Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

no ale nie dawanie ładowarki do PRZENOŚNEJ konsoli to mistrzostwo xddd tak samo jak dedykowane karty pamięci do vity, które tylko działają z vitą.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Przecież to nie przejdzie Sony i M$ całkowicie by u(pipi)ło konsole taka zagrywką i pewnie jakieś pozwy zbiorowe od hamburgerów też by były wiec to by byl headshot w kolano.

1560056-nintendo-64-expansion-pak-0.jpg

Jeśli miałby wyjść jakimś cudem mocniejszy XO to pewnie taki który dostały mocniejsze GPU i 1080p co i tak nie robi. Obecni posiadacze nadkonsoli dostaną moc z chmury  :sorcerer:

Właśnie leciała reklama Vectry w TV i że w bonusie ps+ i pokazywany drivecrap, żuczki dalej czekają, na kolana i  :cw:

Jaka agresja sonybotów o casualowego drive crapa, tunele, teleporty, odbijanie się od niewidzialnych ścian i sruuu prosto do mety bez hamowania, średnia 70% z czym do ludzi.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

w sumie to na przestrzeni lat  Nintendo najbardziej rucha fanow mariana xD

Opublikowano

Nintendo przynajmniej wie co to wsteczna kompatybilnosc, wiec ja nie wiem kto tutaj jest tak naprawde ruchany.

Opublikowano

Co ja czytam, co ja pacze, drama panie i panowie.........

Opublikowano

w sumie to na przestrzeni lat  Nintendo najbardziej rucha fanow mariana xD

Gry po 150zł

Dużo świetnych różnorodnych exów

Darmowy online

Ciągle rozwijany eshop

Większość gier na Wii U w 1080/60

Wspomniana wsteczna kompatybilność

No faktycznie dupy fanów Mariana so rozepchane jak stodoła.

Opublikowano

1560056-nintendo-64-expansion-pak-0.jpg

Historia zatacza koło, najpierw Sega wypuszcząła gierki z Saturna na pc, później Nintendo wydało dodatkowy ram, a teraz microsoft idzie w te same ślady. Każdy wie jak skończył Saturn i N64... dominacja jak za czasów PSX coraz bliżej.

:banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Nintendo przynajmniej wie co to wsteczna kompatybilnosc, wiec ja nie wiem kto tutaj jest tak naprawde ruchany.

Ja tam bym wolał kupić ds lite za 100-120zł  z konkretną baterią zamiast z tym gównem co jest obecnie w 3DS.

Nintendo największy rak branży. Miotają się wypuszczając cały czas nowe wersje tego samego zamiast zrobić od razu odpowiednio mocny sprzęt. 3DS z mocą vity to byłaby kosa.

Opublikowano

Sony nie wydaja zadnych gierek wiec Yeti nie ma gifow do wsadzania, to sie przyczepił teraz do plotek

Opublikowano

No widac po Vicie jaka kosa z niej :reggie: Sila sprzetu to nie wszystko, a jak smiesznie moze to brzmiec, im mocniejszy sprzet, tym gorsze moga byc gierki i mniej. DS dostal tyle mega wypasionych tytulow bo machnac gierke z taka graficzka to nawet male studio umie i sprobowac sie popisac.

I nie mowie o 3DS tylko Wii --> GC Wii U --> Wii --> GC (po modzie).

Edytowane przez Velius

Opublikowano

cudownie sie czyta jak nintendofagi wierza w mit, ze wiekszosc gier na ich sprzet to 1080p i 60fps:

Rayman Legends - 1080p | 60 fps
 Monster Hunter 3 Ultimate - 1080p | 60 fps *frame drops heavily, averages around 38fps*

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD - 1080p | 30 fps
 New Super Mario Bros. U - 720p | 60 fps
 Super Mario 3D World - 720p | 60 fps
The Wonderful 101 - 720p | 60 fps *frame rate drops heavily*
 Nintendo Land - 720p | 60 fps
 Donkey Kong Country: Tropical Freeze - 720p | 60 fps
 Sonic Lost World - 720p | 60 fps
 Ninja Gaiden 3: Razor's Edge - 720p | 60 fps *frame rate drops heavily*
 Pikmin 3 - 720p | 30 fps
Zombi U - 720p | 30 fps
 Assassin's Creed 3 - 720p | 30 fps
 Batman: Arkham City Armoured Edition - 720p | 30 fps
 Need for Speed Most Wanted U - 704p | 30 fps
Call of Duty: Black Ops 2 - 640p | 60 fps *frame rate drops heavily*
Mario Kart 8 - 720p | 60 fps **
 Super Smash Bros. for Wii U - 1080p | 60 fps **
 Bayonetta 2 - 720p | 60 fps **

Opublikowano

Guwno rozmazane te Nintendo, 3ds w 240p a Wii u 720p ? Nintendo fagi zaorane

Opublikowano

Nintendo to chciwy rak branzy

Opublikowano

i robią deala z komóreczkami [*]

Opublikowano
cudownie sie czyta jak nintendofagi wierza w mit, ze wiekszosc gier na ich sprzet to 1080p i 60fps

Skąd ta lista? Jakaś oficjalna czy domowe badanie jakiegoś Janusza?

Nawet jeśli słowo "większość" jest faktycznie przesadzone to i tak wygląda to lepiej niż u konkurencji.

http://www.cinemablend.com/games/Wii-U-Has-More-Next-Gen-1080p-60fps-Games-Than-Xbox-One-PS4-59924.html

Edytowane przez Dobos

Opublikowano

wiedzialem ze tam dasz ten link - oni tam pisali o grach jakie jeszcze nie wyszly przeciez - mario kart wg tego chodzi w full hd, a na prawde wyszlo w 720p w 60fps w single player i 30fps na split screen, bayo2 tez niby mialo miec full hd a wersja finalna ma 720p i 60fps z ostrymi dropami i tak dalej i tak dalej

lista jest prawdziwa, poparta wieloma analizami stron internetowych wersji plytowych gier na wiiu min digital foundry, ogolnie jak gra na wiiu ma full hd to ma 30fps, a jak ma 60fps to jest 720p

Opublikowano

Czyli i tak lepiej niz stable 24fps i 900p na next-genach. Wii U nadal górą.

Opublikowano

typowe - pierw brednie ze wiiu ma wiekszosc gier w 1080p i 60fps, a jak udawadnia sie glupote tego mitu to zaraz chwytamy sie czegos innego - niech jeszcze przyjdzie smutny rayos i zacznie gadke, ze gry na niny to sam gameplay i grafika i rozdzielczosc sie nie liczy

nie o tym byla dyskusja 

Opublikowano

Wii U to jedna z największych pomyłek w dziejach branży i żadne zakrzywianie rzeczywistości tego nie zmieni.

Opublikowano

Wii U to jedna z największych pomyłek w dziejach branży i żadne zakrzywianie rzeczywistości tego nie zmieni.

Najzabawniejsze, ze wolaja za czarna konsole z 32gb pamieci prawie tyle co kosztuje ps4 czy xbone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.