Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jebać sony

:problem:

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

je.bać robactwo bez konsol i jarające się gierkami dla plebsu \o/

Opublikowano

je.bać robactwo bez konsol i jarające się gierkami dla plebsu \o/

+ gimnazjalnych złodziei

Opublikowano

Chodzi o to że jesteś tępy, F430 Scuderia to samochód narwisty to samochód jak bot, jak dresiarz, wystarczy wymienić się spojrzeniem by wszedł Ci na rodzine, dał aluzje do syna i na końcu stwierdził że on i tak wie lepiej, i w DriveClubie to czuć, zdecydowanie częściej trzeba dawkować gaz, nie wystarczy wcisnąć R2 i trzymać jak w FH2, trzeba uważać by tył nie uciekł a bardzo łatwo o to, czuć lekkość samochodu, można jeździć nim agresywniej ale gdy przesadzisz szanse na wyprowadzenie są niskie, wyprowadzenie jak wyprowadzenie, łatwo stracić w głupi sposób cenne sekundy.

Lamborghini Huracan to samochód z napędem na 4 koła, precyzyjny ale podsterowny, czuć jego wage, zdecydowanie łatwiejszy w prowadzeniu, więcej wybacza, i dużo łatwiej kontrolować poślizg.

mocne słowa jak na kogoś kto objeżdża tą grę na Dualshock 4® :dynia: pewno na tym goty padziku czujesz każdy kępek trawy.

nie ośmieszaj się

Opublikowano

:teehee: :teehee: :teehee:

FH2 in the tunnel looks like a PS2 game.

Is this Horizon 2 Xbox 360 version ?

:obama:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Oby dwie chuya warte te gierki. #Tylko_burnout  

Opublikowano

Niedziela, normalny czlowiek albo pracuje bo musi, albo ma wolny czas i siedzi przed konsola/PC i gra w ulubione gierki. Tutaj widze zamiast sobie pograc to lepiej podyskutowac ktora gra ma lepsze dzwieki samochodów :reggie:

Opublikowano

raven_raven dobry agent  :problem:

1. podaje link do artykuł wg którego to przede wszystkim Sony ma wydać nowy model ps4 z poprawionymi bebechami 

2. pomija czystą brudną prawdę o wyjściu tego pomysłu przez MS

3. plusikuje post kubsona, któremu marzy się realizacja tego ficzera w przypadku x-boxa.

Himalaje Hipokryzji.  :obama:

niktcienielubi jaki detektyw, proszę proszę

uchylam fedorę

Opublikowano

w PS4 nawet dzwiek piknięcia przejścia konsoli ze stanu uśpienia jest lepszy

niczym Tupac w kawałku Do For Love, poezja dla uszu :wub:

Opublikowano

Panowie czy toczyliscie juz beke z tego ze SE drugi raz remasteruje FF X i X-2 tym razem na PS4? Bo ostatnio bylem tak zajety bloodbornem ze jestem motzno do tylu z nowinkami.

btw. BEKA Z XBONA, KOLEJNY EXCLUSIVE NA PS4!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Chodzi o to że jesteś tępy, F430 Scuderia to samochód narwisty to samochód jak bot, jak dresiarz, wystarczy wymienić się spojrzeniem by wszedł Ci na rodzine, dał aluzje do syna i na końcu stwierdził że on i tak wie lepiej, i w DriveClubie to czuć, zdecydowanie częściej trzeba dawkować gaz, nie wystarczy wcisnąć R2 i trzymać jak w FH2, trzeba uważać by tył nie uciekł a bardzo łatwo o to, czuć lekkość samochodu, można jeździć nim agresywniej ale gdy przesadzisz szanse na wyprowadzenie są niskie, wyprowadzenie jak wyprowadzenie, łatwo stracić w głupi sposób cenne sekundy.

Lamborghini Huracan to samochód z napędem na 4 koła, precyzyjny ale podsterowny, czuć jego wage, zdecydowanie łatwiejszy w prowadzeniu, więcej wybacza, i dużo łatwiej kontrolować poślizg.

mocne słowa jak na kogoś kto objeżdża tą grę na Dualshock 4® :dynia: pewno na tym goty padziku czujesz każdy kępek trawy.

nie ośmieszaj się

Bosze, widzisz i nie grzmisz, przecież ku*rwa do arcadówki nie jest Ci potrzebna kierownica, na konsole nowej generacji kierownica ma sens tylko w jednej grze Forza 5, ale i tak beka to wygląda jeżdżąc ze środka gdy kierownica ma obrót 270-1080 stopni, a w Forzie widać tylko 90 stopni obrotu bo kur*wa dev nie potrafił zrobić animacji do przekładania rąk na kierownicy, weź Ty MaZZeo nie pogrążaj się.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jeszcze 10 rat w providencie do spłaty za ps4, a tu juz nowy model chca wydawac?

Opublikowano

Wiedzialem ze wydadza nowa wersje szrota,moze ten pierwszy trailer uncharteda bedzie tak wygladal na nowszej wersji szrota a reszta dostanie rzygowiny i guwno w 24 klatkach i pasach w "1080" p. Jak to dobrze miec dosyc dobrego peceta, odpalam wiekszoac gier w 30-50 klatkach a wy dalej na tych szrotach a nie dlugo benda rzygowiny i resztki dla was bo nowsze wersje konsol benda graficznie wygladaly zajxxebixxcie.

Specjalnie benda dowgorady zeby frajerzy kupowali nowsze wersje plejstejszon ;)

Beka.

Tylko PC i tylko darmowe gierki, koniec dorabiania pasozytow i zydow na szrota

Ps. Dawajcie mi plusy za bomby prawdy bo z(pipi)aliscie mi reputacje ludziska

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Mroku wszystkie minusy na tobie zostawiam, ale już mi sie dziś skończyły :lapka:

nie pisz nic o pc tutaj bo to niezdrowe

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Fanek idz Wiedzmina czytac bo 18 maja na PW wysylam ci sprawdzian, nie chcesz wiedziec co sie stanie jak oblejesz. :cool::lapka:

Opublikowano

chu.j ze po 2 latach beda musial kupic nowa konsole, wazne ze bedzie mocniejsza od ps4 i bedzie mozna w CW robic beka z klapow - nowa logika raksona i reszty botow, ale jak adi lub ping napisze, ze pc rzadzi to zaraz ktos pisze ze beka z pc bo trzeba go ulepszac co 2 lata

podkrecanie bebechow w re.wizjach = koniec sensu posiadania konsol no ale boty tego nie zrozumieja bo to ukryte blacharstwo wiec beda sie znowu czuc jak w domu

Opublikowano

ja proponuję zrobić imprezę jeden fanek i 7 osób przepytujących bo na pw to może oszukiwać :D

Opublikowano

Ficek nie sprowadzaj się do niskiego poziomu jakiegoś pokrytegowstydem czy innego exacta pisząc takie głupoty. :/

To ofc będzie ch.ujowe rozwiązanie ale nigdy za dużo beki z PodkonSoli 4 i $ory. :kaz:

Opublikowano

Juz nie moge sie doczekac jak MS zacznie wydawac remastery swoich gier startowych na nowego Xbona.

Dead Rising 3 w 1080p60fps only on Xbox One (point two).  :banderas:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

ja to w zasadzie zastanawiam się czy nie był to kontrolowany przeciek w celu sprawdzenia reakcji ogółu (coś jak DRM).

jak dzifki graficzne to kupią i w ślad za MS pójdzie rzecz jasna Sony. :kaz:

Opublikowano

Serio ktoś wierzy w te bajki Dorito Pope? Devi mieliby z tym więcej problemów niż pożytku.

Opublikowano

Mroku wszystkie minusy na tobie zostawiam, ale już mi sie dziś skończyły :lapka:

nie pisz nic o pc tutaj bo to niezdrowe

O wiele zdrowsze niz (pipi)enie o tym szrocie i jakie to sony dobre, jesli sie info potwierdzi to chuy z tymi konsolami i zostawie sobie tylko moj monster pc i bende wymienial czesci co rok itd.

Opublikowano

Serio ktoś wierzy w te bajki Dorito Pope? Devi mieliby z tym więcej problemów niż pożytku.

Jakos na PC czy telefonach nie maja.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jakos na PC czy telefonach nie maja.

Dlatego kładą lache na optymalizacje na pc

Opublikowano

Ten sam sprzęt, 2 różne ustawienia + optymalizacja, sprzedaż gry taka sama, a koszty większe. Już to widzę  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.