Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

też robiłem, ale to wciąż bardziej zawodne i ułamek sekundy wolniejsze niż proste tapnięcie bumperem przy użyciu one finger  :hi:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W bijatyki gramy na arcade stickach, a nie na padach. Mam nadzieję, że pomogłem :cool::lapka:

Weź kup AS do PS4/Xone. Wczoraj akurat przeglądałem ofertę i te 800 - 1100 zł trzeba wybulić  :reggie:

http://www.amazon.co.uk/Real-Arcade-Pro-Kai-PS4/dp/B00RZ7T8N6/ref=sr_1_1/277-7119147-8426647?ie=UTF8&qid=1428949630&sr=8-1&keywords=ps4+arcade+stick

ZOBACZ CZY W SZCZECINIE NIE MA!!!!! 

@golomp tez (pipi)isz AS to nie jest koniecznie lepszy kontroler sa rzeczy ktore wychodza latwiej sa rzeczy ktore robi sie na sticku trudniej ( Najlepszy gracz SFIV czylui Luffy gra na padzie z PSX-a ) Mendrek jak go nie szanuje to ma troche racji ;d

Opublikowano

W bijatyki gramy na arcade stickach, a nie na padach. Mam nadzieję, że pomogłem :cool::lapka:

poka swojego burżuju

https://www.youtube.com/watch?v=Yxzc7yDXwf4

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Zaorane :obama:

Opublikowano

tani szrot od hori, ale mimo wszystko propsuję

@golomp tez (pipi) AS to nie jest koniecznie lepszy kontroler sa rzeczy ktore wychodza latwiej sa rzeczy ktore robi sie na sticku trudniej ( Najlepszy gracz SFIV czylui Luffy gra na padzie z PSX-a ) Mendrek jak go nie szanuje to ma troche racji ;d

wiadomo, że tak, piszę tylko ze swojej perspektywy, iż gałka > krzyżak

Opublikowano

tani szrot od hori, ale mimo wszystko propsuję

Do karania klapów w V styknie

Opublikowano

Weź kup AS do PS4/Xone. Wczoraj akurat przeglądałem ofertę i te 800 - 1100 zł trzeba wybulić  :reggie:

http://www.amazon.co.uk/Real-Arcade-Pro-Kai-PS4/dp/B00RZ7T8N6/ref=sr_1_1/277-7119147-8426647?ie=UTF8&qid=1428949630&sr=8-1&keywords=ps4+arcade+stick

Mówiłem o AS na dobrych bebechach, a nie najtańszych dostępnych  :sir:

Opublikowano

kon trojanski blacharzy w postaci knura spencera dziala w najlepsze - no (pipi)a kolejna bijatyka na xone ktora nie potrafi wyciagnac full hd, jak ta konsola jest tragicznie zje.bana to bania mala, xxi wiek a dla botow dalej full hd to jedynie dash konsoli, aplikacje i filmiki na youtube

exy w cross play z pc, co dwa lata nowa rewizja xone z lepszymi bebechami, ostateczne zniszczenie sensu konsol, radosc microsoftu bo stado jechowow z kupsonem i mazzeo i tak to kupia, kieszenie ludzi z redmond wypchane bo nie wazne na co kupujesz wazne ze hajs zostaje w microsoft

wspomnicie moje slowa, xone przyczynia sie i zostanie zapamietany jako system, ktory ostatecznie zabil console gaming

Opublikowano

wspomnicie moje slowa, xone przyczynia sie i zostanie zapamietany jako system, ktory ostatecznie zabil console gaming

Będą mieli raczej drugie miejsce po januszowych posiadaczach plejstejszyn only  :reggie:

Opublikowano

ficus znowu nie wziął tabletek, lekarz kazał przytakiwać..

Opublikowano

don ale powaznie - ty serio wierzysz, ze system, ktory tak niedomaga technicznie i odstaje juz teraz tak bardzo sprzedazowo od ps4 microsoft bedzie pielegnowac i karmic przez nastepne 3-4 lata?

Opublikowano

Sony PS3 jakoś karmiło. :reggie:

Opublikowano

i to jest wlasnie roznica - i dostal exy zarowno jesli chodzi o technikalia jak i o srednie jak i o roznorodnosc o jakich sie botom nie snilo, do tego ps3 bylo tragicznie niewdziewcznie zaprojektowane, a nie slabe co jest juz w tym aspekcie diametralna roznica wzgledem magnetowida

Opublikowano

Mówiłem o AS na dobrych bebechach, a nie najtańszych dostępnych  :sir:

Ty oczywiscie jestes znawca w temacie AS i wiesz co w jakim sticku siedzi 

(pipi)isz jak potluczony i (pipi) wiesz 

Opublikowano

A ja myślałem, że Ficek trolluje XD Jest z nim jeszcze gorzej niż myślałem.

Piszesz tak jakby PS4 było ze 2x mocniejsze od Xone, a jedyna różnica sprowadza się do 900p zamiast 1080p. Deal breaker jak cholera. Najlepiej obrazuje to moja wczorajsza wymiana postów z MaZZeo w temacie o SO:

Na liczniku już 24h, a jeszcze singla z podstawki nie skończyłem nie mówiąc już o obu DLC  :P Nie spodziewałem się, że ten system przemieszczania się po mieście będzie aż TAK dobry. Jak gdzieś spadnę i stoję na ziemi, to normalnie smutno się robi  ;) Do tego tona wykręconych giwer + ampy   :banderas:

Przyrównał bym grę do Horizon 2 - w obu sama zabawa z grą sprawia tyle przyjemności, że cel w sumie schodzi na dalszy plan (misje itp.).

ale trzłowieku 900p i ty sie dobrze bawisz? pojebany jestes?

SUNSET NIE JEST W 1080P?!?!?! PUSZCZAM NA ALLEGRO!! ENOUGH IS ENOUGH I'VE HAD IT!!  ;)

And no fucks were given that day . . . or any other.

EDYTA: Willy, najdroższe = najlepsze, handluj z tym ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

mazzeo nawet nie ograł sunseta, najlepszego dealbreakera na xo to jest dobra beka, chociaż z drugiej strony mamy figaro, mendrka, ficusia, lema czy kidnappe, którzy nie kupili bloodborne po co takie coś żyje?

Opublikowano

i to jest wlasnie roznica - i dostal exy zarowno jesli chodzi o technikalia jak i o srednie jak i o roznorodnosc o jakich sie botom nie snilo, do tego ps3 bylo tragicznie niewdziewcznie zaprojektowane, a nie slabe co jest juz w tym aspekcie diametralna roznica wzgledem magnetowida

Grafiką i rozdzielczościami jarałem się 10 lat temu jak byłem w gimbazie.

Teraz chcę konsolę, na której przede wszystkim mam dobrego pada, dobrą usługę online(gdyż zamierzam z niej często korzystać), dobry serwis co jest u mnie podstawą(jak kupowałem PS3 to zawsze miałem gdzieś z tyłu głowy, żeby tylko konsola się nie popsuła bo będzie tragedia i teraz widać co Sony odwala z serwisem). No i oczywiście MS nauczyło się na błędach i teraz mimo, że XO wygląda jak kloc to jest cichutki, dobrze chłodzony i nie ma opcji, żeby była powtórka z RROD. PS4 jest mniejsze i upchane na styk, zresztą wystarczy poczytać opinie i widać, że dużo PS4 zwyczajnie zmienia się w odkurzać. 

Do tego spójrzmy prawdzie w oczy, gramy w większości w multiplatformy, to czy gra będzie w 900p czy 1080p to mam to kompletnie gdzieś. W obu przypadkach może być równocześnie świetna jak w przypadku Wiedźmina 3 (gra zarządzi, to oczywiste). 

A dobre exy to pojęcie względne. Ty piszesz, że na PS3 jest tyle mega różnorodnych i dobrych exów, ale dla mnie to jest wartych ogrania z 5-6. Nie mowię, że teraz na XO jest lepiej, bo obecnie to chciałbym sprawdzić z exów tylko SO i FH2. 

Jak na PS4 uzbiera się dużo interesujących mnie exów to kupię PS4 i ogram te gierki, jak na razie wolę kupić XO, bo tak jak pisałem są dla mnie ważniejsze rzeczy niż gimbusiarskie wojenki o 180p. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

@Don 

:mog:

Idac twoim indywidualnym tokiem myslenia PS3 bylo lepsza konsola niz X360 Handluj z tym 

Opublikowano

@Don 

:mog:

Idac twoim indywidualnym tokiem myslenia PS3 bylo lepsze niz X360 Handluj z tym 

Irony detector broken?

Opublikowano

To ze dobry AS mozna kupic od 800zl to bylo tez ironia? 

Blaznisz sie tak jak z PS4 w Szczecinie i jak zwykle nie masz pojecia o czym piszesz. 

Opublikowano

mazzeo nawet nie ograł sunseta, najlepszego dealbreakera na xo to jest dobra beka, chociaż z drugiej strony mamy figaro, mendrka, ficusia, lema czy kidnappe, którzy nie kupili bloodborne po co takie coś żyje?

mazeo nie ogral a reszta botow z wieśką na czele ogrywała na wyscigi gdy byl za darmo
Opublikowano

Szukałem raczej na Xone, a ten co zalinkowałeś to chyba jedyny znośny, którego nie ma też na Xone. Już pomijam dostępność. Jeden AS za ~500 zł jakoś obrazu sytuacji nie zmienia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.