Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

nom, live i community w Batku, czy Wiedźminie. to faktycznie deal breaker. 

Opublikowano

nom, live i community w Batku, czy Wiedźminie. to faktycznie deal breaker. 

można grając w wieśka w snapie oglądać stream kumpla z tej samej gry i przechodzić gre razem. Niczym w latach 90 tych, gdy przychodził kumpel po szkole, stawał za taboretem i na zmianę graliście w CSa 1.6,

czaisz (pipi)?

Opublikowano

ale co mi po padzie którego krżyżak kompletnie nie nadaje się do mordobić ze względu na krzyżak i bumpery? Symetryczność analogów to kwestia indywidualna. Gumki w nowszych modelach zostały wzmocnione. Jedyną wadą jest 5-6h czasu baterii. 

Opublikowano

w takie virtua fighter lepiej grać na gałce i zgadnij co? rozmieszczenie i ergonomia gałek lepsza w padzie od xboxa

Opublikowano

Ps4 gumki wzmocnione ale nie wystarczajaca, po ogrywaniu fify 2 miesiace lewa gumka juz sie sciera #sonytakiedobre

Opublikowano

Bo Playstation jest tak skonstruowane aby nie grać na nim za dużo 

Opublikowano

w takie virtua fighter lepiej grać na gałce i zgadnij co? rozmieszczenie i ergonomia gałek lepsza w padzie od xboxa

ale już w takie Tk5 Dark Resurrection HD alias najlepszy Tekken ever, czy TTT2, którego miałem pecha ogrywać 1v1 na 360-tce już tylko na dual shocku. 

aww, sorry nie z tymi bumperami. 

Opublikowano

Bo Playstation jest tak skonstruowane aby nie grać na nim za dużo 

I przejawia się to w każdym aspekcie konstrukcji konsoli, np. pady rozładowujące się po 4-6h to znak, że trzeba dorzucić klapków do pieca kaflowego.

Opublikowano

jak masz dwa pady pod bijatykę/ arcade to nie :kaz:

Opublikowano

ale co mi po padzie którego krżyżak kompletnie nie nadaje się do mordobić ze względu na krzyżak i bumpery? Symetryczność analogów to kwestia indywidualna. Gumki w nowszych modelach zostały wzmocnione. Jedyną wadą jest 5-6h czasu baterii. 

>granie w bijatyki w 2015

xD

Opublikowano

W bijatyki gramy na arcade stickach, a nie na padach. Mam nadzieję, że pomogłem :cool::lapka:

Opublikowano

jeden z nielicznych bastionów typowo konsolowego grania. do tego idealny do zagrania na kanapie na dwóch. szanuj. 

Opublikowano

Jak widzicie ja nie mam czasu na foruming z prostego względu, mnóstwo exów ogrywam na PC i Xbox One. 5100zl wydalem na mojego PC ze wszystkimi duperelami, to się nazywa prawilna konsola po Xbox one.wiedzmin tez za darmo ściagne, nie dorabiam pasozytow

Będziemy traktowali Cie powaznie jak wkleisz skan dowodu(jesli go masz :kaz:)
Opublikowano

W bijatyki gramy na arcade stickach, a nie na padach. Mam nadzieję, że pomogłem :cool::lapka:

poka swojego burżuju

biedaki grają na padach przy użyciu gały, janusze na krzyżaku i walczą z bumperami xD

Opublikowano

Weź kup AS do PS4/Xone. Wczoraj akurat przeglądałem ofertę i te 800 - 1100 zł trzeba wybulić  :reggie:

Opublikowano

Kierownica 1000zl, arcade stick 1000zl, konsola 1700zl, kilka gierek 1000zl. Mozna za to zlozyc zacny zestaw PC :reggie:

Opublikowano

hardkorowi fani bijatyk na pewno. tacy janusze bijatyk jak ja niezmiennie od czasów Tk3 na dual shocku. no jakoś zawsze bardziej mi się widziało ustawiać pod prawym bumperem  :a: + :b: /  :square18x18: + :Triangle18x18: niż robić trwający ułamek sekundy dłużej znak V palcami.

@golab

ja nie walczę bo używam bumperów dual shocków. :reggie:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Za mówienie ze pad od Xboxa jest rownie dobry co pad od PlayStation powinien byc ban.

Oczywiście w bijatykach.

Cała reszta Pad od Xboxa >>> Pad od PlayStation

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

rzr_atrox_xbox1_v1.png

Może kiedyś  :banderas:

Opublikowano

Nie każdy lubi granie na sticku, wymaga to sporego przestawienia się jak się grało na padzie. Chyba że się jest Koreańczykiem, który pół dnia spędza w salonie gier. Niedawno oglądałem turniej w USF IV i był w finałach gość co padem grał. I gra się na krzyżakach, bo pozwalają na dokładniejszy imput, zwłaszcza przy just frame'ach czy szybkich inputach.

Przynajmniej w grach od Namco czy Segi ;)

Opublikowano

@golab

ja nie walczę bo używam bumperów dual shocków. :reggie:

ja nie walczę z bumperami ani na dualu od ps2 ani na x-padzie

a  :square18x18:+ :Triangle18x18:  w teczkenie robię kciukiem :lapka:

I gra się na krzyżakach, bo pozwalają na dokładniejszy imput, zwłaszcza przy just frame'ach czy szybkich inputach. Przynajmniej w grach od Namco czy Segi ;)

SPoD czy DLC Akiry na krzyżaku? a może GBoD? :rofl:

Edytowane przez golab

Opublikowano

Weź kup AS do PS4/Xone. Wczoraj akurat przeglądałem ofertę i te 800 - 1100 zł trzeba wybulić  :reggie:

klapy cały czas oszczędzają na grach nie kupując ich (bo ich nie ma) wiec powinno ich stac :cool:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.