Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dziwic sie ze muzulmanie nienawidza USA jak tam graja tylko w Destiny i Hardliny.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

zeratul i jego avatar = najslabsi w CW

Opublikowano

Destiny jeszcze rozumiem, ze ktos nabral sie na hajp za 500mln ale kuhwa Hardline?

Opublikowano

pewnie ma o czym pogadac dzieki temu z ludzmi w pracy

Opublikowano

Ale powiedzcie szczerze, podobno ten BF Hardline w singlu nie taki straszny, nie wiem czy mnie internet ztrolował czy to prawda i warto za 10€ kupić.

Opublikowano

lepsza fabula niz w driveclubie podobno

Opublikowano

Ale powiedzcie szczerze, podobno ten BF Hardline w singlu nie taki straszny, nie wiem czy mnie internet ztrolował czy to prawda i warto za 10€ kupić.

Chyba za 10 dolcow kanadyjskich.

Opublikowano

ten hardline to wydanie moda/mappacka/dlc do czwórki za pełną cenę full retail, myslalem ze sie ludzie juz nie nabiorą a widzę ze gierka popularna i lykaja jak pelikany prosząc o jeszcze

ea was zarucha na śmierć

Opublikowano

bo ilez mozna rozmawiac o hardline, to jest szmira przeciez, bete na ps4 odistalowalem po 20minutach bo myslalem, ze ps2 podpialem pod tv

Opublikowano

Ja wiem że to najgorszy BF ze wszystkich, ale spotkałem się z opinią że mimo wszystko Singiel jest ok, dlatego jak zwykle radze forumka, poczekam jak będzie po 10 dolarów kanadyjskich.

Opublikowano

Masz racje Ficus, pogadajmy o dobrych grach. Ori and the Blind Forest, Pillars of Eternity i Bloodborne - trzy najlepsze gry na trzy platformy. W co grales?

Czekaj, dopiero teraz zobaczylem sygnaturke a tam DriveKlap  :dog:

Opublikowano

No ogólnie to BB dobry w ch.uj, moje pierwsze w życiu podejście i bawię się dobrze, w grze spędziłem już 4 The Ordery.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ori stawiane przy mesjaszu, te boty i ich poczucie humoru. Ori to możecie postawić przy Helldivers albo HM2, a przy BB może postawicie coś w 2016 roku, MOŻE.

Opublikowano

No i kolejny znajomy (no1 poland trophy hunter), ktory dal orderkowi 9+/10 za gameplay i grafike, odpalil wlasnie bloodborne i wylaczyl po 20 minutach bo "grafika do dupy" to nie bedzie w to gral :reggie:

Opublikowano

ten hardline to wydanie moda/mappacka/dlc do czwórki za pełną cenę full retail

Śmieszy mnie takie gadanie. Pokaż mi jakiegoś moda/mappacka/dlc które zawiera pełną kampanię singlową, nowe tryby do multi, mapy itp. Czyli generalnie pokaż mi moda/mappacka/dlc, które jest całkiem nową grą tak właściwie.

PS. Mam hardline, cebulowego - ale ich oszukałem, co?

Opublikowano

No i kolejny znajomy (no1 poland trophy hunter), ktory dal orderkowi 9+/10 za gameplay i grafike, odpalil wlasnie bloodborne i wylaczyl po 20 minutach bo "grafika do dupy" to nie bedzie w to gral :reggie:

Niech zmieni telewizor.

Oprawa graficzna stoi na wysokim poziomie

Eurogamer

Opublikowano

Niech zmieni telewizor.

Oprawa graficzna stoi na wysokim poziomie

Eurogamer

Jak wymiana TV nie pomoze to moze jeszcze zainwestowac w takie cos:

730..20130303134821_klapki_na_oczach_zys

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No mam racje, ze jestes zbyt ograniczony by to zrozumiec.

Powiedzial czlowiek ograniczajacy sie do jednej gry na 2 platformach :reggie:

Co to USA robi z ludzmi...

Pograzaj sie Bansai pograzaj...

http://www.trueachievements.com/gamergames.aspx?gamerid=22218

http://psnprofiles.com/Zeratul_pl

Ja pier.dole chwalić się zrobieniem 100% w Call of Duty czy nowym Battlefieldzie :yao: a Ori tylko odpalone w Bloodbornie zabileś Cleric beast i to wszystko xD pistolet nauczyleś się zakładać?

Opublikowano

Ori stawiane przy mesjaszu, te boty i ich poczucie humoru. Ori to możecie postawić przy Helldivers albo HM2, a przy BB może postawicie coś w 2016 roku, MOŻE.

Ciebie za to mozna postawic jedynie przy

Varys.jpg

Opublikowano

Jak kiedys bede lecial do USA to mam nadzieje, ze nie beda mi sprawdzac na granicy czy mam calaka w CoDzie  :dog:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Komiczna jest ta podjarka BB człowieka bez honoru, którego nick'a z szacunku do konsolowej braci nie wymienię. Całą generację olewał Soulsy, pierwsze przeszedł tylko dlatego żeby go już nikt nie maltretował na forum (i to z plusa) i teraz nagle wielki fan tego typu gier, BO EX NA PIESFOR :)

Opublikowano

No tak - bo jak ktos przegapil Soulsy na poprzedniej generacji to juz BB jarac sie nie moze ^^

Ile najlepszych exow z PS3 Ty skonczyles ?

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.