Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie dość że upał i pić się chce, to jeszcze karmisz mnie takimi sucharami, miej ty litość weganie....

no ale powiedz grubciu, bolało jak musiałeś wydać uciułane grosiki żeby móc się szczycić tym, że ograłeś szybciej niż blacharze?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja dostałem za darmo jak większość nowych gier, bawiłem się świetnie. Wspaniała gra :).

Opublikowano

Nie dość że upał i pić się chce, to jeszcze karmisz mnie takimi sucharami, miej ty litość weganie....

no ale powiedz grubciu, bolało jak musiałeś wydać uciułane grosiki żeby móc się szczycić tym, że ograłeś szybciej niż blacharze?

Nie wiem czy cię bolało, ale widzę że nadal boli, skoro bardziej się tym przejmujesz ode mnie...

Opublikowano

ale po jaką ciężką cholere wklejacie tu screeny ze steama czy inne?

kogo to obchodzi, to forum o konsolach

idzcie sobie na purepc czy pclaba (pipi) mać

gspyvk6puhn4ibeozkft.jpg

Edytowane przez Velius

Opublikowano

A będzie na tym Half Life 3 ? :frog:

Opublikowano

a co to za wynalazek wyżej?

co włożono do środka?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Nie wiem czy cię bolało, ale widzę że nadal boli, skoro bardziej się tym przejmujesz ode mnie...

oj jak boli

Opublikowano

a co to za wynalazek wyżej?

co włożono do środka?

Wibrator analny.

Opublikowano

jaki z ciebie perwers karol

Opublikowano

Nie no PC są dobre, jak nie ogram na szrocie lub na Xbox One jakieś gierki bo szkoda kasy to sciagne sobie na Pececie w 1080p 30-50 fpsach,mam czasami dropy ale nie tak duże jak na szrocie cztery. Szkoda kasy na Wirdzminy lub Dying Light jak moge sobie na PC ograc w lepszej jakosci.

Opublikowano

jaki z ciebie perwers karol

Jakby dali bloodborne to tez bym ogral bo tak tego nie kupie, może za rok jak cena spadnie do 100zl na allegro a z tym nie bedzie problemu bo ten kupsztal nawet do piet nie dorasta Dark Souls ;)

Opublikowano

Nie ograł a (pipi)i ze kupsztal.

Ogralem, troche na jutubie, guwno a nie gra. Dark Souls 4 life

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Wy(pipi)albym ta moderację za trzymanie tego odpadu.

Albo dajcie mi moderatora.

Opublikowano

A moglbys i ty sie wy(pipi)ac? Twoje komentarze sa bardziej rakowe niz reaktory w Czarnobylu.

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

niby taki słaby troll, a tu co chwila bul dópy

Mroku, bierz ich!

Opublikowano

bociarnia zaorana, to teraz czas na blacharzy

Opublikowano

A moglbys i ty sie wy(pipi)ac? Twoje komentarze sa bardziej rakowe niz reaktory w Czarnobylu.
Zdanie randoma w dodatku kuzyna Soula nikogo.
Opublikowano

A bo ty kim jesteś jak nie randomem? xD

Opublikowano

Mroku, bierz ich!

Gówna nie tykam(tyczy się only Exacta)

Opublikowano

No dla mnie gość ktory wpada do CW napisać raz na 100 stron to random, wiec zejdź mu z kolan.

Mroku, bierz ich!

Gówna nie tykam(tyczy się only Exacta)
Mam nadzieje ze zostaniesz ukarany.
Opublikowano

Wiesz Exact, większość wygrywa życie i nie musi siedzieć 24/7 w CW lub napierdalac w tego szrota podniecajac sie jakie to Sony dobre

Opublikowano

No dla mnie gość ktory wpada do CW napisać raz na 100 stron to random, wiec zejdź mu z kolan.Gówna nie tykam(tyczy się only Exacta)

Czy znowu mam przypomnieć komu niedawno siedziałeś na kolanach? :oh_you:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.