Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja do 16 w robocie, ale potem będzie grane :fsg: się doczekać nie mogę

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Haha, teddy i raven jeszcze nie wiedzą, jakie mają szczęście :kaz:

Opublikowano

screeny labteca pokazuja ze kolejny raz r* zaserwowalo nam bullshoty, 

takich screenów się spodziewałem

na moim ps3 gdyby dało się w 2013 robić screeny xD

czy ktoś uratuje honor pc i wrzuci screeny zatłoczonych ulic, tłumów ludzi, wspaniałych efektów świetlnych i tej nowej fizyki wody?

Opublikowano

Zacznijmy zabawę

kobalto

Posted Dzisiaj, 09:05

Zobacz postbrainq, o 14 Kwiecień 2015 - 09:01, napisał(a):

Czy ja dobrze czytam ludzie z radkami maja problemy???

Tak i to dość spore, ja jednak chciałbym widzić w tej grze moją gtx460 :E

Gra ewidentnie siedzi na procku. Trzy dowody:

- prawie taki sam wynik TitanX przy 1080p i 1440p

- taki sam min. fps TitanX i 980 @1080p - ewidentnie CPU hamuje

- żałosne wyniki Radeonów - narzut driverów

Poprosimy o testy procesorów 6 rdzeniowych :)

Michal86

Posted Dzisiaj, 08:12

Gra naprawdę mocno śmierdzi portem?

Bo jeżeli tak, to nie wiem czy jest sens wydawac na nią 170 zł skoro przeszełem ja z 2 lata temu na ps3

Ogólnie z tego co patrzę po gameplayach, no to na 970 można mieć wszystko na ultra z MSAA x2 TXAA (bez FXAA) i trzymać przeważnie te ~60 fps. Stosunkowo częste spadki do 50 fps oraz jakieś rzadkie do 40.

Kastor Krieg

Posted Dzisiaj, 03:18

Chwilowo to po dojechaniu w prologu do dealera samochodowego mam crash ze "zlib", komunikat że mogę sobie zrestartować albo PRZEINSTALOWAĆ grę :E

Odpisz

HARDCORE PC

Posted Dzisiaj, 04:10

a ja juz myslalem ze tylko mnie wywala z gry ;)

Odpisz

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

60fps psuje filmowość, czuje się jakbym oglądał trudne sprawy czy coś a nie filmową epicką giga produkcje

Opublikowano

Ostatnio ogrywałem Arkham City i wpieniało mnie strasznie jak na cutscenkach fpsy się przełączały na konsolowy experience

Opublikowano

@teddy

Moze tez dlatego ze arkham city to generalnie srednia gra.

Opublikowano

Mi się podobała

Opublikowano

Podsumowując, by grać w GTA V na PC w jakości znacznie przewyższającej next geny, trzeba kupic kompa za cenę ktorego mozna kupic PS4, Xboxa One, WiiU, a gdyby kupic używki to moze by NEW N3DSa starczyło.

Opublikowano

ej najtmer, rejwen, ponoc robią nocną premierę w empikach, idziecie? spróbujcie poczuć tę atmosferę xdddd

Przeciez Rejwen jako jeden z pierwszych (jak nie pierwszy) na tym forum ogral (skonczyl) V zaraz po premierze xD

Nie gram na PC :dafuq:

Moze w Wiedzmina 3, zalezy od optymalizacji (choc mocno watpie ze 780 dzwignie wszystko na ultra w 60), a tak to z reguly mam wybite, chyba ze wyjdzie perelka pokroju pillarsow czy wasteland (jakbym wiedzial ze wyjdzie na ps4 to bym sie wstrzymal). Kiedys bylem adwokatem calego "PC Gamingu", pad od 360tki, PC podpiety pod TV (tak mam nawet teraz), 1080p/60fps etc. pewnego dnia jednak przestalem sie oszukiwac, crashe, cheaterzy, na (pipi) mi ultra w battlefieldzie jak typek grajacy na low ma przewage bo wiecej widzi, bawienie sie w ustawienia 3 godziny zanim gra bedzie "faktycznie" smigac w stalych 60 (choc z watch dogsami czy unity byl problem zeby nawet stale 30 bylo bo Fanek optymalizowal :yao: ), instalowanie sterow do grafiki przy premierze co nowszej i wymagajacej gry, jakies fixy w .ini bo gra ma zly kontrast czy przycinki (nie mylic ze spadkami fps, po prostu sie tnie) vide FC4 i wiele wiele innych losowych problemow.

W skrocie:

Piekne podsumowanie obecnej generacji konsol i gier na nie. Lepiej sie nie dalo.

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

Widzę sroga beka, najtmer coś majaczył o master race a typ będzie grał w GTA V na kompie na medium xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD przecież to będzie wyglądać jak na ps3 tylko że sobie zrobi locka na 30 fpsów może hahaha

Opublikowano

czy ktoś uratuje honor pc i wrzuci screeny zatłoczonych ulic, tłumów ludzi, wspaniałych efektów świetlnych i tej nowej fizyki wody?

Jak sprawdzę to zdam relacje, będzie szczerze bo nie mam w zwyczaju ślepo bronić korporacji jak niektóre klauny z tego tematu

e: ale patrząc na streamy to widzę, że rockstar nakłamało w trailerach, no nic zobaczy się na żywo to się oceni

Edytowane przez teddy

Opublikowano

tymczasem pare zdjec z photo mode z pewnej gry gdzie gameplayu nie stwierdzono, boty moga podziwiac oprawe jaka najwczesniej zobacza na przyszlej rewizji magnetowidu

xGFb8io.png

17116783816_7d09bc594c_o.png17140788015_a29b829a83_o.png

17136553601_2965120457_o.jpg

16517024133_5582e62362_o.jpg

theorder_1886_2015041druuy.jpg

Opublikowano

Moze trailery byly w 4k na kompach z nasa.

A jeszcze wczoraj mnie koledzy namawiali zeby kupic na pc, ze bedziemy grac w multi. Jak widac odmawiajac podjalem sluszna decyzje.

Teraz Rockstar niech robi addona do V i zapowiedzcie w koncu to RDR 2. :(

Opublikowano

No przecież zawsze i od zawsze jest tak, że R* kłamie przed premierą. Wszystko jest podciągane tak, żeby pelikany nadziewali się na ich tłuste pały. Generalnie za(pipi)ista jest V ale bullshoty i rendery to już dawno olałem. Z wieloma tytułami tak było i będzie, póki my, gracze będziemy nadstawiać swoją i tak już mocno wyruchaną dupę. Innej bomby prawdy nie ma. 

Opublikowano

fanek przeszedł BB a ficuś dalej sie jara grafą w orderze xd

Opublikowano

Gdyby taka grafikę zobaczył blacharz z pclaba to na zawał by padł po tym co czytam w temacie gta

Opublikowano

fanek przeszedł BB a ficuś dalej sie jara grafą w orderze xd

o jezu jaki trzeba być podludziem to ja nawet nie xd

Opublikowano

Ficek rak branzy.

@Kobik

Owszem aczkolwiek dla Rockstar moge sie "nadstawiac" bo wiem ze kazda ich gra po prostu niszczy konkurencje w dniu premiery a i nawet daleko po premierze. Przy kazdej jak na razie bawilem.sie genialnie, no moze poza bullym ale to niestety wina wersji pc.

Opublikowano

A i tak twarze lepiej wyglądają w Ryse olo :yao:

Opublikowano

lol twarze z gierki z 2015 wygladaja lepiej od gierki z 2013, sukces sony

Opublikowano

Konsolorze toczo beke, ze pokazy na targach w 4k i 60fps a potem du.pa. Bo na konsolach zawsze true picture. #raczek #ubi #watchdogs :yao:

Opublikowano

lol twarze z gierki z 2015 wygladaja lepiej od gierki z 2013, sukces sony

nie, twarze ryse > twarze the order 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.