Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale na telefonie juz wszystko chodzi plynnie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

po tym co odpierdala/ło się w tej generacji z niekompletnymi tytułami startowymi, zalewem day one patch, cross genowymi multiplatformami do końca ub.r. i niedoyebanymi/ niekompletnymi kolekcjami remasterów - wiarygodności tej idei można dać mocne 25%. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Jak ja bym miał grać na PC w "30-50fps" to pie.rdolil bym gejming

Opublikowano

Przecież na PPE tak napisali to musi być prawda! XD 

A tak serio te newsy coraz bardziej przypominają Fakt 

Opublikowano

Wiesz zmazzeo, że nie każdy bot to taki pelikan jak ty co łyka byle (pipi) od M$ ?

Taka zagrywka by już do końca pogrzebała wizerunkowo bąka i chyba tylko ślepi fanatycy by kupili 2 raz to samo.

Opublikowano

no tak bo Sony wcale na to nie odpowie takim samym rozwiązaniem.

chciałbym żeby tak było  :dog:

@chris

autorem tego info nie jest Roger, czy Komodo tylko ten Pan:

doritos.png

Opublikowano

Ja powiem tak: jesli te ploty o tym, ze odchudzony Piź.dziak lub wyszczuplone Srajstejszyn 4 beda potężniejsze poprzez wstawienie lepszych komponentow (szybszych pamieci, prockow) co wplynie znaczaco na osiagi w grach to ja na znak protestu zlikwiduje natychmiast swoje konto na forum PSX Extreme. Mozecie mi to wypomniec, ale w odroznieniu od znanego indywiduum, ktorego ksywy nie przytocze, co by sie fetor nie rozniosl mam zarowno jaja jak i honor i zrobie to bez wahania, albowiem nie zniosę tego rodzaju białaczki w branży...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Straszne.

Opublikowano

Na szrocie masz 24 fpsy i pasy. I co z tym GEJmingiem

Opublikowano

Przecież to nie przejdzie Sony i M$ całkowicie by u(pipi)ło konsole taka zagrywką i pewnie jakieś pozwy zbiorowe od hamburgerów też by były wiec to by byl headshot w kolano.

Ziarnkiem prawdy jest to że ta generacja bedzie bardzo krótka,wcale bym się nie zdziwił gdyby na E3 2016 była zapowiedź nowych maszynek w sensie ze nie wersja slim tylko start nowej generacji.

Opublikowano

naczelny bot w amoku - jakie po makale? brzydzisz sie pc, a bedziesz miec to samo - nowa konsola co 2 lata jak wyjdzie nowa re.wizja to jest to samo co zakup nowych bebechow do pc co 2 lata...pfff gorzej bo kompa jeszcze mozna zlozyc tak, ze co 2 lata nie trzeba go zmieniac, z konsola tak nie zrobisz

no ale wiadomo dalej nalepka xbox wiec wszystko gra, dalej mozna miec beke z klapow

jak microsoft odwazy sie na taki ruch to na pewno sony zrobi to samo, wtedy dla mnie to jednoznacznie bedzie oznaczalo koniec zainteresowania sie konsolami i odwrocenie sie w kierunku backlogu retro gamingu

Opublikowano

kochani ja pragnę tylko przypomnieć że to wcale nie musi być ani

- wymysł gościa znanego ze sprzedania się MS za paczkę Doritos (co już samo w sobie winno dawać do myślenia :lapka: ),

- ani żadna ustalona decyzja

a zwykłe badanie pojemności anusów graczy, które w przypadku pozytywnej opinii zaaplikowało by także Sony. :newell:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Śniło mi się, że na E3 przed następną generacją zapowiedzą możliwość rozbudowywania konsol by jak blaszaki miały możliwość odpalania lepszych jakościowo gier za pomocą nabierania ludzi na co raz to nowsze układy. Ot, takie pudełkowe pcty do grania only pod telewizorem.

Rzeczywistość z tego newsa miejmy nadzieję z d*py, może być gorsza - zamiast tylko części, trzeba będzie kupić całą konsolę. To zaprzeczenie obecnej idei konsol i nie jestem pewien, czy faktycznie stoją za tym ograniczenia sprzętowe, czy po prostu chęć nabicia kabzy. I jak znam rynek, to pierwszy z takim pomysłem wyszedł Microsoft - farbowany blaszany lis wśród środowiska konsol. Sony ma swoich szpiegów, więc nie mogłoby sobie pozwolić na brak reakcji.

Natomiast wierzę, że tak jak społeczność wybiła z głowy DRM TV TV Xboxa, tak wybije z głowy takie zagrywki, nim zaleje nas fala nowych, lepszych konsol co roku...

Opublikowano

Słowo klucz

STAŁE

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

zobaczcie rynek smartfonów i tabletów, ludzie kupują telefoniki za +2500zł co roku bo nowy model-> stary szrot, więc czemu nie przeszczepić tego na rynek konsolowy? patrz new 3ds  :oh_you:

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Czyli co, zamiast telefon w abonamencie ludki będą brały konsolki i zmieniali je co 2 lata? Taki Xbox to jeszcze pól biedy, bo przez pierwsze 1,5 roku miał jako takie exy. A u sony...? Maszynka do oglądania trailerów w cenie abonamentu. Świetnie!

Opublikowano

Taki Xbox to jeszcze pól biedy, bo przez pierwsze 1,5 roku miał jako takie exy. A u sony...? Maszynka do oglądania trailerów w cenie abonamentu. Świetnie!

:dynia:

Opublikowano

no problemem jest czas tworzenia Dużych gierek, nie mówie tu o call of duty co całą generacje przejechało na jednym silniku czy assasyny.

poza tym i tak 90% dostępnych gierek w sklepie ms i pss to gierki "z komórek"

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

no tak bo Sony wcale na to nie odpowie takim samym rozwiązaniem.

chciałbym żeby tak było  :dog:

@chris

autorem tego info nie jest Roger, czy Komodo tylko ten Pan:

doritos.png

Zobacz nagłówek w tym (tfu) newsie http://www.ppe.pl/news-35072-odchudzone_xbox_one_i_playstation_4_beda_potezniejsze_od_standardowych_wersji.html

Widzisz tam jakiś cudzysłów? znak zapytania?  Cokolwiek co sugeruje, że to tylko wróżenie z fusów/ paplanina "insajdera". No jak w Fakcie normalnie. 

Nie wierzę, że One Slim nagle stanie się potężniejszą konsolą. Jak to miałoby  działać? Takie GoW 4 na dużym One będzie w 900p ,ale już na Slimie obraz będzie  w natywnym 1080p? Nie sądzę.

Opublikowano

Nie wierzę, że One Slim nagle stanie się potężniejszą konsolą. Jak to miałoby  działać? Takie GoW 4 na dużym One będzie w 900p ,ale już na Slimie obraz będzie  w natywnym 1080p? Nie sądzę.

Boty już gotowe na E3.

19639-1643-kermitzaba.jpg

Będzie epicko :kaz:

Opublikowano

To nie do konca tak. MS i Sony zobaczyly co odwalilo Nintendo z new 3ds. Wydali ta sama konsolke z podrasowanymi podzespolami i jedna gre ktora jest exclusivem na nowy system, reszta co najwyzej sie szybciej odpala. Nikt nie protestowal, ludzie rzucili sie na nowa konsole jak grube dziecko na McDonalda i kupili jeszcze raz ten sam sprzet. Sony i MS wyczaily niezbly biznes wiec wydadza nowsza wersje xbox one czy tam ps4 z dopiskiem "new", podrasuja lekko podzespoly zeby gierki sie co najwyzej szybciej odpalaly, wypuszcza 1-2 tytuly w pelni obslugiwane przez nowe udoskonalone konsole (ale nadal w 900p) a reszta zostanie po staremu.

Efekt bedzie taki ze wiekszosc ludzi pojdzie do sklepu i kupi tego New Xbox One tak czy siak :reggie:

Oczywiscie zartuje, ale patrzac na to co odwalilo Nintendo jestem skory uwierzyc ze takie cos moze sie stac.

Opublikowano

Słowo kluczSTAŁE

2 kliknięcia i możesz sobie zablokować skaczące 40-50 na 30.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.