Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

i ma być stabilne 60fps

Gdyby było to by nie robili opcji locka na 30fps.

A co to ma wspólnego? 

Nie, nic XD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

i ma być stabilne 60fps

Gdyby było to by nie robili opcji locka na 30fps.

A co to ma wspólnego? 

To, że jak będzie Ci przeszkadzać smooth 30-60 to ustawisz sobie stałe 30 i po sprawie.

Opublikowano

Szanuje ND, ale niech sobie gęby nie wycierają takim marketingowym bełkotem.

Opublikowano

Streszczając - gry wychodzą takie same zarówno na blachę i konsolę. Jak ktoś może mieć tylko jeden sprzęt, to blacha jest słuszniejszym wyborem - tańsze i ładniejsze gry. Dziękuję.

Dla miłośnika gier AAA, nadal konsola to must have, nawet jeśli takich exów jest mniej niż kiedyś i bardziej się zbiły założeniami. Mnie cieszy , że coraz więcej indyków jest na konsolach a niektóre już zapowiadają nawet ekskluzywnie, np. Everybody's Gone to the Rapture. Największa ilość AAA + coraz więcej indyczków, combo idealne konsol.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Ciekawe czy będzie faktycznie stałe 60fps.. ale tak czy inaczej oficjalna wersja mówi o tym, że opcja 30fps dodana jest dla tych, którzy zechcą własnie 30fps, a nie dlatego, że gra ma pływający framerate. Jak jest w rzeczywistości? Niedługo sie dowiemy.

Opublikowano

Ciekawe czy będzie też możliwość zmiany jakości tekstur z high na low, żeby nie zarywało przy ściągniętym FPS locku.

Opublikowano

Ciekawe czy będzie faktycznie stałe 60fps.. ale tak czy inaczej oficjalna wersja mówi o tym, że opcja 30fps dodana jest dla tych, którzy zechcą własnie 30fps, a nie dlatego, że gra ma pływający framerate. Jak jest w rzeczywistości? Niedługo sie dowiemy.

tumblr_mox06rfh241r71lmxo1_500.gif

Opublikowano

Naughty dog pewnie kłamie znowu. Do dziś czuje zażenowanie gdy oglądam pokaz tlou z e3 a potem ta sama scena w grze...

Opublikowano

ND nigdy nie zawiodlo.

Dobre xd

Opublikowano

No nie zawiodło bo i tak nie ma się czego po nich spodziewać :potter:

Opublikowano

Miesięcznie 10 gier? Czyś ty zwariował? Baron ma tez inne uciechy

Jakieś 60h grania biorąc pod uwagę kampanie krojone pod konsolowców. To daje około 2h grania dziennie. Nie mam telewizji od 15 lat, zamiast tego wolę sobie w coś pograć, więc czas jak najbardziej jest.

ping, ale to nieprawda jest. Dobre multi to minimum 40h zabawy. Battlefield, TLOU oraz Destiny powodują, że to jest na oko jakieś 200 może 400h zabawy, gdzie zdążysz ograć pozostałe 7 tytułów? Chyba, że ty tak każualowo, poliżesz i zostawisz. 

Opublikowano

Po co grać w remake, jak można ponownie ograć oryginał, który się w ogóle nie zestarzał? Chyba, że jest coś dodane oprócz gorszej grafiki?

Opublikowano

No, jakbym miał Vitę, albo panoramicznego CRT 32', to bym się zgodził.

Opublikowano
Please Destiny Let us use real money

http://n4g.com/news/1553500/please-destiny-let-us-use-real-money

Zaraz wyjdzie Kotick i powie ze niech mu bedzie, w koncu Activision zyje po to by sluchac graczy.

Edit: link do tematu tego geniusza: http://www.gamefaqs.com/boards/704532-destiny/69683765

I love your game and i am willing to spend some for more items.. I just want to be badass looking

cartman-explodes-o.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

I'd be down for cosmetic micro transactions.

Me too.. I love it when my armor is different than others

xD cos czuje ze za pare lat na konsolach 3/4 gier bedzie f2p, które okażą się p2w i ludziki bedą sie jarać

Opublikowano

Po prostu jak czytam ten watek to czuje smutek i zawod (na szczczescie jest kilku madrych). A ponoc gracze konsolowi to mial byc ostatni bastion core gejmerow. Uwierzylem ci waldus !

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Miesięcznie 10 gier? Czyś ty zwariował? Baron ma tez inne uciechy

Jakieś 60h grania biorąc pod uwagę kampanie krojone pod konsolowców. To daje około 2h grania dziennie. Nie mam telewizji od 15 lat, zamiast tego wolę sobie w coś pograć, więc czas jak najbardziej jest.

ping, ale to nieprawda jest. Dobre multi to minimum 40h zabawy. Battlefield, TLOU oraz Destiny powodują, że to jest na oko jakieś 200 może 400h zabawy, gdzie zdążysz ograć pozostałe 7 tytułów? Chyba, że ty tak każualowo, poliżesz i zostawisz. 

Jest cała masa ludzi (w tym ja), których multi nie jara. Kompletnie nie ogarniam sensu grania z randomami, ze znajomymi w sumie też nie lubię, wolę inaczej spędzić czas. Ja tam jestem graczem singlowym. Takich jak ja jest masa.

Opublikowano

Potwierdzam, też zdecydowanie wolę singla.

Opublikowano

To w sumie zalezy od gry. Mnie 2 gry wciagnely w multi - bad company 2 i forza horizon. Chociaz to tez nie na 100ki godzin, szkoda zycia, wole w tym czasie poznawac nowe swiaty i ciekawe fabuly.

Co do tekstow odnosnie checi placenia za skorki - ja yebie.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

ja je,bie, czas przerzucić się na nowe hobby

Nie na inne hobby tylko na obskurne gierki robione przez ludzi, którzy nie mają na jedzenie, tak jak ja zrobiłem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.