Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No nie kazdy biorac pod stołem swoja wypłate od króla przedsiebiorczosci musi słuchac sie jego mądrych rad typu, "Masz tu 1250zł tylko nie prze(pipi) na głupoty".

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jeszcze z 5 lat temu to spokojnie wydawalem $200 na giereczki na miesiac... a jak nastal holiday season to wiecej... teraz taka bieda w branzy, ze jak wydam na jedna gre to jest sukces.

Opublikowano

Jeszcze z 5 lat temu to spokojnie wydawalem $200 na giereczki na miesiac... a jak nastal holiday season to wiecej... teraz taka bieda w branzy, ze jak wydam na jedna gre to jest sukces.

Bo teraz kupuje się PC i inwestuje w WOT-a, WOW-a, LOL-a lub kolorowe pistolety do CS-a, można też 200$ dać na Kickstarterze żeby zrobili Ci gre za 5 lat, jacy wy ku.rwa zacofani jesteście.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jak bym był kawalerem to na bank bym wydawał po 1000zł na gierki i po pracy po 5-6h siedział i grał :D . Tak było jak miałem 20 lat na robotach w obcych krajach.

A potem Polska i żona sprowadzili mnie na ziemie. 

Opublikowano

Co tak sie jaracie tym wiedzminem.. Ogrywajcie sobie na tych szrotach,ja pogram na PC w 1080p i stalych 30 fpsach.

To masz od ekolegi pare porad jak złożyć PC Masterrace maszyne dla Wiedźmina 3 co by pograć w wersje lepszą od konsol za 1300zł

A poważnie to skopiowany post z forum Wiedźmina esencja grania na PC :P

Zaczynajmy: 

Więc z tego co widzę masz socket AM3 w płycie głównej, więc nie, nie ma potrzeby kupowania nowej płyty głównej. Chcesz intela? To masz pecha - jak idziemy po kosztach, to idziemy na ustępstwa. Szczerze to nie widzę powodu dla zmiany procesora, gdyż nie ustępuje wiele temu, który podano w minimalnych wymaganiach do Wiedźmina 3. 

Jednak jeśli chcesz, to proszę:

Procesor:

AMD FX-4300 - 325 zł

Karta graficzna:

Asus Radeon R9 270 OC 2GB DDR5 - 678 zł 

lub Asus Radeon R7 265 2GB - 639 zł

Zasilacz Thermaltake Smart SE Modular 530W - 219 zł

RAM (4GB już masz, dodajemy 4) - Kingston KTH9600CS/4G - 137 zł

jak już koniecznie chcesz wymienić cały RAM to

Kingston 8GB 1600MHz DDR3 - 291 zł

Bez płyty głównej, ale z wymienionymi 8 GB RAM koszt to 1513 zł (przy droższej karcie graficznej, przy tańszej - 1474 zł) 

Płyta główna:

Asus M5A78L-M/USB3 AMD 760G mATX 229 zł

można też dopłacić i wziąć

MSI 970A-G43 AMD 970 Socket AM3+ - 265 zł

Ogólnie koszty z pełnym kompletem (Procesor, Karta, RAM, Płyta) to od 1549 zł do 1778 zł (najdroższa opcja z droższymi odpowiednikami). Więc jeśli masz obudowę, myszkę, klawiaturę, monitor (a obudowa to dodatkowe 200 zł w sumie) to kompa, który ODPALI Wiedźmina 3 na Oficjalnych Minimalnych wychodzi poniżej 2000 zł - w przypadku pełnego złożenia.

Upgrade wynosi od 1500 do 1800 zł. 

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Gdzie monitor, taboret, myszka, klawiatura i głośniki ja się pytam.

Opublikowano

Jak Zeratul nie masz na co wydawac kasy to zapraszam do skepiku PS Store. Mnóstwo remasterów, wiec mozesz kupic ulubione gry poraz któryś za 50$. Jak Ci malo to napewno znajdzie sie kilka indyków, które rozdawali na PC za dolara. Tutaj zaplacisz 40$ zebys nie narzekal ze za malo miesiecznie na gierki schodzi :lapka:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

po 36h Fanek przeszedł Bloodborne i co teraz  :daddy:

:kaz: :kaz: :kaz::obama: :obama:

Opublikowano

Nie grywam zazwyczaj w remastery... nawet Halo u mnie czeka na lepsze czasy. Sonoklapy raczej sa targetem takich produkcji.

Teraz nie masz w co grac na PS4... :reggie:

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

pawcio jaki podpis nad avkiem xd

Stalo sie :obama:

Wstyd pawcio, wstyd!

Opublikowano

ciekawe co na to Ficek xD tak sie nabijal z Fanka a tu prosze haha 

Opublikowano

Teraz nie masz w co grac na PS4... :reggie:

Teraz zostało jeszcze trudniejsze ng+, losowo generowane dungeony, oraz co-op i pojedynki pvp. :reggie:

@Fanek zapodaj mini reckę w Ostatnio Ukończyłem. 

Opublikowano

GRATKI FANEK

ZAWSZE CIE SZANOWAŁEM

TYLKO PLAYSTATION

Opublikowano

nawet fajnie wygląda ten cały Hawken, nie dość, że za friko to 60 fps bez łaski :]

bg8t1u.jpg

Opublikowano

Ludzkie oko nie widzi 60 fps, tani chwyt marketingowy.

Opublikowano

GRATKI FANEK

ZAWSZE CIE SZANOWAŁEM

TYLKO PLAYSTATION

no dzieki!

po części chciałem przejść tytuł aby wyjść naprzeciw tym, którzy pisali abym nawet nie zaczynał :)

i w sumie spodziewałem sie, że gra bedzie trudniejsza, bo im dalej tym łatwiej mi było

@nobody napisze coś przy wolnej chwili

tymczasem wracam do plejki, PS4 rulez :kaz:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ludzkie oko nie widzi 60 fps, tani chwyt marketingowy.

racja, ja nie widzę różnicy miedzy 24fps a 60fps, dlatego filmy sa wszystkie robione w 24fps

Opublikowano

Gratki fanek

Opublikowano

gratulacje Fanek, pomijając zawziętość by wyjść innym na przeciw o czym wspomniałeś, czy gra Ci się podobała?

Opublikowano

Ludzkie oko to nie kamera i nie można określić, że widzi 20 albo 50 klatek. To bardzo złożony organ. Natomiast trudno spotkać osoby, które nie widzą różnicy w projekcji obrazu 24 i 60 klatek, choć takie upośledzenie wzroku jest pewnie możliwe.

Opublikowano

Sie mozesz zakladac, dla niektorych tutaj gra bedzie GOTY ta jak orderek jedynka. Takiego nie przekonasz i nie przegadasz :reggie:

Opublikowano

Przypomnę gdyby ktoś zapomniał.

Gameinformer 7.5/10

Gametrailers 8.2/10

Cyfromicon 8/10

Druga część, to już będzie w pełni goty. 

Zakład?

zakład o honor yetiego

a nie sorry tego już nie ma :yao:

Opublikowano

Sie mozesz zakladac, dla niektorych tutaj gra bedzie GOTY ta jak orderek jedynka. Takiego nie przekonasz i nie przegadasz :reggie:

Pokaz mi osobę która uważa The Order za GOTY gre.
Opublikowano

Pokaz mi osobę która uważa The Order za GOTY gre.

http://psnprofiles.com/xLukk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.