Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kupic Tytana do grania :facepalmz:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

najlepszy komentarz - to nie jest komp do grania tylko profesjonalnych zastosowań

:dynia:

Komentujesz sprzęt a nie wiesz do czego potrafi sluzyc PC? To jest karta do zastosowan profesjonalnych takich jak rendering animacji 3D (na przyklad) i to nie ma nic wspolnego z renderowaniem gier

Opublikowano

wiecie co jest zabawne? że ta gra nie wygląda jakos lepiej od tego co mamy na next genach :D

dobra ide spac, mam beki z blacharzy do wyjscia Wiedzmina.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

z takimi ustawieniami i operatorem kalkulatora to nigdy nie będzie

Opublikowano

wiecie co jest zabawne? że ta gra nie wygląda jakos lepiej od tego co mamy na next genach :D

z ciekawosci ino, ogladasz to na tv? :)

jezu, jezdzenia na wsadzie to ostra padaka, dobrze ze wstrzymalem sie z zakupem, wpierw pad od X1, GTA V moze w listopadzie heh

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

w sumie żal mi gościa

nie no kurna żartowałem.

miło kiedy ponad podziałami boty i klapy łączą się we wspólnej pogardzie dla blachar :sir:

Opublikowano

dalej, niech gra ta ciota, bo chce przed spaniem zobaczyc jak noca LS  wyglada

Opublikowano

powiem ci że na next genie kozacko. miasto nocą, szczególnie w deszczu, centrum, neony, refleksy itd. boner maker.

Opublikowano

powiem ci że na next genie kozacko. miasto nocą, szczególnie w deszczu, centrum, neony, refleksy itd. boner maker.

4 minuta jak sie skradamy (jakosc srednia bo to przez ps4 nagrywane bylo):

Te refleksy <3

Opublikowano

wiem ze wyglada kozacko, ale chce zobaczyc jak wyglada na sprzecie za duza cwiare ;)

ja tam nie mam zastrzezen, wiem ze i tak zagram ne medium, co raczej mi nie przeszkadza, skoro nadal czerpie fun z grania na ps3. ino latwiej sie bedzie gralo, bo kumpel przeczekal odkad "super wersja z konsol" dostawala kazdorazowo freeza po 15 minutach, i ukulal sobie juz ekipe z ktora moze bedziemy mlocic napady i reszte tego talatajstwa. 

huh, widac ze Bansai znieczula swoj BD ktory u niego wywolalem pare godzin temu i atakuje pc gorzej niz Yano katolikow  :kiss:

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

z jego ustawieniami gorszymi jak na ps3 (o ile się da takie osiągnąć :Coolface:) to i tak nie zobaczysz :)

btw noobskie pytanie, jak na szybko zrobić @nick kogoś na tłiczu? :teehee:

Opublikowano

@wpisujesznick

o to chodzi?

Opublikowano

boże jaki nieogar z tego streamera. komp go przerasta, gra go przerasta, wszystko go przerasta. pc master jego mać. pośmieję się jeszcze trochę i też idę w kimę. pozdro ziomy.

e: i dick wszystko strzelił, wywaliło mu kompletnie i w pizdu pograne :lol:

Edytowane przez Colin

Opublikowano

GTAV ściągnięte :reggie:

1080p/60 :obama:

4AmNQ5M.jpg

YHZkK8j.jpg

3rzAi37.jpg

823uC1Z.jpg

NdLxJkL.jpg

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

@Labtec

Jakie ząbki na mapce. :obama:

Dzisiaj dwóch kolegów dostanie GTA V, kompy mają średnie, wieczorem się dowiem jak im chodzi. xD 

Czuję płacz. Oh jak dobrze, że w porę podjąłem dobrą decyzję o zostawieniu pc gamingu. :fsg:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ale mnie ominęła beka z master, podpisz pan petycje, nowa składka na kickstarterze, rasy.

Dawać premierę Wieska.

Ps. Gdzie jest Adi???!!!

:dynia:

Opublikowano

Wygląda tak samo jak u mnie na x360, można się rozejść

Opublikowano

o ku.rwa mialem brac na pc ale po tym co widzę to jednak biere na kochaniutkiego xbona

#bekazpc

Opublikowano

Z jednej strony wolałem się wyspać, niż przeglądać bekę z PC-towej nocnej premiery GTA V, chociaż tego streamera trochę żałuję, bo beka musiała być wielka jak Giewont. W sensie, to ja nie wiem serio jakim trzeba być ignorantem by wierzyć w to że Rockstar zrobi porządną optymalizację GTA na PC-ta :reggie:

To nie jest korytarzówka, tylko wielgachny i rozbudowany sandbox. Niestety, to wymagałoby dużego budżetu, a takiego Rockstar na PC-ta nie zamierza wydawać, bo się nie opłaca. 

Nihil novi, ale pocieszne jest to, że w pewnych okolicznościach to nawet ja na PS3 mam lepszą wersję od blaszek (bo się odpala...) :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.