Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Gdyby nie Xboks to dzisiaj baroni do grania w Buterfild 4 nadal musieliby kupować zewnętrzne modemy a zaproszenia pewnie wysyłać pocztą

PlayStation od zawsze takie innowacyjne [*]

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nom  :reggie:  to pewnie gdyby nie ps3 xbone dalej miał dvd zamiast bd

Opublikowano

in b4 bo wtedy grało się w singlowe piękne produkcje a xboksiarze tylko w laserki blasterki po sieci i przez nich mamy co mamy

no, a teraz wy siedzicie i namiętnie gracie w te online'owe gów,na

janusze gamingu prawdziwy rak branży

Nom  :reggie:  to pewnie gdyby nie ps3 xbone dalej miał dvd zamiast bd

ps3 to nawet trofeów nie miało na początku, dopiero jak zobaczyli to u M$ to zgapili xDDD

Opublikowano

ps3 to nawet trofeów nie miało na początku, dopiero jak zobaczyli to u M$ to zgapili xDDD

I zrobili to lepiej. Platyny takie dobre :fsg:

Opublikowano

Lepiej i $ory

XDDDDDDDDDD

Opublikowano

wy się kurfa licytujecie na jakieś bzdury. a to jest serio choojowy scenariusz, który w przypadku x-boxa ma poważne uzasadnienie co do prawdziwości. no ja (pipi)ę dosłownie na dniach kupiłem "słabszy model" ps4.

Opublikowano

Hahah jaka sr,aka u klapow bo pojawiły sie plotki ze xbox one bedzie mocniejszy xD mam nadzieje ze tak sie stanie i xbox bedzie miał wiecej tej upragnionej przez was mocy i zobaczę te jęki i żale klapouszy zalewających internet :banderas:

Opublikowano

Zmień nick na rakson.

Opublikowano

pieknie poyebani sa co niektorzy, obojetnie kto nie wyskoczy z current genem na zasadzie new3ds to bedzie to poczatek konca konsol, to jest szczyt szczytow by rewizja miala mocniejsze bebechy, nie wazne jaka firma na taki pomysl wpada

jak widze jednak niektore boty przyklaskuja temu pomyslowi - jak od zawsze powtarzam boty to pokolenie dresiarzy i ukrytych opcji blacharskich - kolejny dowod na to, wysadzilbym w powietrze wszystkich

Zmień nick na rakson.

ja proponuje kupson

Opublikowano

Hahah jaka sr,aka u klapow bo pojawiły sie plotki ze xbox one bedzie mocniejszy xD mam nadzieje ze tak sie stanie i xbox bedzie miał wiecej tej upragnionej przez was mocy i zobaczę te jęki i żale klapouszy zalewających internet :banderas:

no i wtedy Sony zrobi to samo i wciąż będziecie obaj będziemy w ciemnej (pipi)e

idzpan8yozz1.gif

ps spoko wciąż się łudzę że to plotka, t.j. to że miałeś chwilową niepoczytalność podczas pisania tego posta.  :cool:

Opublikowano

Akurat poczucie predkosci jest dobre, po prostu wiele osob ma jakies dziwne wyobrazenia o jechaniu powyzej 200km/h autem. Kiedys na platnej autostradzie bylem pasazerem jak typek cisnal 235 km/h, wcale tego nie bylo czuc az tak bardzo, a juz na pewno nie wygladalo to tak jak w arcadowkach gdzie mocnego motion blura rzucaja i auto wyglada jakby w rzeczywistosci z 350 zapyerdalalo.

No bo poczucie prędkości bardziej odczuwa się całym ciałem (podobne uczucie do tego podczas startu samolotu) dociska cię w fotel, zatyka uszy itp a że w gierkach tego nie ma to trzeba jakoś inaczej sobie poradzić i dlatego mamy naje.bane motion blura etc, ale wole tak niż spanie za kierownicą z GT/FM (tam jeszcze fajnie jak widoczki są dobre, ale jazda w kólko na jakichś nudnych torach? :sick:).

Nowe mocniejsze modele konsol a do tego gry w ramach subskrypcji coś na zasadzie spotify to nas czeka w przyszłosci, mówie wam.

Opublikowano

wojna na mocniejsze rewizje = pier.dole ta branze i zostaje przy retro

trzeba byc zdrowo poyebanym by akceptowac i cieszyc sie nawet z takich plotek, (pipi)jcie botki na te swoje pclaby 

Opublikowano

Ficek jaki rage :obama:

Opublikowano

juz to pisalem Ficek niepoczytalnosc i zaawansowana choroba psychiczna [*] ma tylko konsole playstation gral tylko na konsolach playstation ale nie jest klapem :reggie:

< czeka na post o amidze 500 :dynia: >

Edytowane przez kubson

Opublikowano

i wlasnie dlatego ze jest to arcade to nie rozumiem jakie tu niby roznice w charakterystyce samochodu mozna dostrzec.

ja pier.dole jaki beton wychowany na tepych arcade racerach z pc i xboxie

driveclub mimo, ze to arcade ma niesamowicie oddane prowadzenie roznych typow aut, ci co biora udzial w wyzwaniach na forumku wiedza najlepiej - tutaj kazdy samochow prowadzi sie diametralnie inaczej  - evo dokonalo niemozliwego i to w arcade racerze. zreszta takie nierownosci toru - to jak sa one oddane to tez male arcydzielo, nawet seria gran turismo to chu.j pod tym wzgledem

driveclub jest genialny, boty oczywiscie zawsze beda sie czepiac niedopracowania tej gry w dniu premiery i co za tym idzie slusznej sredniej ocen na ta sytuacje 

ficuś jak zwykle permanentny cykl menstruacyjny :dynia:

po cholere mi to piszesz, jak exact wyskoczyl z jakims smiesznym filmikiem z jutuba z którego mam wywnioskować że ooo ferrarką z napędem na tyl jezdzi od lambo z napędem 4x4, no może i tak ale gdzie na tym filmiku to widać?

Evo dokonało to co Bizzare zrobiło wiele lat temu w PGR i tym mam się podniecać? zapewne ta charakterystyka aut nie jest oddana wiele lepiej do tego co jest w forza horizon. Serio ta gloryfikacja drivecluba to muszą być jakieś halucynacje z niedożywienia z powodu braku gier, wyszła jedna samochodówka która starcza na dłużej i której multi zaczęło działać po 2 miesiącach to i trzeba robić z tego wyścigowego mesjasza bo co zostało.

Chcecie poczuć prawdziwe prowadzenie auta to odpalcie Forzę 5 na kierownicy, gdzie Turn 10 chyba wrzuciło najlepszą i najtrudniejszą fizykę aut od czasów Forzy 2.

OOO kur.wa jaki jestem hardcorowy fan ścigałek, biorę driftem zakręt przy 150 km/h F430tką jeżdżąc na dualshocku więc wiem co to fizyka dzifko xD

Opublikowano

raven_raven dobry agent  :problem:

1. podaje link do artykuł wg którego to przede wszystkim Sony ma wydać nowy model ps4 z poprawionymi bebechami 

2. pomija czystą brudną prawdę o wyjściu tego pomysłu przez MS

3. plusikuje post kubsona, któremu marzy się realizacja tego ficzera w przypadku x-boxa.

Himalaje Hipokryzji.  :obama:

Opublikowano

Rozumiem, że kierownica do tych super doznań jest wliczona w cenę gry ? Normalnie jak z buggerfieldem, wywal miliony monet na kompletne doświadczenie.

Opublikowano

Nowy mocniejszy Xbox One :fsg: 

jeżeli już ten niepełnosprawny middlegen niszczył PS4, to aż strach pomyśleć co będzie teraz :obama:

Opublikowano

Beka, smiechy na prawo i lewo ze blacharz musi co dwa lata kompa usprawniac, a jak by wyszedl mocniejszy xbox to zapewne nie jeden gracz by polecial i wykladal hajs na stół. MS podłapie pomysl, potem Sony (Nintendo juz tak zrobilo z 3DS'em xD) i bedziemy co dwa lata kupowac ulepszona wersje konsoli...a gry beda wciaz w 900p :Coolface:

Mam nadzieje ze do tego nie dojdzie bo takiego obrotu spraw to nawet ping by nie przewidywal, a wiemy ze ma zdolnosci do przepowiedni niczym prorok.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

raven_raven dobry agent :problem:

1. podaje link do artykuł wg którego to przede wszystkim Sony ma wydać nowy model ps4 z poprawionymi bebechami

2. pomija czystą brudną prawdę o wyjściu tego pomysłu przez MS

3. plusikuje post kubsona, któremu marzy się realizacja tego ficzera w przypadku x-boxa.

Himalaje Hipokryzji. :obama:

Piękne podsumowanie.

Opublikowano

Nowy mocniejszy Xbox One :fsg:

jeżeli już ten niepełnosprawny middlegen niszczył PS4, to aż strach pomyśleć co będzie teraz :obama:

Narko biznes się rozrasta.
Opublikowano

Dodanie portu HDMI w 360 = dodanie RAMu + wymiana GPU XDDDD

Co oni cpaja w tym GameTrailers to ja nawet nie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-35072-odchudzone_xbox_one_i_playstation_4_beda_potezniejsze_od_standardowych_wersji.html

ahahahahaha ja pier,dole konsole takie żałosne xDDDDD

pewnie za 2-3 kupy w PS4 będzie można RAM wymieniać

ale januszy które się biły o pierwsze sztuki remasterstejszyn 4 nawet mi nie żal

Nie mogę się doczekać aż zupgrejduje moją konsole i będę dalej grał 2 lata przed blacharzami w mesjaszy generacji :banderas:

Opublikowano

Dobrze ze to info juz wycieklo. Teraz mam czas aby przestawic swoje myslenie na takie , ze w grach najwazniejsza jest grafika, a nie gameplay  :czezky:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

i wlasnie dlatego ze jest to arcade to nie rozumiem jakie tu niby roznice w charakterystyce samochodu mozna dostrzec.

ja pier.dole jaki beton wychowany na tepych arcade racerach z pc i xboxie

driveclub mimo, ze to arcade ma niesamowicie oddane prowadzenie roznych typow aut, ci co biora udzial w wyzwaniach na forumku wiedza najlepiej - tutaj kazdy samochow prowadzi sie diametralnie inaczej  - evo dokonalo niemozliwego i to w arcade racerze. zreszta takie nierownosci toru - to jak sa one oddane to tez male arcydzielo, nawet seria gran turismo to chu.j pod tym wzgledem

driveclub jest genialny, boty oczywiscie zawsze beda sie czepiac niedopracowania tej gry w dniu premiery i co za tym idzie slusznej sredniej ocen na ta sytuacje 

ficuś jak zwykle permanentny cykl menstruacyjny :dynia:

po cholere mi to piszesz, jak exact wyskoczyl z jakims smiesznym filmikiem z jutuba z którego mam wywnioskować że ooo ferrarką z napędem na tyl jezdzi od lambo z napędem 4x4, no może i tak ale gdzie na tym filmiku to widać?

Evo dokonało to co Bizzare zrobiło wiele lat temu w PGR i tym mam się podniecać? zapewne ta charakterystyka aut nie jest oddana wiele lepiej do tego co jest w forza horizon. Serio ta gloryfikacja drivecluba to muszą być jakieś halucynacje z niedożywienia z powodu braku gier, wyszła jedna samochodówka która starcza na dłużej i której multi zaczęło działać po 2 miesiącach to i trzeba robić z tego wyścigowego mesjasza bo co zostało.

Chcecie poczuć prawdziwe prowadzenie auta to odpalcie Forzę 5 na kierownicy, gdzie Turn 10 chyba wrzuciło najlepszą i najtrudniejszą fizykę aut od czasów Forzy 2.

OOO kur.wa jaki jestem hardcorowy fan ścigałek, biorę driftem zakręt przy 150 km/h F430tką jeżdżąc na dualshocku więc wiem co to fizyka dzifko xD

Chodzi o to że jesteś tępy, F430 Scuderia to samochód narwisty to samochód jak bot, jak dresiarz, wystarczy wymienić się spojrzeniem by wszedł Ci na rodzine, dał aluzje do syna i na końcu stwierdził że on i tak wie lepiej, i w DriveClubie to czuć, zdecydowanie częściej trzeba dawkować gaz, nie wystarczy wcisnąć R2 i trzymać jak w FH2, trzeba uważać by tył nie uciekł a bardzo łatwo o to, czuć lekkość samochodu, można jeździć nim agresywniej ale gdy przesadzisz szanse na wyprowadzenie są niskie, wyprowadzenie jak wyprowadzenie, łatwo stracić w głupi sposób cenne sekundy.

Lamborghini Huracan to samochód z napędem na 4 koła, precyzyjny ale podsterowny, czuć jego wage, zdecydowanie łatwiejszy w prowadzeniu, więcej wybacza, i dużo łatwiej kontrolować poślizg.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.