Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Szlachta, która kupuje 6 letnie gry za 20złotych i jeszcze się tym szczyci? Jak można się sfrajerzyć? :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja wam panowie powiem tak, tak wygląda różnica w charakterystyce samochodu.

Ferrari F430 Scuderia

Lamborghini Huracan

Jeśli jej nie widzicie to nie grajcie w samochodówki.

niezle, gra gdzie się pizga driftem przy 160 km/h na godzinie tylnonapędowym ferrari ma ukazać jakieś różnice w charakterystyce samochodu :lol:

wez no pokaz jeszcze filmik z nfs rivals

Ale wiesz ze to Arcade?

Ty wiesz na czym polega charakterystyka samochodu?

Rozumiem ze nie zauważyłbyś różnicy pomiędzy Twoja Fiesta a Fiesta ST.

I nie, nie chodzi mi o prędkość i przyspieszanie :dynia:

Opublikowano

Dodanie cofania czasu w grze wyścigowej jako plus :facepalmz:  , to jest (pipi)a minus nawet jako opcja.

Opublikowano

Nie znasz jego sytuacji

Opublikowano

Jasne, że można sobie wyłączyć tryb Januszowy w grze dla Januszy, ale to nie zmienia faktu, że grając online przeciwnicy mogą mieć włączoną linię jazdy i jest to bardzo (pipi)owa sprawa. Pomijam kontrolę trakcji czy abs, bo bez tych systemów można być szybszym.

Wszystkie wspomagacze są dla lamusów.

Ale są i Janusze to wykorzystują próbując kozaczyć w nierównej walce.

Oho aż przypominają się GOTY teksty bocisk o przewadze FH2 na d DC w kwestii realizmu i co lepsze skillowości, gdzie wg nich wystarczyło przecież wyłączyć cofanie czasu oraz strzałek, a gra zamieniała się niemal w symulator. :dynia:

Dziś dowiaduje się że janusze wciąż mogą korzystać z podobnych ficzerów online, co praktycznie przekreśla grę fairplay dla osób, które cenią sobie rozgrywkę dla prawdziwych graczy. [*]

No i te teksty w stylu Nikt cię przecież nie zmusza ścinać tych zakrętów:rotfl:  Ofkors głównie z ust osób, które nie nawet nie ograły DC u ziomka, bo ci którzy z kolei mieli go za sobą (pipi)li farmazony o przekreśleniu gry z powodu narzekań na SI kierowców.

Narzekań na SI w grze nastawionej na rywalizacje online.   :pawel: 

No ale uczciwie podkreślając Evolution samo sobie na to zasłużyło, wypuszczając grę online bez online. 

Uprzedzając głupie uwagi Kochani, ja tam nie mam nic przeciwko arcade, w końcu najlepszy z nich wyszedł w minionej generacji only on ps3 od ś.p. Liverpool Studio (bo od czasów premiery DC zostało ustalone że arcade racer bez 60 fps to żaden arcade racer).  :cool: :lapka:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

sonybociarnia śmieje się z cofania czasu ale wszystkie wspomagacze można wyłączyć za to drive crap w którym jeździmy niewidzialnymi tunelami 200km/h bez hamowania prosto do mety jest taki PRO...a jak wjedziesz na pobocze to teleport i ustawianie samochodu.

Nic dziwnego że tych patałachów z evolution wykopali, koniec wstydu w świecie racerów, teraz tylko zostanie szydzenie z polyphony i GT   ^_^

Opublikowano

Kupilem pare miesiecy temu nowego PC, tani nie byl ale za to bede ogrywal sporo gierek w 1080p i 30-50 fpsach. Czekam na Wiedzmina żeby ograc za free bo pasozytow nie bede dorabial(mialem przy zakupie karty graficznej wybor jakas nadchodzaca gierke i wybralem akurat ta. Granie na nadkonsoli Xboxa One+PC=
:banderas: Czekam na Win10 ;)

Szkoda troche klapow ze dalej się mecza na tych szrotach,co wy tam macie The 0rder i remastery remasterow ? Biedaki beda grali w remastery na jesien. Nawet mi Was nie jest szkoda,kupiliscie szroty to teraz sie meczcie.

Nie długo robie pre ordera na nowego CoDa na obie konsole i do tego season pass. Dobre gierki trzeba wspierac a nie jakies wiedzminy od pasozytow ;)

Trzba przyznac ze Driveclub+spotify=  gra sie o wiele lepiej ale nie tak jak w forzie

Edit:

Fanek za co ten minus ?

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

(pipi)a przeczytaj siebie

Opublikowano

Ale niektorzy maja juz kompa, bo potrzebuja go do pracy, ja wystarczy ze dorzuce z 700zl zeby wymienic grafike na nowsza i odpale wieska 3 na ultra w full hd :lapka:

Copper przestań być racjonalny w tym temacie, taknie ok?

Opublikowano

Niekochany i tak nie grałeś w obie więc na ch.uj się pucujesz?

Opublikowano

Niekochany i tak nie grałeś w obie więc na ch.uj się pucujesz?

Bo moze :taknieco:

Opublikowano

(pipi) przeczytaj siebie

Fanek ten avatar dlaczego jest taki rozmazany ? Czy Uncharted 4 tez bedzie taki rozmazany ? Dyskutujemy.. Przesuniecie na 2016 rok jest spowodowany tym ze szrot jest za slaby zeby uciagnac ta gierke i musza zrobic pare downgoradow i dadza pasy zeby tylko gra chodzila w 1080p bo dla nich wstyd wypuszczac gre w 900p wiec beda pasy.

Juz nie moge sie doczekac kiedy beda obrazki porownujace pierwsze trailery i finalny produkt ;) Beka bedzie hehe

Edit:

nie dlugo zapowiedza remastera uncharteda i wszyscy beda zadowoleni. Jestem tylko ciekaw czy bedzie stabilne 60 klatek bo w tlous byly spadki wiec pewnie tu tak samo bedzie

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

może dlatego że grałem w FM4 i FH na 360-tce?

DC także oblukałem już w 2014 u ziomka smallv86.  Serio, naprawdę nie trzeba mieć do tego x-boxa, czy ps. :lapka:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

koledzy powiedzcie mi bo dostałem na komunię koputer i jest w nim procesor J10 8880 6x6,6 ghz karta giforce gtr 1100 10gb i ram taki niebieski chyba 20gb jest chyba 5 takich kostek nie wiem dokładnie bo tak szybko zaglądałem żeby tata nie zobaczył bo by nakrzyczał na mnie że kolejnego komputera psuje, wystarczy tyle żeby odpalić to nowe gta na full ultra hdmi czy mam z tata dokupic jeszcze jakieś ramy albo drugą karte a może wymienić wszystko ??? z góry dziękuje koledzy :)

Opublikowano

i wlasnie dlatego ze jest to arcade to nie rozumiem jakie tu niby roznice w charakterystyce samochodu mozna dostrzec.

ja pier.dole jaki beton wychowany na tepych arcade racerach z pc i xboxie

driveclub mimo, ze to arcade ma niesamowicie oddane prowadzenie roznych typow aut, ci co biora udzial w wyzwaniach na forumku wiedza najlepiej - tutaj kazdy samochow prowadzi sie diametralnie inaczej  - evo dokonalo niemozliwego i to w arcade racerze. zreszta takie nierownosci toru - to jak sa one oddane to tez male arcydzielo, nawet seria gran turismo to chu.j pod tym wzgledem

driveclub jest genialny, boty oczywiscie zawsze beda sie czepiac niedopracowania tej gry w dniu premiery i co za tym idzie slusznej sredniej ocen na ta sytuacje 

Opublikowano

i wlasnie dlatego ze jest to arcade to nie rozumiem jakie tu niby roznice w charakterystyce samochodu mozna dostrzec.

ja pier.dole jaki beton wychowany na tepych arcade racerach z pc i xboxie

driveclub mimo, ze to arcade ma niesamowicie oddane prowadzenie roznych typow aut, ci co biora udzial w wyzwaniach na forumku wiedza najlepiej - tutaj kazdy samochow prowadzi sie diametralnie inaczej  - evo dokonalo niemozliwego i to w arcade racerze. zreszta takie nierownosci toru - to jak sa one oddane to tez male arcydzielo, nawet seria gran turismo to chu.j pod tym wzgledem

driveclub jest genialny, boty oczywiscie zawsze beda sie czepiac niedopracowania tej gry w dniu premiery i co za tym idzie slusznej sredniej ocen na ta sytuacje 

Niektorymi pojazdami sie jezdzi identycznie, na plus idzie duza ilosc tras. Ogolnie drewniana gierka dla casuali

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

potwierdzam

Opublikowano

chyba pierwszym podobnym projektem łączącym arcade z umowną symulacją był NFS Shift. 

ten pseudo realizm i tak daje się odczuć jedynie przy pokonywaniu co ostrzejszych zakrętów, oraz wpływom warunków atmosferycznych na przyczepność auta. polecam choćby spróbować mijać auta klasą hyper podczas ulewy. chora gra.  

Opublikowano

Ficus, skoro drivecrap 9+ po naprawionym online zamiast 7 to kolekcja szefa kuchni teraz prawilnie 11/10? :lapka:

Opublikowano

Ficus, skoro drivecrap 9+ po naprawionym online zamiast 7 to kolekcja szefa kuchni teraz prawilnie 11/10? :lapka:

nie, bo to remaster

Opublikowano

nie, bo to remaster

tylko ze w tego remastera gra sie o wiele lepiej

Opublikowano

Gra to chyba w cudzysłów powinieneś wstawić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.