Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja chcę sobie zamówić pizzę to dzwonię pod odpowiedni numer. :lapka:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Po prostu jestes zbyt ograniczony by zrozumiec, ze gry dla casuali nakrecaja rynek i czesto finansuja ambitne core'owe projekty. To nie Bloodborne, Uncharted i Halo spowodowaly, ze rynek gier wideo nadal istnieje.

Masz racje, to takie gry jak Star Wars Kinect sa powodem dzieki ktoremu rynek gier wideo dalej istnieje, to wlasnie te gry sprzedaja konsole, nie Halo czy Uncharted. Jednak z Twoja zelazna logika nikt nie wygra, a teraz wracaj do Destiny na PS4 lub XO klepac po raz setny ten sam raid.

Opublikowano

Ja tam wole zmaowic online niz meczyc sie z jakims muslimem na telefonie.

Opublikowano

Ja tam wole zmaowic online niz meczyc sie z jakims muslimem na telefonie.

Tylko czysta rasowo obsługa. :cool:

Opublikowano

zamowienie pizzy przez telefon w warszawie w sobote wieczór to nie lada wyczyn. umarłbym z głodu gdyby nie on-line

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

A co mnie jakaś warszawa obchodzi. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Zeratul, zablokowanie używek na Xbone to też była ta część dobrej wizji? 

Dla mnie te wszystkie tv i aplikacje do zamawiania pizzy mogą wypierdalać. 

Nikt nie blokowal uzywek na Xbone. Takie niezrozumienie tematu potem skutkuje takimi a nie innymi wnioskami. Handlowanie uzywkami mialo byc ograniczone, ale mialo byc dostepne. Microsoft niestety nie mial jeszcze wszystkiego zapietego na ostatni guzik gdy to oglosil. Prasa rozpetala burze i wojne i skonczylo sie to tak jak sie skonczylo. Oczywiscie wiesniactwo growe zrobilo swoje.

Nie zapominajmy jak to wielkie wsparcie uzywkami mamy na steam, origins, appstorze, google play, i... PSN! Z calego zamieszania wiesniactwo growe z mediami rozpetaly wieksza burze niz byla tego warta.

Oczywiscie Microsoft sam strzelil sobie w stope nie potrafiac tego odpowiednio zakomunikowac i nastepnie wytlumaczyc. Zawalil marketing, ale bylo to spowodowane zmianami na najwyzszych szczeblack. Steve odchodzil, Don odchodzil... najgorszy czas na zapowiedzenie nowej konsoli i skuteczne jej promowanie. Marka po prostu zostala zjedzona przez media szukajace tanich klikow i taniej sensacji.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że w tak poważnej firmie jak M$ takie wpadki przy zapowiedzi Xboxa nowej generacji to gruby fail.

Opublikowano

WIzja ktora Microsoft mial na One tez nie byla zla... rzeklbym, nawet ze byla genialna. Jakos sprawdza sie to na innych sprzetach, ale gracze sa zwaleni, wiec musieli zaczac psioczyc. Microsoft tez najlepszego marketingu nie zrobil, bo sami nie wiedziali co tak naprawde chca zrobic. Stad Don takie bledy i glupoty wygadywal.

Wsadzenie słabszych komponentów, dowalanie kinecta oraz always online to genialna wizja.

JA PIERDOLE

Akurat konsola wcale nie miała być always online.

Zer dobrze napisał. Gracze konsolowi najpierw tupią nóżkami bo konsola raz na 24h miała zweryfikować oprogramowanie, a później lecą milionami po Destiny, które bez połączenia z siecią nawet singla nie odpali  :reggie:

jakiego singla?

Opublikowano

Po prostu jestes zbyt ograniczony by zrozumiec, ze gry dla casuali nakrecaja rynek i czesto finansuja ambitne core'owe projekty. To nie Bloodborne, Uncharted i Halo spowodowaly, ze rynek gier wideo nadal istnieje.

Masz racje, to takie gry jak Star Wars Kinect sa powodem dzieki ktoremu rynek gier wideo dalej istnieje, to wlasnie te gry sprzedaja konsole, nie Halo czy Uncharted. Jednak z Twoja zelazna logika nikt nie wygra, a teraz wracaj do Destiny na PS4 lub XO klepac po raz setny ten sam raid.

No mam racje, ze jestes zbyt ograniczony by to zrozumiec.

Opublikowano

Na PPE.pl w newsie o Ori ''Business-wise'' przetlumaczyli jako 'Mądry biznes, 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

no co chcesz przeciez google translate nie moze sie mylic xD

Opublikowano

Powiedzial czlowiek ograniczajacy sie do jednej gry na 2 platformach :reggie:

Co to USA robi z ludzmi...

Opublikowano

Powiedzial czlowiek ograniczajacy sie do jednej gry na 2 platformach :reggie:

Co to USA robi z ludzmi...

Pograzaj sie Bansai pograzaj...

http://www.trueachievements.com/gamergames.aspx?gamerid=22218

http://psnprofiles.com/Zeratul_pl

no i nie zapominajmy o Wii U :obama:

Jak zagrasz w 10% gier co ja to daj znac... :daddy:

Opublikowano

Ori 2/50 

Bloodborne 2/34

Battlefield Hardline 40/40

Typowy janusz :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Wiele gier na PS4 kompletne 0%, na Xboxie tez ledwo lizniete ... ale pograzaj sie dalej Bansai :yao:

Ciesze sie ze masz Wii U, witaj w klubie, choc pewnie tez ledwo gry ruszone.

Opublikowano

Calaczki w Hardline to musi byc ciezki interes.

Od takich splesnialych kielbas trzymam sie z daleka wiec moze i masz racje z ta kielbasa :reggie:

Opublikowano

22 gry na 100% z czego dobra jedna, max dwie.

:reggie:

Opublikowano

Nie to, że specjalnie staje po którejś stronie, ale kilka prawilnych gier Zeratul ma zaliczonych.

Opublikowano

Labtec skonczyles juz gierki z plusa, ze sie w ogole wypowiadasz? 

Bansai się lekko rozpędził bo zakompleksiony rzucił z zazdrości, że ja tylko w Destiny gram. Chłopczyk się nieźle przejechał jak zobaczył, że takie tytuły jak Infamous, Killzone, Destiny, Dead Rising 3, Dying Light i wiele innych są przeze mnie ukończone, więc postanowił dowalić się do Hardline i Bloodborne... sorry nie ma bonusa. Bloodborne czeka w kolejce jak przyjdzie czas na powrót do gier z grafiką z PS3. Wolę w Sunseta teraz pograć.

Suteq też kozak... liczba platyn 0.

Opublikowano

Bloodborne czeka a dead rising 3 z grafiką z ps2 skonczone

Opublikowano

Lepiej sprawdz Zeratulku jeszcze raz bo wzrok ci szwankuje przez ogrywanie tylu crapow.

W ogole zabawne, BB grafika z ps3 ale hardline to pewnie nextgen. xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.