki.

Kurwa mać uwielbiam ten hype przez każdym nowym GTA. 

Opublikowano

ale bedzie granie.....wiecej zabawy w samych ustawieniach niz w grach na xboxa

uOQ3gMtSRNek.jpg

Opublikowano

Pamietam jak dzis, przed rozpoczęciem grania zawsze spędzałem 2 godziny na kompromisach, pamietam ze nie przeszkadzał mi zasięg rysowanych obiektów czy brak cieni i to w tych kwestiach mój mózg mogl sobie pozwolić najwiecej.

Pózniej skupiałem sie na pierwszym planie, postać musisła być zawsze w ustawieniach High, podłoże Medium, chwała twórcom pózniej za dodanie dodatkowych ficzerow jak refleksy, "jakość" wody czy trawy, mogłem wyłączyć to wszystko fpizdu zeby było dodatkowe 10 fpsow.

Teraz gdy na konsolach wszystko jest takie samo, człowiek zamiast na grafice to skupia sie na gameplayu i widzi jakie te gry sa ch.ujowe. A mesjaszow mozna policzyć na palcach jednej ręki.

Zapomniałem dodać ze całe 2godziny szły sie je.bac gdy okazywało sie ze poziomy w grach różniły sie zasobo żernością.

Ch.uj mnie strzelał gdy jeden poziom przechodziłem w 30-40 kratkach a w kolejnym walczyłem z mózgiem co uciąć by osiągnąć 30.

Jezu jak ja pi.erdole ten PC Gaming.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Figaro. Mroczek to alter. Nie ma tak, ze przychodzi nowy typ na forumek i wbija na CW. Przeciez to mowi samo przez sie.

Opublikowano

Teraz gdy na konsolach wszystko jest takie samo, człowiek zamiast na grafice to skupia sie na gameplayu

Przeciez to nawet grafika nie jest.

mi iPhone generuje lepszą grafike

Co tu za guwno rozmazane? To ten Ryse z mityczna grafika?

Forza Horizon 2 jest gorsza od części pierwszej w podciagnietej NIE nextgenowej grafice, takie sa fakty

:yao:

Opublikowano

Valius, odstaw sobie internet.

Dopisz pod cytatami z jakich tematów pochodzą te cytaty.

Opublikowano

Expert jak zwykle sam się ora, grał w 2006 w America's Army na PC a teraz zgrywa experta od współczesnych komputerów. Co ty to ja nawet nie.

Opublikowano

@Exact

Z jedynego slusznego tematu na tym forum, który obwieszcza czysta brudna prawde.

Minusa masz za glupoty o PC, mam wrazenie ze jestes osoba ktora grala na PC 10 lat temu majac geforce 6600 GT gdzie faktycznie takie rzeczy mialy miejsce jak bawienie sie detalami zeby dostac wiecej fps, zwlaszcza w MMO (ogromny swiat, duzo postaci, duzo ruchu), ale obecnie sie zarzuca HIGH albo ULTRA i poprostu gra, czesto nawet nie zagladam do opcji bo nie ma po co.

10 lat temu PC nawet nie stał koło konsol jesli chodzi o jakosc i komfort grania, imho. Teraz jest bardzo przyjemnie posiadac mocny sprzet a i gry sa ciekawe, ale to CW i tu sie takich rzeczy nie pisze.

PC to fajna sprawa bo daje Ci mozliwosc samodzielnego zmieniania podzespołow, a to ze niektorzy probuja grac na archaicznych sprzetach w modern games, mozna porownac do wciskania na sile plytki z gra PS3 do PS2.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Pamietam ze 6600 to byla karta ze sredniej pulki wlasnie na granie w low/mid detalach. Jak ktos chcial grac na calego to bral GF6800.

Tak, ja mialem 6600 :frog:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Juz pierwszy Bloodborne na PT bouncy_jester___smiley_version_by_mirz12

Opublikowano

Expert jak zwykle sam się ora, grał w 2006 w America's Army na PC a teraz zgrywa experta od współczesnych komputerów. Co ty to ja nawet nie.

Dużo sie od tamtej pory nie zmieniło czytając PCLab, problemów tylko wiecej bo twórcy maja jeszcze bardziej wy.je.bane na PC

@Exact

Z jedynego slusznego tematu na tym forum, który obwieszcza czysta brudna prawde.

To wychodzi na to ze random z Ciebie.

trafiłeś, miałem GF6600GT :frog:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

To tak jakby specjalnie opuścić kinową wersję Avatara, krzyczeć pod nosem lalalala kiedy ludzie na około komentują film a potem jarać się wersją na blu rej wydaną po 2 latach :pawel:

To chyba tak jak byś obejrzał cama w 640p, a potem nie widział różnić w wersji bluray. Ja się trochę jaram wersją pecetową mimo, że będę ogrywał po raz 3 to samo to chętni zobaczę czy są duże różnice

Opublikowano

Pamietam jak dzis, przed rozpoczęciem grania zawsze spędzałem 2 godziny na kompromisach, pamietam ze nie przeszkadzał mi zasięg rysowanych obiektów czy brak cieni i to w tych kwestiach mój mózg mogl sobie pozwolić najwiecej.

Pózniej skupiałem sie na pierwszym planie, postać musisła być zawsze w ustawieniach High, podłoże Medium, chwała twórcom pózniej za dodanie dodatkowych ficzerow jak refleksy, "jakość" wody czy trawy, mogłem wyłączyć to wszystko fpizdu zeby było dodatkowe 10 fpsow.

Teraz gdy na konsolach wszystko jest takie samo, człowiek zamiast na grafice to skupia sie na gameplayu i widzi jakie te gry sa ch.ujowe. A mesjaszow mozna policzyć na palcach jednej ręki.

Zapomniałem dodać ze całe 2godziny szły sie je.bac gdy okazywało sie ze poziomy w grach różniły sie zasobo żernością.

Ch.uj mnie strzelał gdy jeden poziom przechodziłem w 30-40 kratkach a w kolejnym walczyłem z mózgiem co uciąć by osiągnąć 30.

Jezu jak ja pi.erdole ten PC Gaming.

Tak tak, płacz, że można samemu wybrać ustawienia zamiast zostawić to wydawcy gry na konsolę... To ma sens :-)

Od 2.5 roku wróciłam do PC Gamingu i żadna z opisanych sytuacji nie miała u mnie miejsca. Każda gra ma set ustawień - niskie, wysokie, ultra, a jak ewentualnie ktoś chce to może grzebać w szczegóły - klikam zawsze ultra i wszystko działa.

Opublikowano

Ej, ale idźcie się żalić i chwalić pecetami na PClaba, czy jakie inne (tfu!) CD Action... Tu są konsole, tu się czeka. :sir:

Opublikowano

Przecież już dawno było ustalone, że stem to konsola  :newell:  chyba, że coś przeoczyłam :]

Opublikowano

Co jak co, ale pecet jeszcze nigdy nie był tak dobry względem konsol, jak teraz. Obecne high-endowe piece (3000-4000 za skrzynię) mają kilkukrotnie większą moc od "next-genów", jest mega wygodny i fajny steam, są świetne wyprzedaże gier, a pod koniec wakacji tego roku wychodzi prawdopodobnie najlepszy windows jaki kiedykolwiek powstał, który dzięki directx12 i lepszej optymalizacji jeszcze bardziej zwiększy różnicę pomiędzy pc i konsolami. Do tego na peceta będzie z każdym rokiem wychodzić coraz więcej fajnych exów dzięki kickstarterowi i temu, że rynek pc przez ostatnie lat się rozrósł o PARĘ TYSIĘCY PROCENT i np.: takie GTA 5 mimo, że nie miało jeszcze premiery i połowa taboreciarzy kupiła dla tej gry konsolę ma na samym steamie ponad 2 miliony preorderów (a przecież do tego trzeba dodać mnóstwo ludzi którzy kupili grę w zwykłym sklepie).

Opublikowano

wchodzę na fejsa patrzę o beczka, cygany dostali gierkę, którą już ogralem 2 razy i czuje już lekką bekę widząc cene ledwo 20zl niższą niż tę za którą dalem na premiere na konsole (a ponoć gry tanie, ale to chyba jak zje.biesz z zatoki) i pierwszy komentarz 

qiXEqDc.png

co za rumuny xd

Opublikowano

"pujdzie mi? master race"

Opublikowano

Juz wiem czemu, boty maja tak wiele wspólnego z blacharzami, bo obie grupy żyją w alternatywnej rzeczywistości...

Wszyscy kładą lache na PC, GTA ma raptem tylko 2mln pre orderów i to tez przez to ze ostatnia gra w tych klimatach na PC było GTA IV ktore do dzisiaj jest spier.dolone.

A Ci mówią jak to PC ma sie dobrze XD

Fakt symulatora kozy i Lola na konsolach nie ma.

I ta cena

180zl

180zl

180zl

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.