Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Fakt symulatora kozy i Lola na konsolach nie ma.

SMITE i symulator kozy juz zaraz na xbonie <3

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To, że społeczność graczy pecetowych w Polsce jest żałosna nie znaczy, że sama platforma też taka jest ;)

Coś dla Ciebie Expert:

431599542.jpg

Edytowane przez JJeday

Opublikowano

Już wiem czemu tak długo kazali nam czekać na kontynuacje głupiego i głupszego, nie mogli się zdecydować kogo tym razem wezmą do pary Jima....

Experta czy Jeff Daniels, no cóż myślę, że nie wiele brakowało....

Opublikowano

" Wszyscy kładą lachę na PC" :-) Oczywiście. 

r6ybe0.jpg

Opublikowano

Juz wiem czemu, boty maja tak wiele wspólnego z blacharzami, bo obie grupy żyją w alternatywnej rzeczywistości...

I kto to kur.wa mówi. XD

Opublikowano

1,4mln w grze, co to jest na cały świat?

Juz wiem czemu, boty maja tak wiele wspólnego z blacharzami, bo obie grupy żyją w alternatywnej rzeczywistości...

I kto to kur.wa mówi. XD
Wyzywam Cie na pokazanie obrazka z włączonym frapsem w GTA V 1080p z ustawieniami High.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

1,4mln w grze, co to jest na cały świat?

Widzę, że zajęcia z logiki się opuszczało, otóż jeśli "wszyscy kładą lachę" to znaczy, że nikt nie gra.

Podczas gdy steam ma 100mln userów, z czego prawie 6 mln ponad 5mln zalogowanych w tym momencie. Trudno twierdzić, że to jest mało.

A trzeba dodać - Steam to nie jest 100% rynku gier na PC. 

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

A ja Cie wyzywam, żebyś robił wypad na gejonly. 

Po co mam kupować grę na PC skoro niedługo Xbone i na niego mam zamiar kupić? 

Właśnie zdałem sobie sprawę, że wymagam logiki od klapersów. Impossibru :frog:

Opublikowano

I dlatego beka z blacharzy od zawsze na zawsze.

To nie ty wklejałeś screena z pokazanym pre orderem na GTA V na Steamie?

:dynia:

Buhahaha

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Expert, jak ostatni raz odpalałeś na PC coś w roku 2005 z Geforcem 6600GT na pokładzie, to nic dziwnego, że powielasz ciągle te same brednie. 

Polecam zainwestować w najnowszy sprzęt i sprawdzić jak Lord Gaben traktuje obywateli swojego królestwa. 

Opublikowano

Na samym Battle.net pewnie ze 3 razy tyle online teraz jest, ale to akurat jest dla minus peceta z tymi klientami steam, origin, uplay, battle.net Fajnie jak by jedna apka była no ale niestety, każde korpo chce zarabiać dla siebie

Opublikowano

Wiesława, jesli dla Ciebie 5 mln auto zalogowanych użytkowników (z uruchomieniem systemu) to dużo na 100mln kont to widać ze masz o tym pojęcia tyle co o budowie Xbox One.

Opublikowano

I dlatego beka z blacharzy od zawsze na zawsze.

To nie ty wklejałeś screena z pokazanym pre orderem na GTA V na Steamie?

:dynia:

Buhahaha

Nie?

Yebie ci sie coś jak zwykle w tej bani. 

Opublikowano

Żaden monopol nie jest dobry więc lepiej żeby było tych platform sprzętowych i dystrybucji kilka.

Opublikowano

Na samym Battle.net pewnie ze 3 razy tyle online teraz jest, ale to akurat jest dla minus peceta z tymi klientami steam, origin, uplay, battle.net Fajnie jak by jedna apka była no ale niestety, każde korpo chce zarabiać dla siebie

Szkoda, że Steam nie opanował jeszcze tego rynku w całości. Uplay można sobie w dupę wsadzić, Origin nie jest aż taki zły, a podłączenie się do battle.netu ma swój klimat, zgodny z tymi gierkami Blizza ;) 

Ale faktycznie, mógłby być tylko Steam :frog: 

Opublikowano

Obecne high-endowe piece (3000-4000 za skrzynię) mają kilkukrotnie większą moc od "next-genów"

Gdzie ta moc idzie? Bo chyba nie w grafikę.

Opublikowano

Wiesława, jesli dla Ciebie 5 mln auto zalogowanych użytkowników (z uruchomieniem systemu) to dużo na 100mln kont to widać ze masz o tym pojęcia tyle co o budowie Xbox One.

dziękuję, rzeczywiście sporo wiem o Xbox One :-)

Opublikowano

" Wszyscy kładą lachę na PC" :-) Oczywiście. 

r6ybe0.jpg

Piękny obrazek, bomba prawdy, trzeba być jeleniem, żeby grać na pc, no chyba ze jest się gimbusem na utrzymaniu rodziców lub innym nierobem, który przegrywa życia, to wówczas pozostaje tylko pc, gdzie najpopularniejsze gry to te za darmo.

Opublikowano

pc ma jedna wade, nie ma duszy

Opublikowano

Piękny obrazek, bomba prawdy, trzeba być jeleniem, żeby grać na pc

Ty za to jesteś jeleniem Sony i łykasz wszystko co Ci wcisną, łącznie z brakiem honoru - gdzie ten Driveclub w plusie?

Opublikowano

"According to Rockstar, the recommended specifications are based on hardware that can run the game at 1080p, at 60 frames-per-second. For that, Rockstar suggest a Nvidia GTX 660 2GB or AMD HD7870 2GB."

lol, GTAV na karcie grafiki z biurowego kompa w pracy pójdzie mi 2 razy płynniej niż na PS4... "nextgen"!
Opublikowano

To, że społeczność graczy pecetowych w Polsce jest żałosna nie znaczy, że sama platforma też taka jest ;)

Coś dla Ciebie Expert:

431599542.jpg

No, ale co te slupki oznaczają? Że więcej gimbazy gra w lola i cs'a na PC niż w gierki na konsolach? No cóż to by się zgadzało. 

Opublikowano

Siła i temperatura tej dyskusji świadczy najlepiej o tym, że PC to liczący się konkurent w branży gier :-) Gdyby było inaczej to każdy klapens by napisał - "aha, ok" :-)

Opublikowano

"According to Rockstar, the recommended specifications are based on hardware that can run the game at 1080p, at 60 frames-per-second. For that, Rockstar suggest a Nvidia GTX 660 2GB or AMD HD7870 2GB."

lol, GTAV na karcie grafiki z biurowego kompa w pracy pójdzie mi 2 razy płynniej niż na PS4... "nextgen"!

No przecież zrobili tak, żeby siary na xbonie bez trawy i jeszcze w 30 fpsach nie było, no i po to żeby sprzedać grę 3 raz przecież xD na konsolach dali przynajmniej dodatkowe ficzery chociażby pokroju widoku fps a na PC? 60 fpsów, których i tak połowa gimbazy nie odpali. 

Żaden monopol nie jest dobry więc lepiej żeby było tych platform sprzętowych i dystrybucji kilka.

STEM bo wystarczył.

Opublikowano

No przecież zrobili tak, żeby siary na xbonie bez trawy i jeszcze w 30 fpsach nie było, no i po to żeby sprzedać grę 3 raz przecież xD na konsolach dali przynajmniej dodatkowe ficzery chociażby pokroju widoku fps a na PC? 60 fpsów, których i tak połowa gimbazy nie odpali. 

no stary proszę Cię, serio ktoś nie ma karty grafiki za 400-500zł  500-700zł w blaszaku i nie odpali tych 60 klatek?

Edytowane przez Wieslawa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.