Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Piękny obrazek, bomba prawdy, trzeba być jeleniem, żeby grać na pc

Ty za to jesteś jeleniem Sony i łykasz wszystko co Ci wcisną, łącznie z brakiem honoru - gdzie ten Driveclub w plusie?

Co ty do mnie mówisz chorągiewko? Co tam ogrywasz na xzłomie, którego kupiłeś dla gier? Bo z tego co widzę, to ta marna imitacja next gena służy wam głównie do zamawiania pizzy, oglądania jak ludzie graja w gry, których wy nigdy nie dostaniecie i do możliwości odpalenia Wiedzmina 3 w full hd poprzez YT.

23143912210526263250.jpg

:yao:

Ale microsoft zafundował wam "nową generacja", na szczęście dla was, to ostatnia konsola tych nieudaczników.

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

"According to Rockstar, the recommended specifications are based on hardware that can run the game at 1080p, at 60 frames-per-second. For that, Rockstar suggest a Nvidia GTX 660 2GB or AMD HD7870 2GB."

lol, GTAV na karcie grafiki z biurowego kompa w pracy pójdzie mi 2 razy płynniej niż na PS4... "nextgen"!

No przecież zrobili tak, żeby siary na xbonie bez trawy i jeszcze w 30 fpsach nie było, no i po to żeby sprzedać grę 3 raz przecież xD na konsolach dali przynajmniej dodatkowe ficzery chociażby pokroju widoku fps a na PC? 60 fpsów, których i tak połowa gimbazy nie odpali. 

no stary proszę Cię, serio ktoś nie ma karty grafiki za 400-500zł  500-700zł w blaszaku i nie odpali tych 60 klatek?

Wiesz co, w związku z moją pracą siedze troche na portalach dla gimbazy i przykładowo dzisiaj trafiłem na takie obrazki

3616958.jpg

jak większość osób ma kompa do lola to nie dziwie się, że nie pójdzie im 1080p/60fps

Opublikowano

O tak przy okazji - Sony już odblokowało możliwość oglądania na twitchu w PS4 gier z pozostałych platform czy dalej boją się odpływu ludzi jak zobaczą prawdziwe gry nie-remastery?

Opublikowano

Wiesia a co powiesz na to, żeby odpalić GTA V w 4K trzeba mieć karte, która kosztuje tyle co ps4+xbox one razem wzięte? Też każdego stać?

Opublikowano

Wiesia a co powiesz na to, żeby odpalić GTA V w 4K trzeba mieć karte, która kosztuje tyle co ps4+xbox one razem wzięte? Też każdego stać?

a czemu kazdego ma stać na granie w 4K? moze jeszcze porshe dla kazdego i jack daniels w kranie? to nie caritas, chcesz najlepszej jakości zapracuj na to a nie mamo kup kompa do nauki

Opublikowano

Według pracownika Rockstar Toronto, żeby odpalić GTAV w 4K, trzeba mieć GTX760, a ta karta kosztuje 800 zł. Ale nie podał informacji, na jakich detalach. 

Opublikowano

Pewnie low bez cieni xD

Opublikowano

Jestem ciekaw czy któryś blacharz bedzie miał tyle godności by podczas premiery dac tu obrazek z ustawieniami gry i ilością wyświetlanych klatek a pózniej napisze konfiguracje tego kompa.

Opublikowano

a czemu kazdego ma stać na granie w 4K? moze jeszcze porshe dla kazdego i jack daniels w kranie? to nie caritas, chcesz najlepszej jakości zapracuj na to a nie mamo kup kompa do nauki

A czemu nie?

Opublikowano

Jestem ciekaw czy któryś blacharz bedzie miał tyle godności by podczas premiery dac tu obrazek z ustawieniami gry i ilością wyświetlanych klatek a pózniej napisze konfiguracje tego kompa.

Proszę bardzo ;)

Opublikowano

A czemu nie?

Bo nie.

Opublikowano

A czemu nie?

Jako lewicowiec pewnie najchetniej bys dal zapis do budzetu powiatu albo gminy, ze kazdy kto uwaza sie za gracza i ma chec pograc powinien dostac za darmo wypasionego PC albo PS4 bo przeciez wszelkie dobro pochodzi od panstwa, a nie swojej ciezkiej pracy. Ewentualnie trzeba napisac listo do ONZ aby zalozyli fundusz zapomogowy dla wszystkich cebulakow to moze i nawet Mendrek nie bedzie musial czekac 7 lat aby wyrwac gre za 20zl na spolke z kumplem.

Opublikowano

A dlaczego nie? 

Opublikowano

Nie wiem jakim powałem musiałbym być, aby po ograniu tej gry gdziekolwiek, kupić dla niej PC-ta/kupić ją na PC, by ją zobaczyć w nieco lepszej oprawie. Jak dla mnie to taka gra na raz. Może sięgnę po nią kiedyś za kilka lat, jak będę losował gry "w które kiedyś grałem a może sobie odświeżę". Nie wiem co może być fajnego w oglądaniu jak wydmuszka ładnieje. O ile hype tej gry na konsole w ogóle mnie nie podpalił, tak hype tej gry na PC strasznie mnie wyziębia. Wolałbym aby dyskusja była toczona na inne tematy...

Opublikowano

lol botki jarają się tym, że ktoś wrzucil fotki do tematu o forzy horizon jakby jakaś nowa gra wyszła na ten złom :yao:

Może sięgnę po nią kiedyś za kilka lat, jak dadzą w plusie

fix'd for ya :sorcerer:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Pf, jakbyś nie wiedział blubciu to dawno ograłem GTA V , a jednym z moich motywów było ogranie tego przed blaszkami, którzy wyparli się konsol...

Opublikowano

wiem, wiem wszystkim się chwaliłeś tutaj na forum, ile straciłeś na odsprzedaży?

Opublikowano

Wydmuszki to są exy Sony. 

Opublikowano

wiem, wiem wszystkim się chwaliłeś tutaj na forum, ile straciłeś na odsprzedaży?

Wszystko, wszak kupiłem grę cyfrowo i nie odsprzedałem jej.

Nie miej mnie za jakiegoś cebulaka, jakbym posiadał pc do grania...

Opublikowano

A to pewnie składka na 4 była grana

Opublikowano

Nie dość że upał i pić się chce, to jeszcze karmisz mnie takimi sucharami, miej ty litość weganie....

Opublikowano

ale po jaką ciężką cholere wklejacie tu screeny ze steama czy inne?

kogo to obchodzi, to forum o konsolach

idzcie sobie na purepc czy pclaba (pipi)a mać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.