Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ktoś w ogóle przeczytał tego posta soul?

Na prawdę próbowałem... ale nie dało się. :frog;
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

przypomnieć wam boleśnie o naszym podejściu do osobistych wycieczek?

Opublikowano

Ja przeczytalem ale dlatego ze czekam na seans w kinie wiec sie nudze. :frog:

Opublikowano

Zostaw sobie tą kasę na dentystę. 

pisze się tę kasę prawilna mordeczko

Opublikowano

Ja przeczytalem ale dlatego ze czekam na seans w kinie wiec sie nudze. :frog:

A na co idziesz?

Opublikowano

Szybcy i wściekli 7 

:yao:

Opublikowano

:obama:

Czy to film o posiadaczach konsol sony, którzy opychają EKSY na PT?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

to ten film na podstawie gry? gierka była dobra

Opublikowano

to ten film na podstawie gry? gierka była dobra

tak, juz nie długo don bedzie mógł sobie odpalić grę i film na jednej konsoli

Opublikowano

Ale bedzie jazda. :banderas:

Opublikowano

Zostaw sobie tą kasę na dentystę. 

pisze się tę kasę prawilna mordeczko

Luzik ziomeczku, dzięki za info. :ogor:

Opublikowano

Przywitajcie się z Goty 2015. :banderas:

Opublikowano

dla botów pewnie tak, do tego w 900p bouncy_jester___smiley_version_by_mirz12

Opublikowano

ta narratorka wcale nie przypomina tej z gameplay trailer z GTA V/Online

Opublikowano

Widząc grafikę na obrazku chętnie bym rzucił okiem o co kaman, ale po co sobie zabawę psuć :)

Opublikowano

Co tak sie jaracie tym wiedzminem.. Ogrywajcie sobie na tych szrotach,ja pogram na PC w 1080p i stalych 30 fpsach.

BTW jest info ze nowe CoD nie bedzie osadzone w czasach wojny swiatowej i bardzo dobrze bo szkoda by bylo mi strzelac do Nazi,dlatego tez nie kupilem Wolfenstein TNO, będą roboty w Call of Duty ! Tak jak kupilem 2x CoD Advanced Warfare na szrota i Xbox One tak teraz kupie takze 2 wersje gry na obie konsole. HYPE !

Opublikowano

Nie wiem, kto na forumku czeka na czarnego klopsa, ale ta gra powinna się sprzedać najgorzej w historii, żeby wreszcie się ogarnęli i zrobili jakiegoś sensownego CoDa. Ta cała nieodległa przyszłość jest tragiczna.

Opublikowano

Widząc grafikę na obrazku chętnie bym rzucił okiem o co kaman, ale po co sobie zabawę psuć :)

Wiadomo bylo ze cdprojekt nie da rady. Jak gra bedzie chociaz w polowie dobra jak Skyrim to i tak bedzie sukces.

Cieszy mnie, ze tyle triple A gier wychodzi w Polsce... vide Bulletstorm, Wiedzmin 2, Dying Light, Dead Island, ale to wszystko maksymalnie giereczki 8/10. GOTY LOL :dafuq:

Opublikowano

@Humungatunga

Witamy goty, witamy :hi:

Opublikowano

Pograzaj sie Bansai pograzaj...

http://www.trueachievements.com/gamergames.aspx?gamerid=22218

http://psnprofiles.com/Zeratul_pl

no i nie zapominajmy o Wii U :obama:

Jak zagrasz w 10% gier co ja to daj znac... :daddy:

Zeratul prawilniutki BOT. Pamiętam czasy jak żeśmy się na punkciki ścigali.

Opublikowano

Skyrim był dobry? 

The Elder Scrolls skończył się na Morrowindzie. Obliviona nie chce nawet wspominać, ale Skyrim to dla mnie jeden z większych zawodów roku - nudny kupsztal bez żadnego polotu i finezji, a walki ze smokami gorsze od postów pokrytegohańbą. 

Jak już TES to tylko Morrowind. Jak już RPG, to tylko stara szkoła, a Wiedźmin 3 poskłada każdego innego RPG 3D w tym roku. 

btw. jakby nie patrzeć, kocham uniwersum Wiedźmina, więc dla mnie Wiedźmin 2 jest 11/10, ALE gdybym silił się na obiektywność, to nie dałbym mu więcej jak 7+/10, głównie z uwagi na techniczne błędy i ogrom dupnych rozwiązań w mechanice rozgrywki. Wyżej oceniłbym pierwszego Wieśka, jakiś taki... ciekawszy ;)

Opublikowano

Zeratul spoko gosc, troche szok ze tak Destiny meczy. Pamietam jak mialem xboxa i gralismy razem w Gearsy i Uno xDD Uno najlepiej pamietam bo to byl multiplayer na 4 osoby i dolaczyly jakies 2 hiszpanskie babki z kamerka i zaczely pokazywac gole dupy i sie po nich klepac :)

Najlepsze wspomnienia konsolowe.

Opublikowano

Pograzaj sie Bansai pograzaj...

http://www.trueachievements.com/gamergames.aspx?gamerid=22218

http://psnprofiles.com/Zeratul_pl

no i nie zapominajmy o Wii U :obama:

Jak zagrasz w 10% gier co ja to daj znac... :daddy:

Zeratul prawilniutki BOT. Pamiętam czasy jak żeśmy się na punkciki ścigali.

Stare dobre czasy... tylko ty za duzo japonszczyzny zawsze ogrywales. Pamietam jak zazdroscilem ci, ze naparzasz w japonskiego Blue Dragona chyba z rok przede mna.

No coz... chyle czola przed toba i twoimi growymi osiagnieciami.

Zeratul spoko gosc, troche szok ze tak Destiny meczy. Pamietam jak mialem xboxa i gralismy razem w Gearsy i Uno xDD Uno najlepiej pamietam bo to byl multiplayer na 4 osoby i dolaczyly jakies 2 hiszpanskie babki z kamerka i zaczely pokazywac gole dupy i sie po nich klepac :)

Najlepsze wspomnienia konsolowe.

Dlatego ja uwielbiam takie teksty jak te co Exact napisal.."nie lubie cie". Rzadko kiedy zdarza sie, zebym czul antypatie do osoby z ktora rozegralem pare meczy online. Zazwyczaj laduje na FR i do nastepnej sesji.

Oczywiscie forum to inna sprawa... tutaj trzeba sypac kilogramy prawdy i edukowac ciemnote.

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Skyrim był dobry?

The Elder Scrolls skończył się na Morrowindzie. Obliviona nie chce nawet wspominać, ale Skyrim to dla mnie jeden z większych zawodów roku - nudny kupsztal bez żadnego polotu i finezji, a walki ze smokami gorsze od postów pokrytegohańbą.

Zasmuciles mnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.