Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No sciaganie gierek z Playstation Store w porownaniu do Steam to nie smaczny zart. I jeszcze kaza sobie placic za granie online teraz :frog:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ja czekam az Bansai wymieni kogos z tego forum co "czekal 2 lata". 

beka z plebsu, i ich wyimaginowanych argumentow.

Opublikowano

najtmer nie popłacz sie dziecko xd

Opublikowano

dlugo nad tym myslales? chyba musisz miec sporo czasu na myslenie, "grajac" w "gry" na ps4.  :bye2:

Opublikowano

ale po co rejwen ma isc do empiku, nie rozumiem ciebie kolego  :empathy3:

Opublikowano

Akurat przy kilku grach na PC byly nocne premiery i emocje, jak np Starcraft II.

Opublikowano

najtmer chyba nie zrozumial ze mialem beke z calej pc czy mi pujdzie? rasy, a nie ludzi z forumka, ale rozumiem, dupa pekla i trzeba bylo cos na szybko odpisac :cool:

Opublikowano

ale od czego mi pekla dupa z bolu? przeciez posta zaczales od "czekac 2 lata"... wiec em? no i potraktowac 6 miesiecy jak caly rok to tak w stylu plebsu, ktory w fpsie ma qte do melee  :whistling:

Opublikowano

hihihihi

cat-laughing-and-80387.jpg

piecze oj piecze. i tak btw. wpierw zeratul, potem mazzeo, potem ukryta opcja zielona, czyli babollo, a teraz ty? czyzby pieklo tych co przegrali cala generacje?  :good:

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

czyzby pieklo tych co przegrali cala generacje?  :good:

hehe, przegrali, w sumie ma chlop racje, my cala generacje przegramy w cudowne gierki, wy w tym czasie bedziecie "wygrywac" czekajac na ochlapy :Coolface:

Opublikowano

Blacharze krzyczeli, że 4k będzie w 60k/s, a skończy się na:

Później będzie już tylko:

2ad38b13a82f1581812c336737775483.jpg
Opublikowano

Pierwsze opinie mówią że na GTX 970 można grać w 60FPS High/Ultra, kamień z serca.

02075880939536760460.png

Co do beczuni z 900p w Mortalu na X-ie, to nawet mi ich nie żal.

iw59M84.gif

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

czyzby pieklo tych co przegrali cala generacje?  :good:

hehe, przegrali, w sumie ma chlop racje, my cala generacje przegramy w cudowne gierki, wy w tym czasie bedziecie "wygrywac" czekajac na ochlapy :Coolface:

ochlapy? jezu, ale probujesz tutaj cos ugrac. ochlapy to ty bedziesz dostawac cala generacje, w sumie dostajesz je od ponad 5 lat co by nie patrzec, nie masz skali odniesienia i mozesz wybierac miedzy "malym ochlapem" a "srednim ochlapem" i "duzym ochlapem"  :reggie: . wychodzi jeden remaster edyszyn na pc, to plebsik sie cieszy, nie wiem z czego, widac ze maja na uwadze rozpieszczenie graczy master race, i szczerze i z radoscia im gratuluja, ze dostali takie gta o jakim nie mogli marzyc (no bo w sumie dla nich szczytem byl render z ps3, wiec no ekhem, nie dla psa kielbasa) 

tak jak to zostalo powiedziane w komentarzu do statusu mazzeo : 

jego wersja: GTA V to jak przyjscie na koncert gdy sie juz dawno skonczyl

rzeczywistosc

GTA V na PC to sam koncert, natomiast wszystko wczesniej to proba dzwieku.

ale nie martwcie sie, macie saint row 4, podobno dobrze oceniana gra przez graczy konsolowych. 

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Ja mam dwa 780 Matrix Platinim w SLI. Czyli samo combo kart to koszt rzędu sześciu tys. O 4k i 60k/s jestem raczej spokojny. Jak nie pójdzie odpowiednio, zrzucę to na barki optymalizacji.
GTA V imponuje rozmachem. Na PS Trzy zachwyciło mnie absolutnie i uważam, że spokojnie można było jej wystawić 10/10 za szatę graficzną. Wersja na PS4 też znakomicie się prezetowała. Pal sześć tę trawę trzy de i dwa auta na skrzyżowaniu więcej, ale fHD dodało jej smaku. Jednak na PS4 obecny był już Second Son, poza tym, gra notorycznie na krzyżowaniu gubiła klatki.

Ciekawy jestem tego przeskoku, ale głównie w materii 60k/s. Wydałem ponad dwieście zł na pozycję R* podczas premiery na poprzedniej generacji. Rok później odświeżona wersja zasiliła moja kolekcje na PS4. Nie mam zamiaru przechodzić jej po raz trzeci, ale jak ktoś nie grał, ma mocarnego PC, niech atakuje, bowiem to świetna pozycja.

Opublikowano

Bansai dobrze sie bawisz?

edit: Ja wczoraj biedakowi pod kosciolem rzucilem do kubeczka 14 tysiaczków, wiec jestem o niego spokojny, napewno sobie jakos poradzi.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Znakomicie :cool::lapka:

To zdjecie od exacta z allegro mnie piecze troszke, w zeszlym roku tyle samo zaplacilem za gtxa 780 :/

Nigdy wiecej, PC jedynie do strategii i gier w stylu Wasteland czy Pillars, wiec jak dobrze pojdzie nigdy juz nie bede musial upgrade'owac kompa :yao:

Opublikowano

GTX 780 to wciąż droga karta, skoro droga to chyba dobra? 

Opublikowano

GTX 780 i 970 nie roznia sie zbytnio od siebie. A jak Bansai gra w 1080p albo 1440p to tymbardziej mu to wystarczy.

Opublikowano

Nie gram na PC :dafuq:

Moze w Wiedzmina 3, zalezy od optymalizacji (choc mocno watpie ze 780 dzwignie wszystko na ultra w 60), a tak to z reguly mam wybite, chyba ze wyjdzie perelka pokroju pillarsow czy wasteland (jakbym wiedzial ze wyjdzie na ps4 to bym sie wstrzymal). Kiedys bylem adwokatem calego "PC Gamingu", pad od 360tki, PC podpiety pod TV (tak mam nawet teraz), 1080p/60fps etc. pewnego dnia jednak przestalem sie oszukiwac, crashe, cheaterzy, na (pipi) mi ultra w battlefieldzie jak typek grajacy na low ma przewage bo wiecej widzi, bawienie sie w ustawienia 3 godziny zanim gra bedzie "faktycznie" smigac w stalych 60 (choc z watch dogsami czy unity byl problem zeby nawet stale 30 bylo bo Fanek optymalizowal :yao: ), instalowanie sterow do grafiki przy premierze co nowszej i wymagajacej gry, jakies fixy w .ini bo gra ma zly kontrast czy przycinki (nie mylic ze spadkami fps, po prostu sie tnie) vide FC4 i wiele wiele innych losowych problemow.

W skrocie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.