Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

tak jak mówisz

nic wam boty nie poradze ze DC to świetny tytuł, sprawiedliwie oceniony w dniu premiery.

od 5? miesięcy forum między sobą rywalizuje, w rywalizacjach bierze udział średnio 20 osób, jest zabawa i są nagrody, pokażcie mi drugą taką gre na tym forum z takim community z tak wieloma pozytywnymi opiniami co do samej gry.

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Exact jest w czołówce forumkowej, wygrał turniej o PS Vitę z innym kozakiem, więc lepiej się nie ośmieszaj. :sorcerer:

Edytowane przez Marcin_wawa

Opublikowano

tak jak mówisz

nic wam boty nie poradze ze DC to świetny tytuł, sprawiedliwie oceniony w dniu premiery.

od 5? miesięcy forum między sobą rywalizuje, w rywalizacjach bierze udział średnio 20 osób, jest zabawa i są nagrody, pokażcie mi drugą taką gre na tym forum z takim community z tak wieloma pozytywnymi opiniami co do samej gry.

34 osoby. To była najniższa ilosc graczy w wyzwaniu

w 6 marcowych wyzwaniach udział wzieło 55 osob

Z czego 51 pojechało minimum 4/6 wyzwan

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Pożyczy ktoś ps4 z drajwklapemy? Chętnie sprawdzę umiejętności exacta

Bede na Ciebie czekał.

34 osoby w jednym wyzwaniu w jednej grze :dynia:

Ku.rwa, w Polsce nawet tyle Xbox One sie nie sprzedało.

Opublikowano

Na bezrybiu i Driveclub dobrą grą jest.

:frog:

Opublikowano

Mówcie co chcecie ale jeśli ktoś chciałby kupić bundla PS4 to jest to fajny bundel.

Ci ludzie z aukcji nie mogą się mylić.

48997579871291720124.png

Serio 56 osób to kupiło za 249 zł? Przecież to są jakieś jaja. 

Opublikowano

Kto bogatemu zabroni

Opublikowano

kto bogatemu zabroni ?

Opublikowano

Mówcie co chcecie ale jeśli ktoś chciałby kupić bundla PS4 to jest to fajny bundel.

Ci ludzie z aukcji nie mogą się mylić.

48997579871291720124.png

Serio 56 osób to kupiło za 249 zł? Przecież to są jakieś jaja.

Smutne jaja :frog:

forumowa czołówka xd

Światowa też.
Opublikowano

Gusta ludzi się zmieniają, a także branża poszerza się na te nowe. Mnie to nie dziwi już. W sensie dziwi, ale i tak pewnych rzeczy nie pojmę, ani nie zmienię. Jestem pewien że dziś masa ludzi świetnie bawi się przy The Order. I jakby podejść do takiego i powiedzieć: "Ej zagraj se w inna grę" to by popukał się w czoło i wrócił do grania w The Order.

A dla sprzedawcy to wsio radno kto kupi...

Opublikowano

Gusta ludzi się zmieniają, a także branża poszerza się na te nowe. Mnie to nie dziwi już. W sensie dziwi, ale i tak pewnych rzeczy nie pojmę, ani nie zmienię. Jestem pewien że dziś masa ludzi świetnie bawi się przy The Order. I jakby podejść do takiego i powiedzieć: "Ej zagraj se w inna grę" to by popukał się w czoło i wrócił do grania w The Order.

A dla sprzedawcy to wsio radno kto kupi...

Na upartego zrozumiem, jak komuś podoba się The Order (graficzka i te sprawy), ale nie pojmuję, dlaczego Ci ludzie nie zweryfikują ceny na allegro i nie zaoszczędzą 50 zł czy więcej, tylko ślepo kupują za 249 zł. 

W sumie ich hajs ich sprawa. 

Opublikowano

Przypomnę gdyby ktoś zapomniał.

Gameinformer 7.5/10

Gametrailers 8.2/10

Cyfromicon 8/10

Druga część, to już będzie w pełni goty. Nie dziwie sie, ze ludzie kupują za 250, w końcu dobra gra, która graficznie wyprzedza tytany za 4tys o kilka generacji.

Do tego najlepsza gra tamtej generacji z najlepszym multi i dar od bogów w 2015 roku. Genialny zestaw. Dokupić najładniejszych i najlepszy arcade racer i witaj nowo generacjo, a nie jakieś guwno rozmazane.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Powinny byc bany za uzywanie słów "The Order" i "gra" w jednym zdaniu.

Opublikowano

Powinny byc bany za uzywanie słów "The Order" i "gra" w jednym zdaniu.

Ale kupilo sie i gralo na premiere, klapkowi hipokryci :(

Opublikowano

No chcialem ograc zeby sie przekonac co i jak bo w recenzje nie wierze, a to ze po ograniu krytykowalem to cos zlego? Bo teraz Cie nie rozumiem Copper.

Opublikowano

Zdaniem botów lepiej zwyzywać wszystko nawet jeśli nie miało się z tym do czynienia więc wiesz. 

Opublikowano

pawcio jaki podpis nad avkiem xd

Opublikowano

Grając w liczne gry ftp na mobilkach, wiem że ludzie naprawdę nie mają co robić z kasą, i 50 PLN to nawet nie wiem czy oni jako pieniądz traktują...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.