Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czysta Brudna Prawda dla każdego ceniącego ambitne gry ponad mainstream, oraz jakość ponad ilość  :cool:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

In your imagination for sure  :ogor:

Opublikowano

ambitne gry ponad mainstream

TheOrder1886_2D_NORATING_14011947661.jpgtrafiłeś pod zły adres, 

Opublikowano

sr3 nadawał się tylko i wyłącznie jako gierka na przeczekanie w oczekiwaniu na mesjasza w postaci gta v, tak samo z resztą jak sleeping dogs.

mendrek karykatura gejmera.

xbox-one-uk-299-deal-microsoft.png?itok=

xbox najlepszym wyborem 3 rok z rzędu

I wiesz co Ci powiem, za rok jak będzie za 200 funtów, też będzie najlepszym wyborem!

Opublikowano

pokaż mi gdzie tak napisałem 5 postów wyżej w swoim versusie. 

edit:

6* bo Exact się wyebał ze swoim.

oho, suteq widzę znów chce się napjerdalać. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Przecież nikt o tej grze już nie pamięta, a zagrały w nią same growe bezguścia. :problem:

w tym i Ty.

Opublikowano

nobody z fajnego użytkownika stał się jakimś plejstejszynowym bezbekiem  :negative:

@exact

No nie sądzę. :ogor:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

racjonalizuje sobie zakup sonowskiego szrota

Opublikowano

nobody z fajnego użytkownika stał się jakimś plejstejszynowym bezbekiem  :negative:

@exact

No nie sądzę. :ogor:

Kolejny po Bambino czy jak mu tam.

Opublikowano

suteq z fana ambitnych gier dla wyżej klasy pokroju U2 i TR zamienił w chorągiewkę pod wpływem traumy o nazwie U4 in 2016. :< 

Opublikowano

suteq z fana ambitnych gier dla wyżej klasy pokroju U2 i TR zamienił w chorągiewkę pod wpływem traumy o nazwie U4 in 2016. :< 

Jaką chorągiewką? Chcesz się napierrrdalać? 

Opublikowano

Nie wiem co napisać, więc powiem tak na szybkiego, yebać szrota i Nintendo fagi w 240p i 720p. Tylko Xbox, tylko PC,tylko Win10,tylko directx12,tylko chmura,tylko 1080p,tylko master race,tylko brunetki i tylko MS.

Opublikowano

tylko ban może Cię ocalić. 

Opublikowano

Dajcie lapki w gure bo zepsuliscie mi reputacje

Edit:

Dzienki Juaosmag

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Nowy Mortal na XO w 900p. Czy na tę konsolę wyjdzie kiedyś bijatyka w rozdzielczości odpowiadającej matrycom produkowanym w 2015 roku?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Dajcie lapki w gure bo zepsuliscie mi reputacje

Ty masz góra 12 lat.

Nowy Mortal na XO w 900p. Czy na tę konsolę wyjdzie kiedyś bijatyka w rozdzielczości odpowiadającej matrycom produkowanym w 2015 roku?

:frog:

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Nie wiem, mi i tak się gra w nowe MK za(pipi)iście i to w 900p  :cool:  :lapka:

Opublikowano

Jak widzicie ja nie mam czasu na foruming z prostego względu, mnóstwo exów ogrywam na PC i Xbox One. 5100zl wydalem na mojego PC ze wszystkimi duperelami, to się nazywa prawilna konsola po Xbox one.wiedzmin tez za darmo ściagne, nie dorabiam pasozytow

Opublikowano

Jak widzicie ja nie mam czasu na foruming z prostego względu, mnóstwo exów ogrywam na PC i Xbox One. 5100zl wydalem na mojego PC ze wszystkimi duperelami, to się nazywa prawilna konsola po Xbox one.wiedzmin tez za darmo ściagne, nie dorabiam pasozytow

jakie to mnóstwo exów ogrywasz na tym x1 Mroku? bo niektórzy zaczynają tu wstawiać pomiędzy line up na 2015 już nawet gorsze multiplatformy.
Opublikowano

bo... jest na xboxa? 

Opublikowano

Racja, community, lepszy pad i usługa sieciowa>wyższa roździelczość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.