Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

patrzcie kto wylazł spod kamienia :teehee:

anyway, kolejny dzień, kolejna beka z blachar.

pograłem z kumplem jak człowiek na konsoli w gta, później postanowiłem zobaczyć co tam na twitchu słychać. trafiłem na kanał jakiegoś, niestety, rodaka.

lista problemów trzeciego świata:

- lewe klucze

- tanie klucze na stem

- czy mi pójdzie

- problem z piratem

- sterowniki

- czy na tej karcie pójdzie

- transfer gorszy jak na psn

- czy z tą kartą i grafiką pójdzie

- burdel w folderach

- #@$#@ wysypuje się co chwile

- czemu mi crashuje

- czy mi pójdzie

- legit tanie keye od ruskich z przemytu w baku tira

a tłiczer, który jeszcze ma czelność żebrać o datki, nie wie jak dołączyć do znajomych online więc pyta się dzieciarni na czacie i prawie spusta zaliczył jak mu się minimapka powiększyła :facepalmz:

Opublikowano

mazzeo nawet nie ograł sunseta, najlepszego dealbreakera na xo to jest dobra beka, chociaż z drugiej strony mamy figaro, mendrka, ficusia, lema czy kidnappe, którzy nie kupili bloodborne po co takie coś żyje?

Bloodborne kupiony w dniu premiery i skończony pewnie zanim ty w ogóle zacząłeś w niego grać. Więc bambo zjedz parówkę bo gwiazdorzysz.

W7Gek7K.jpg

xD je.bany jak się wynurzył, na profilu turuspl nie było bb jak sprawdzałem wczoraj :cool:

No i panowie, ja rozumiem, że się tutaj napier.dalamy, ale nie ma co szydzić z ludzi, ktorzy grają i na konsolach i na pc bo nie dość, że większość osób tutaj na forum po prostu na to stać i bajki o gó.wnianej sytuacji pecetów można włożyć między ksiązki, tak rozumiem totalnie beke z robaków, którzy piszą PUJDZIE MI. A potem postują, że są master race (najtmer grający w gta v na medium ;_; zbyt smiesznie jest) mimo, że muszą jak te cyganki z pod sklepu żebrać na nowy sprzęt od rodziców albo kraść grę i płakać, że nie działa. Szanuje gry, które ukazują się na pecetach pokroju Divinty, Wastelanda, Pillarsów, ale beka z 2 letniego kotleta, który nawet nie jest żadną wybitną grą (but still better than drabiny) i która 60% blachorzom nie działa jest dla mnie zbyt duża.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Zawsze tak jest przy premierze dużej gry na PC. Najlepsze jest to, że zawsze większość krzykaczy że coś im nie działa, mają grę z torrenta.

Opublikowano

Tylko na Steam 1milion GTA V(w te staty nie sa wliczane kopie z GMG, Amazon, Nuuvem, fizyczne, etc)

IfvOMne.jpg

To jeszcze 29mln i dobiją do wyniku konsol.

:yao:

PS. Gdzie jest Adi?

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

jaki screen z gafa xD

A4_srbDhcEq7lmepcXHpmw_0_0.jpg

Opublikowano

mazzeo nawet nie ograł sunseta, najlepszego dealbreakera na xo to jest dobra beka, chociaż z drugiej strony mamy figaro, mendrka, ficusia, lema czy kidnappe, którzy nie kupili bloodborne po co takie coś żyje?

Bloodborne kupiony w dniu premiery i skończony pewnie zanim ty w ogóle zacząłeś w niego grać. Więc bambo zjedz parówkę bo gwiazdorzysz.

W7Gek7K.jpg

xD (pipi).any jak się wynurzył, na profilu turuspl nie ma bloodborne :cool:

Jest.

Opublikowano

Zawialo smrodem, ktos cos pisal?

Kolejny narkoman, który zesrał się pod siebie. Co za patusy :obama:

Opublikowano

Pewnie w sumie we wszystkich usługach zejdzie ze 2 mln w pierwszy dzień, licząc $30 od sztuki do kieszeni Rockstara daje to 60 mln zielonych za pogrzebanie minimalnie w gotowej grze z directX konsoli. Jednak da się grube kokosy robić na PC mimo piractwa.

Opublikowano

Dobra, je"bac blachy, juz za chwile kolejna fura w DriveClubie.

Ciekawe ile generacji tytanów jeszcze musi minąć, aby blacharz coś takiego zobaczył na swoim 19 calowym monitorku.

Opublikowano

Ciekawe ile generacji tytanów jeszcze musi minąć, aby blacharz coś takiego zobaczył na swoim 19 calowym monitorku.

Ja mam 15 calowy monitor w laptopie i nie mam problemu z zobaczeniem tego filmiku z yt, wiec nie wiem o czym mowisz.

Opublikowano

Fajnie, odpale se na 2 godzinki i wroce do gta na pc

Opublikowano

Bluber, czyli mam twoje błogosławieństwo i uchylasz w moim kierunku fedorę?

Opublikowano

W7Gek7K.jpg

xD (pipi).any jak się wynurzył, na profilu turuspl nie ma bloodborne :cool:

Jest.

:hi: sprawdzalem wczoraj to nie było

Bluber, czyli mam twoje błogosławieństwo i uchylasz w moim kierunku fedorę?

Zawsze :hi: do rejwenka również bo jesteś prawilni, którzy wiecie o co w życiu chodzi :lapka:

Opublikowano

oby wyszlo z tego cos dobrego bo po genialnym so2 na psp/psx kolejne czesci niestety byly masakrycznie przecietne

Opublikowano

PS. Gdzie jest Adi?

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

No jestem, widzę że ty o 8 rano już pisałeś GDZIE JEST ADI. Lecz się.

Z Rockstar to standard że wydają szrota bo po prostu nie potrafią pisać gier na PC, chyba nie nowość. W dodatku większość problemów z grą jest spowodowanych tym bekowym Social Clubem. Developerzy powinni się nauczyć, że wydając na PC klęka sie Gabenowi do miecza bo wtedy wszystko działa zamiast wymyślać jakieś Uplaye i Social Cluby.

Opublikowano

:notsure:

a nintendofagi dalej wierza, ze zelda bedzie wygladac tak samo albo i lepiej niz na tym pierwszym trailerze

Opublikowano

1500zl bez kinecta, suteq bier

Brac Xbona do gorszych multiplatform...  :facepalmz:

Opublikowano

1500zl bez kinecta, suteq bier

Brac Xbona do gorszych multiplatform...  :facepalmz:

Sutq akurat pisał, że bierze dla lepszych ex'ów  :reggie:  Deal with it.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.