Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zasmuciles mnie.

Może uległem hype'owi, bo dla tej gry pojechałem na Gamescom, miałem koszulki, torby, tysiące rzeczy ze Skyrima i hype chyba przerósł wszystko to, co Bethesda mogła mi dostarczyć. 

W dniu premiery nie poszedłem na studia, tylko jak ten nerd, siedziałem cały dzień i gierczyłem.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

dla botów pewnie tak, do tego w 900p bouncy_jester___smiley_version_by_mirz12

no tak bo 900p to już się grać nie da  :yao:

to co boty dostaną lepszą grę od BB? i to już za miecha ? :sir:

nie no, jaram się grą która jest kontynuacją gry w której mam 2%  :whyyy:

@ Observer

nie nie lece ziomeczku się strzelać w weekend  :banderas:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

tak przy okazji, niech boty sie nie martwia, zapowiedziano juz gre, dla ktorej sa targetem

CoD:BO3

Boty są targetem mimo, że to także najlepiej się sprzedająca seria gier na playstation ; )))))

Opublikowano

skyrim lepszy od wieśka  :bad:

Opublikowano

ale po co jak można w 1080p :sir:

Lepsza nie będzie, ale przynajmniej jest wybór czy mroczny lovercraftowski Bloodborne czy swojski pastelowy Wiesiek. Wy wyboru nie macie :reggie:

No i dobrze, że się sam zaorałeś na koniec :obama:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jak dla mnie to Wiedzmin wyglada za(pipi)iscie, takie spelnienie marzen kogos kto przeczytal (i podobala) mu sie saga. Poprzednie czesci byly fajne, ale to jeszcze nie bylo to. Jak nie (pipi) strony technicznej to mamy instant classic   :sir:

Opublikowano

Oczywiscie, ze dla fanow sagi to must have, ale to zadne GOTY.

A jaka gra z tego roku (wydana, lub zapowiedziana) zasługiwać będzie na GOTY? (no i wykluczmy Halo, bo wiem, że jesteś fanem).

Opublikowano

Nie to co destiny, ta głębia i rozbudowanie tej gry na pewno kładzie na łopatki wiedzmina co?

Opublikowano

A jaka gra z tego roku (wydana, lub zapowiedziana) zasługiwać będzie na GOTY? (no i wykluczmy Halo, bo wiem, że jesteś fanem).

Jak to co? Destiny, tzn DLC do Destiny. :yao:

A tak serio to o goty w tym roku bedzie krwawa walka, Wiedzmin, MGS, Bloodborne, Batman? Persona czy Xeno moga tez namieszac. It'll be messy.

Opublikowano

Batman odpada na starcie bansai dobrze o tym wiesz.

Opublikowano

Batman odpada na starcie bansai dobrze o tym wiesz.

Wiem, ale staram sie byc choc troszke obiektywny zanim Soul zacznie bic :Coolface:

Opublikowano

To ze jestem fanem Halo, nie oznacza ze gra nie bedzie GOTY. Poza tym zdecydowanie za wczesnie by mowic o GOTY.

Opublikowano

Bóg Gaben taki dobry, ale jak kupisz GTA V w pudełku to nie zarejestrujesz jej na stem :yao:

To ze jestem fanem Halo, nie oznacza ze gra nie bedzie GOTY. Poza tym zdecydowanie za wczesnie by mowic o GOTY.

Przecież już wyszło więc nie wiem o c b.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Bóg Gaben taki dobry, ale jak kupisz GTA V w pudełku to nie zarejestrujesz jej na stem :yao:

Najgłupszy motyw ever, każde GTA na PC mam na Steam, piątke też chciałem, ale kupno tej gry na Steam za 240 zł i ściąganie 65GB kompletnie mija się z celem.

Nie sugeruję, że to nie będzie GOTY, spodziewam się kosmicznego uderzenia od Microsoftu, bo tą grą muszą przyciągnąć ludzi do konsoli. Jak to nie będzie tytuł 10/10, to żaden nim nie będzie. 

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

ale po co jak można w 1080p :sir:

Lepsza nie będzie, ale przynajmniej jest wybór czy mroczny lovercraftowski Bloodborne czy swojski pastelowy Wiesiek. Wy wyboru nie macie :reggie:

No i dobrze, że się sam zaorałeś na koniec :obama:

Jakoś przeżyje to 900p, coś tam słyszałem, że PS4 ma problem z framerate  :reggie:

Pan Bluber rzekł, że nie będzie to tak musi być oczywiście, słuchaj osobiście mnie to (pipi)ie bo mnie BB w ogóle nie grzeje pograłem trochę chciałem dać tej grze szansę lecz  mimo wszystko po raz kolejny stwierdzam, że to nie dla mnie. Ale nie powiem gra konkretna.

Tak sam się zaorałem zrobiłem to specjalnie  :obama:

Opublikowano

Świetnie soul, jeszcze nauczyć się cytować i będziemy mogli rozmawiać.

Opublikowano

Jakoś przeżyje to 900p, coś tam słyszałem, że PS4 ma problem z framerate :reggie:

Pewnie info od Wilka WDZ, po dwóch białych i trzech zielonych.
Opublikowano

Nadajesz jak zacięta płyta, nie pierwszy i ostatni raz pewnie.

@ Bluber

może kiedyś.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nie no, logika bota żelazna wiedzmin na słabszym sprzęcie będzie miał mniejsze dropy niż na mocniejszym :facepalmz:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie sugeruję, że to nie będzie GOTY, spodziewam się kosmicznego uderzenia od Microsoftu, bo tą grą muszą przyciągnąć ludzi do konsoli. Jak to nie będzie tytuł 10/10, to żaden nim nie będzie.

Przyciągnąć to mogę jedynie nie zdecydowanych do tej pory na XO których interesuje to IP  , nawet jeśli będzie to tytuł zbierający same 9 i 10 to i tak osoby mające tą serie do tej pory w (pipi)e to nie przekona ;)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Najgłupszy motyw ever, każde GTA na PC mam na Steam, piątke też chciałem, ale kupno tej gry na Steam za 240 zł i ściąganie 65GB kompletnie mija się z celem.

ch,uj im w du,pę, miał być zakup day one, ale raczej sobie daruję

Opublikowano

teraz zapier.dol 10 razy z torrenta żeby ich zabolało :cool: bo ku.rwy się opier.dalają z DLC singlowym (specjalnie aż pecetowa wersja będzie kilka dobrych miesięcy).

Opublikowano

Nie no, logika bota żelazna wiedzmin na słabszym sprzęcie będzie miał mniejsze dropy niż na mocniejszym :facepalmz:

Okej blubi

5untqe.png

SlR80dD.png

hihihi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.