Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Komiczna jest ta podjarka BB człowieka bez honoru, którego nick'a z szacunku do konsolowej braci nie wymienię. Całą generację olewał Soulsy, pierwsze przeszedł tylko dlatego żeby go już nikt nie maltretował na forum (i to z plusa) i teraz nagle wielki fan tego typu gier, BO EX NA PIESFOR :)

Kosmiczny to jest bóldupy botów o BB. Don grałeś w każdą grę, której nadupcasz w sequel? Diablo 1 i 2 ograne wzdłuż i wszerz? Taki fan Gearsów z ciebie a jedynki nawet nie skończyłeś.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Co ta banda nieuków piszę do mnie? Pękają wam dupy z powody tego BB? Bardzo mi przykro, ale to nie moja wina, że kupiliście dekoder do zamawiania pizzy na którym nie ma w co grać. Nic nie nauczyły was poprzednie generacje? Na jednej platformie 3 marki klepane w kółko, a na drugiej duża różnorodność i co roku goty lub gotg. Teraz nic się nie zmieniło, oprócz tego, że wasza "konsola" wyświetla grafikę na poziomie laptopów z biedronki w rozdzielczości z 2008 roku.

Opublikowano

Ja się tu w ogóle nie jarałem Bloodborne, bo mnie żadne Soulsy nie interesowały. Pograłem chwilę w Alphe, na premierę obejrzałem trochę streamów z BB, zdecydowałem się kupić i co? Kilkadziesiąt godzin później mam obecne GOTG z nadzieją, że Sony zamówiło już sequel u Miyazakiego :fsg:

Opublikowano

Jak wymiana TV nie pomoze to moze jeszcze zainwestowac w takie cos:

Na większy ból dupy polecam poczytać kilka recenzji, ja wiem, ze wy BB i inne next genowo gry z PS4 oglądacie na YT, przegryzając kolejny kawałek pizzy.

Opublikowano

No tak - bo jak ktos przegapil Soulsy na poprzedniej generacji to juz BB jarac sie nie moze ^^

Ile najlepszych exow z PS3 Ty skonczyles ?

Przeszedłem te co mnie interesowały. "Przegapił Soulsy" XD

Opublikowano

No, ale tak ogólnie to co Soulsy mają do Bloodborne?

Opublikowano

Komiczna jest ta podjarka BB człowieka bez honoru, którego nick'a z szacunku do konsolowej braci nie wymienię. Całą generację olewał Soulsy, pierwsze przeszedł tylko dlatego żeby go już nikt nie maltretował na forum (i to z plusa) i teraz nagle wielki fan tego typu gier, BO EX NA PIESFOR :)

Kosmiczny to jest bóldupy botów o BB. Don grałeś w każdą grę, której nadupcasz w sequel? Diablo 1 i 2 ograne wzdłuż i wszerz? Taki fan Gearsów z ciebie a jedynki nawet nie skończyłeś.

No jedynkę Diablo przeszedłm 6 razy, dwójkę niedawno kupiłem.

Przeszedłem wszystkie części Gearsów, jedynkę też więc bzdur nie pisz.

Opublikowano

Co ta banda nieuków piszę do mnie? Pękają wam dupy z powody tego BB? Bardzo mi przykro, ale to nie moja wina, że kupiliście dekoder do zamawiania pizzy na którym nie ma w co grać. Nic nie nauczyły was poprzednie generacje? Na jednej platformie 3 marki klepane w kółko, a na drugiej duża różnorodność i co roku goty lub gotg. Teraz nic się nie zmieniło, oprócz tego, że wasza "konsola" wyświetla grafikę na poziomie laptopów z biedronki w rozdzielczości z 2008 roku.

Jak wymiana TV nie pomoze to moze jeszcze zainwestowac w takie cos:

Na większy ból dupy polecam poczytać kilka recenzji, ja wiem, ze wy BB i inne next genowo gry z PS4 oglądacie na YT, przegryzając kolejny kawałek pizzy.

przepis na kolejne 100 postów jetjego już znamy

Opublikowano

No tak - bo jak ktos przegapil Soulsy na poprzedniej generacji to juz BB jarac sie nie moze ^^

No ja np. nigdy nie gralem w tego typu gierki, bo na poprzedniej generacji 3/4 czasu spędziłem w multi - w tym HALO, w ktore Ty nie grywasz - bo "Cie online nie interesuje".

[Donsterydo Mode ON] -Fan Halo, ktory nie lubi grac online... Beka z typa !  :yao:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mają to BB to niech się cieszą tą chwilą, bo długo przyjdzie im tą chwilą się cieszyć, bo kolejną grą tego pokroju na PS4 będzie BB2 :dog:

A tak na poważnie myślę, że Wiesiek zrobi robotę stawiam na oceny pokroju BB, także ten tego na xbąka też będzie gra na którą to ponoć xboty mają czekać do 2016 bo tak mówi człowiek za grobu yeti 

Opublikowano

Może to, ze 50% zawartosci BB to kopiuj-wklej Soulsy? (nawet animacja zgonu jest ta sama od czasów Dark Souls 1)

Opublikowano

wieska tez od dwojki zaczal, beka z typa

Opublikowano

No ja np. nigdy nie gralem w tego typu gierki, bo na poprzedniej generacji 3/4 czasu spędziłem w multi - w tym HALO, w ktore Ty nie grywasz - bo "Cie online nie interesuje".

[Donsterydo Mode ON] -Fan Halo, ktory nie lubi grac online... Beka z typa !  :yao:

Żałosne te Twoje posty są. Co to niby ma do rzeczy?

Dla mnie beka, że typ, który olewał Soulsy jara się BB bardziej niż nie jeden weteran serii  :reggie:  I wszyscy wiedzą dlaczego, ale isi oczywiście zawsze z klapami na oczach.

Opublikowano

łatwy to największa parówa na tym forum, także Don nie powinno Cię to dziwić.

Opublikowano

Może to, ze 50% zawartosci BB to kopiuj-wklej Soulsy? (nawet animacja zgonu jest ta sama od czasów Dark Souls 1)

No ok, ale setting jest zupełnie inny i to wystarcza bo w momencie kiedy ktoś nie trawi dark fantasy to nie kupi Soulsów a Bloodborne już bardziej.

Przeszedłem wszystkie części Gearsów, jedynkę też więc bzdur nie pisz.

Fakt, na easy xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Beka z bludupera, najpierw piszę, że nie poszedł a jak się okazuje, że jednak przeszedł to wyjeżdża, że na easy, człeniu ogarnij się!

ps. że wam się (pipi)a chce sprawdzać kto i kiedy w co grał i na jakim poziomie, żal.pl

Opublikowano

lepiej girsy na easy jak assassina w ogole xD

pisalem z pralki

Edytowane przez kermit

Opublikowano

w ogóle kermit w ogóle, nawet ja to wiem.

Opublikowano

No faktycznie beka, że ktoś 7 lat temu zaczynając gry akcji na konsolach grał na easy. Niepojęte  :reggie:

Opublikowano

Don - napisze zatem prosciej - potrafie zrozumiec jarajacego sie BB Yetiego, bo sam na poprzedniej generacji olalewalem tego typu gry , a teraz po LOTF (ktory dla fanow gatunku jest marna podroba) BB to dla mnie absolutny must have! Nawet w 5 razy gorsza gre polakow zagrywalem sie do tego stopnia, ze po ukonczeniu singla od razu odpalilem New Game+ i kolejne godziny tluklem tych samych przeciwnikow.

Rozumiem jeszcze jakby ktos na poprzedniej generacji odpalil Soulsy i stwierdzil, ze to nie jest gra dla niego, jaral sie obecnie na sile, ale Yeti, ze tego co widze odkad kupil nie wlacza nic innego - nie placa mu za to promkami, nie lata po kazdym temacie PS4 i nie (pipi)i farmazonow o wszytskich grach, ktore "go interesuja i kiedys w nie moze zagra", wiec smiesza mnie przytyki chlopca MS, ktory za marne grosze reklamuje kazde (pipi).

Edytowane przez easye

Opublikowano

No to chyba Tobie trzeba wytłumaczyć, że bez honoru jara się jakąkolwiek grą byle tylko była PS4 only. Nie mówimy o normalnych graczach tylko o Mr Cohones-less :)

Opublikowano

Don - napisze zatem prosciej - potrafie zrozumiec jarajacego sie BB Yetiego, bo sam jestem klapem

fix'd

Opublikowano

Rozumiem jeszcze jakby ktos na poprzedniej generacji odpalil Soulsy i stwierdzil, ze to nie jest gra dla niego, jaral sie obecnie na sile i nawet w ta gre nie gral, ale Yeti, ze tego co widze odkad kupil nie wlacza nic innego - nie placa mu za to promkami, nie lata po kazdym temacie PS4 i nie (pipi)i farmazonow o wsyztskich grach, ktore "go interesuja i kiedys w nie moze zagra", wiec smieszya mnie przytyki chlopca MS, ktory za marne grosze reklamuje kazde (pipi).

Masz kompleksy jak Mendrek widzę :)

Opublikowano

patrzac jaki skurcz macicy maja czolowe boty jestem dumny, ze nigdy nie beda nalezec do tej spolecznosci konsolowych dresiarzy i ukrytych opcji blacharskich

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.