Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Don znowu bredzi jak jehowa..lepsze exy...znowu mam wklejac srednia z wszystkich pudelkowych exow gdzie nawet uwzględniłem te wasze pseudo exy do ogrania na pc?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

:hi: sprawdzalem wczoraj to nie było

Ostatnio na konsoli grałem z 5 dni temu i wtedy też synchronizowałem trofea więc musiało być wczoraj.

Opublikowano

Sutq akurat pisał, że bierze dla lepszych ex'ów  :reggie:  Deal with it.

mj-laughing.gif

że porzuciłem całkiem granie na PC i w ogóle gry mi zbrzydły okrutnie :/

Kolejny posiadacz xbaka, któremu zbrzydło granie. Na forum jest chyba więcej byłych posiadaczy guwna rozmazanego od microsyfu niż nieszczęśników posiadających to coś na dzień dzisiejszy. Ludzie to sprzedają, przesiadają się na pc, albo zatracają miłość do gierek. Xbąk, prawdziwy rak branży. Jednostki, które są tak zaślepiony widząc tylko jedną drogę w postaci zielonego szamba,  idą w twarde dragi, robią pod siebie i ogólnie nie jest kolorowe, a raczej można rzecz, że jest (pipi)o rozmazane. Od czasu premiery FH2 ta konsola służy do zamawiania pizzy, czy oglądania streamów. Więc Macio nie dziw się, że gry ci zbrzydły.

Tymczasem co wieczór na serwerach PSN

10845761_892076590854181_652451541232748

Gry które wyznaczają nowe standardy graficzne, dary od bogów ze średnią 93, najlepsze wersje multiplatform w 1080p, a nie jakimś 900 czy innym 720 (xDDD), no i ten multiplayer w TLoU. :banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Don znowu bredzi jak jehowa..lepsze exy...znowu mam wklejac srednia z wszystkich pudelkowych exow gdzie nawet uwzględniłem te wasze pseudo exy do ogrania na pc?

Ale wiesz, że Twoje zdanie nikogo? Jak suteq pisał, że woli exy na Xone, to będziesz mu teraz wmawiał, że lubi co innego bo na MC sobie średnią policzyłeś? Skończ już z tym trajhardem raku branży. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

YETi wkleja czyjes obrazki bo go nie zaprosili :facepalmz:

Opublikowano

Ale wiesz, że Twoje zdanie nikogo? Jak suteq pisał, że woli exy na Xone, to będziesz mu teraz wmawiał, że lubi co innego bo na MC sobie średnią policzyłeś? Skończ już z tym trajhardem raku branży. 

ty za to mozesz wmawiac innym, ze gra z srednia 81% jest game breakerem i ze 80%<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<81%=93%

a jak ktos nie daj boze wyskoczy, ze mu sie second son czy driveclub podoba to sie zaczyna trajhard, ze srednie gier to jedyna obiektywna prawda

Opublikowano

Każdy gra na czym chce i w jakiej rozdzielczości chce, na (pipi) drążyć temat ;)

180 linii mniej pozdro 600.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Co Ty tam pleplasz? Nigdy się na MC nie powołuje, Ty za to jesteś metacriticowym peasantem jak Mendrek.

Jaki Ty żałosny jesteś ostatnimi tygodniami, to głowa mała. Jeszcze ze 20x wklej jakieś średnie z MC, bo jak robisz to co trzeci post, to może jeszcze ktoś nie widział.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

zalosnie to tobie i jeszcze kilku botom microsoft wypral mozg, nie moge sie doczekac az przeniesiecie sie wreszcie na pclab

Opublikowano

Tymczasem co wieczór na serwerach PSN

10845761_892076590854181_652451541232748

Gry które wyznaczają nowe standardy graficzne, dary od bogów ze średnią 93, najlepsze wersje multiplatform w 1080p, a nie jakimś 900 czy innym 720 (xDDD), no i ten multiplayer w TLoU. :banderas:

assassine jaki casual xd ps4 kupila i gra w dragon age

Opublikowano

zalosnie to tobie i jeszcze kilku botom microsoft wypral mozg, nie moge sie doczekac az przeniesiecie sie wreszcie na pclab

Platformy na których jest grane:

Don: Nintendo, MS i Sony.

Ficek: Sony

No wyprali mi Ficek, strasznie. Jak w takim razie Ciebie sklasyfikować?  :reggie: Jaraj się średnią 93% BB - nie kup bo ni lubisz  :yao:

Opublikowano

Rozumiem, ze odpalenie na minute CATHERINE, to juz ograna platforma Sony ? ^^

Opublikowano

Platformy na których jest grane:

Don: Nintendo, MS i Sony.

Ficek: Sony, Amiga 600

fix'd

Opublikowano

kusi od roku ujawnic cos ale jeszcze sie wstrzymam....

Opublikowano

Rozumiem, ze odpalenie na minute CATHERINE, to juz ograna platforma Sony ? ^^

Ale wiesz, że to mój nowy profil na którym nie grałem?

Easye jak zwykle chciał strzelić z armaty, ale odrzut mu zęby wybił ;)

Opublikowano

630 600 pikseli mniej, pozdro 600 tys. :kaz:

Gif idealnie opisujący obecną generacje.

ps4_xbox_truck_by_containerd-d70xq2u.gif

:kaz:

Opublikowano

630 600 pikseli mniej, pozdro 600 tys. :kaz:

Do prze życia 

02_crysis3.gif?eaa32f

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Donsterydo nie może podać swojego prawdziwego (o ile ma) PSN ID , bo mu w pracy zabraniają. Tak samo ma wytyczne, by deprecjować zasadność globalnej średniej z ocen gier, bo Xbąk wypada wtedy blado. Nie zmieni zdania, chyba że mu zaczniesz płacić więcej... :reggie:

Opublikowano

Każdy gra na czym chce i w jakiej rozdzielczości chce, na (pipi) drążyć temat ;)

Wiesz ile to pixeli?
Opublikowano

Nie z zaoranym i wyżartym przez sterydy mózgiem  :kaz:

fix

@Expert wiem ile, ale na tyle mało, że nie przeszkadza mi to w nowym MK bo nie mam czasu się przyglądać, dużo się dzieję na ekranie  :hi:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Project Cars do 12k na PC,1080p60fps na PS4 i 900p60fps na Xbox one

What resolutions and frame-rate will Project CARS run at?
•Up to 12K resolution on PC (frame-rate dependent on PC hardware)

•1080p, 60 frames per second on PlayStation 4

•900p, 60 frames per second on Xbox One

http://www.projectcarsgame.com/faq.html

Opublikowano

Są w ogóle monitory wyświetlające w rozdzielczości 12k?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.