Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

patrzac jaki skurcz macicy maja czolowe boty jestem dumny, ze nigdy nie beda nalezec do tej spolecznosci konsolowych dresiarzy i ukrytych opcji blacharskich

Skurcz macicy to sam często łapiesz, jak Sony posunie Cię zbyt ostro w tyłek ;) 

Tutaj wielu klapom serwują takie doznania, a później wychodzi YETI :frog:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ficek żyje w alternatywnej rzeczywistości. Boty piszą, że BB to świetna gra, a on jakiś ścisk w tym widzi. Najwidoczniej jak się jest klapem z betonu i stali, to mózg nie przetwarza informacji, że ludzie grający na innych sprzętach potrafią docenić inną ofertę ;)

A beka z bez honoru zawsze na zawsze.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ps. że wam się (pipi) chce sprawdzać kto i kiedy w co grał i na jakim poziomie, żal.pl

No ja zawsze mam beke z takich typow jak Ty. Czepiasz sie Yetiego, choc sam jarasz sie tytulami tylko dlatego, ze to exy, czesto sie okazuje, ze poprzednich czesci nawet Ci sie nie chcialo pograc dluzej niz 10 minut:

Jaranko nowym Tomb Raiderem:

2% w poprzedniej...

"Forza 6 spokojnie starczy na ten rok !"

Forza 5 - 1 %.

Jaranko ocenami wiedzmina, ktory i tak najgorzej bedzie chodzil na Loniaku:

Wiedzmin 2: 3%

I wy macie czelnosc pisac, ze ktos kto nie ukonczyl Soulsow jara sie BB? Przeciez YETI siedzi juz przy BB 10 razy dluzej, niz Ty przy tych swoich must havach razem wzietych. xDDDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

chu.j z tym ze od stu lat pisze, ze szanuje i zazdroszcze pgr'ow, horizonow, serii gyrosow i lost odyssey, ale czemu tu sie dziwic, kasy microsoft mi nie placi, a w szkole przynajmniej uwazalem na matematyce i nie gadam, ze 81%=93%

Opublikowano

Akurat Klapersów jarających się nadchodzącym Wieśkiem, a nie mających wcześniej styczności z serią oraz książkami też nie brakuje. Ficek i Expercik, coby długo nie szukać. 

Graficzka ładna, więc więcej im nie trzeba.

Soul przynajmniej już wie, jak Geralt wyglądał w poprzedniej części, a może nawet dowiedział się, kto to jest Vernon Roche. :dynia:

Opublikowano

Widzę ze szał odbytnicy u botow już w pełni, a dopiero południe. Chyba wczoraj pizza przyszła przypalona, a stream na twitchu rwał.

Opublikowano

Myślę, że to Twoje zgniłe jaja.

Opublikowano

Dzisiaj jajecznica była z wedzoną piersią kurczaka i wszystko było w jak najlepszym pysznym, porządku. Więc wychodzi na to, ze się zesrałeś. Mówię, narkotyki to zło, do jakiego stanu wy się doprowadzacię. Najpierw psychicznie żyją w innym świecie, a teraz fizycznie sięgają rynsztoku. Co ten microsoft z wami zrobił, a to wszystko przez dekoder do zamawiania pizzy, wyswietlajacy grafikę w rozdzielczości znanej z wyświetlaczy z okapow kuchennych.

Opublikowano

przy ostatnich postach yetiego mroku to erudyta bez kitu

Opublikowano

nie kozacz bo po zlocie tym razem sie nie skonczy na 5tysiacach minusikow

Opublikowano

łatwy na 100% ma przewalone życie codzienne, jadą po nim po maxie na kogoś musi wylać swoją złość musi pokazać, że on też potrafi, chamskie odzywki qrewskie podjazdy to jego specjalność na forum. Ale się jaram ocenami nowego Wieśka, jestem tak na grzany, że na mojej klacie można jajecznicę zrobić, no i oczywiście, tym bardziej nie powinienem tego robić bo xbąk dostanie najgorszą wersję jak w ogóle śmiałem wspomnieć o czymś takim  :facepalmz:

ps rozumiem jak bym faktycznie to robił, lecz ja jedynie wspomniałem iż przewiduję oceny podobne do tych które dostał BB. :s159:

Opublikowano

soul jesteś na grzany czy nagrzany? a może nagrzany na grzany?

Opublikowano

Soul ma juz takie zaburzenia sprawnosci intelektualnej, ze wydaje mu sie ze po kims jedzie  :yao:

Opublikowano

ps. że wam się (pipi) chce sprawdzać kto i kiedy w co grał i na jakim poziomie, żal.pl

No ja zawsze mam beke z takich typow jak Ty. Czepiasz sie Yetiego, choc sam jarasz sie tytulami tylko dlatego, ze to exy, czesto sie okazuje, ze poprzednich czesci nawet Ci sie nie chcialo pograc dluzej niz 10 minut:

Jaranko nowym Tomb Raiderem:

2% w poprzedniej...

"Forza 6 spokojnie starczy na ten rok !"

Forza 5 - 1 %.

I wy macie czelnosc pisac, ze ktos kto nie ukonczyl Soulsow jara sie BB? Przeciez YETI siedzi juz przy BB 10 razy dluzej, niz Ty przy tych swoich must havach razem wzietych. xDDDDDD

Pewnie nawet żadnej płyty z Prosto label nie przesłuchał do końca.

Opublikowano

Ficek żyje w alternatywnej rzeczywistości. Boty piszą, że BB to świetna gra, a on jakiś ścisk w tym widzi. Najwidoczniej jak się jest klapem z betonu i stali, to mózg nie przetwarza informacji, że ludzie grający na innych sprzętach potrafią docenić inną ofertę ;)

boty pisza ze bb to swiedtna gra... no to jak tak pisza, to podwojna beka, bo wypowiadaja sie w gre w ktora nigdy nie grali i nie zagraja.

moment, czy boty nie zarzucaly mi tego x czasu temu, gdy pisalem ze Uncharted moze byc uznawane za spoko gierke przez wiekszosc graczy, choc ja osobiscie nie gralem? aha, no chyba tak, no to potrojna beka. a wlasciwie poczworna beka z tych idiotow, bo pisza ze fajna gra, ale jarac sie nia nie mozesz, bo to jedyny dobry ex, i nie grales w inne gry od jej tworcow. 

stalker w gta, pisze, zebys nie musial o to prosic.

a bycie bez honoru, to ogolnie przypadlosc xbotow, ktorzy zmieniaja obozy szybko i sprawnie, jak tampony i oklad na (pipi)e.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

soul jesteś na grzany czy nagrzany? a może nagrzany na grzany?

Już sam nie wiem  :s159:

Opublikowano

To właśnie boty zaczynają te chamskie odzywki. Nie mogą pogodzić się, że na ps4 wyszedł genialny tytuł, ze średnią 93. Chwytają się brzytwy, bo argumentami nazwać tego nie można. Bronicie się tylko szukaniem po tagach kto ograł soulsy i wieśka 1,2 a kto nie. A najśmieszniejsze jest to, że po kilku tylu forzach, tylu halo i gearsach jakiś bot używa słów "dark souls 2,5" Gdy wy gracie w dashboard, uyebani pizzą i wylewacie swoją frustrację na forum, prawdziwi koneserzy gamingu grają w dotychczasowe goty, by następnie roskoszować się najlepszym konsolowym racerem oraz najlepiej wyglądającą piłką, popijając wino najwyższej jakości.

Opublikowano

boty pisza ze bb to swiedtna gra... no to jak tak pisza, to podwojna beka, bo wypowiadaja sie w gre w ktora nigdy nie grali i nie zagraja.

moment, czy boty nie zarzucaly mi tego x czasu temu, gdy pisalem ze Uncharted moze byc uznawane za spoko gierke przez wiekszosc graczy, choc ja osobiscie nie gralem? aha, no chyba tak, no to potrojna beka. a wlasciwie poczworna beka z tych idiotow, bo pisza ze fajna gra, ale jarac sie nia nie mozesz, bo to jedyny dobry ex, i nie grales w inne gry od jej tworcow. 

stalker w gta, pisze, zebys nie musial o to prosic.

a bycie bez honoru, to ogolnie przypadlosc xbotow, ktorzy zmieniaja obozy szybko i sprawnie, jak tampony i oklad na (pipi)e.

Co

Wyslano podczas jedzenia smacznej pizzy.

Opublikowano

popijając wino najwyższej jakości.

Nieletnim wina pić nie wolno :sir:

psn-poll.jpg

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Soul ma juz takie zaburzenia sprawnosci intelektualnej, ze wydaje mu sie ze po kims jedzie :yao:

Bo Soul co drugi telefon jaki wykonuje, to "elo ziom, dwa białe i trzy zielone, tam gdzie zawsze", później wchodzi na przystanek i napieradala butelkami, krzycząc, jeszcze jeden mach, jeszcze jeden skręt.
Opublikowano

prawdziwi koneserzy gamingu grają w dotychczasowe goty, by następnie roskoszować się najlepszym konsolowym racerem oraz najlepiej wyglądającą piłką, popijając wino najwyższej jakości.

pillarsy sa na pc a fh2 na xbona wiec coś nie wyszlo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.