Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Są w ogóle monitory wyświetlające w rozdzielczości 12k?

Nie,w tym wypadku maja na mysli 3x4k.

Opublikowano

Tylko 12k? Co tak mało?

Opublikowano

Są w ogóle monitory wyświetlające w rozdzielczości 12k?

Mysle ze chodzi o 3x4K
Opublikowano

PS4 sprzedane  :banana:

Ciekawe czy do końca roku pojawi się chociaż 1 ex, dzięki któremu w ogóle rozmyślę ponowne kupienie tego szrota. 

Opublikowano

Fuuuck, na 3 telewizorach obok siebie kazdy w rozdzielczosci 4K. To musi sie prezentowac :O

Opublikowano

PS4 sprzedane :banana:

Ciekawe czy do końca roku pojawi się chociaż 1 ex, dzięki któremu w ogóle rozmyślę ponowne kupienie tego szrota.

Troche beczunia sprzedać PS4 przed Wiedzminen i Batmanem, gry ktore beda lepsze na PS4.

Pomijając PCars, no i nie wiadomo czy Sony szykuje jakaś niespodziankę na koniec roku czy nie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

1500zl bez kinecta, suteq bier

Brac Xbona do gorszych multiplatform...  :facepalmz:

Sutq akurat pisał, że bierze dla lepszych ex'ów  :reggie:  Deal with it.

Takich jak KALIMBA? XDDDDDDDDDDDDD 

Opublikowano

Fuuuck, na 3 telewizorach obok siebie kazdy w rozdzielczosci 4K. To musi sie prezentowac :O

Mysle ze za taki setup kupiłby sportowy wózek i roczny abonament na tor jakis.
Opublikowano

PS4 sprzedane :banana:

Troche beczunia sprzedać PS4 przed Wiedzminen i Batmanem, gry ktore beda lepsze na PS4.

Pomijając PCars, no i nie wiadomo czy Sony szykuje jakaś niespodziankę na koniec roku czy nie.

Jak będę chciał grać w lepszą wersje Wiedźmina czy Batmana to kupię na PC, tak samo PCars. A niespodzianką Sony na E3 będzie pewnie remaster anczarted 1/2/3. No ale jeżeli jakimś cudem coś fajnego się ukaże w tym roku to nie widzę problemu by znów postawić tą suszarkę pod telewizorem.

Opublikowano

PS4 sprzedane  :banana:

bloodborne nie skończone :facepalmz: 

Opublikowano

Jak po ubiciu trzeciego bossa nie włączyłem gry przez tydzień już wiedziałem, że nie ma sensu na siłę w to grać. Nie mój typ gry, tak samo jak poprzednie części.

Opublikowano

master race zaczyna grać w GTA... no może nie grać, ale zaczyna się

http://www.ppe.pl/news-35116-problemy_wieku_dzieciecego_pecetowej_wersji_gta_v_dopadly_graczy.html

Premium Member a regulaminu nie zna:

19. Podając link do zewnętrznej strony niebędącej bezpośrednim odnośnikiem do filmu (np. na You Tube) bądź grafiki, użytkownik zobowiązany jest wrzucić cały tekst do posta oraz podać informację odnośnie spoilerów (jeśli takie w treści występują). Link jest jako dodatek. W przypadku dłuższych tekstów zalecane jest użycie opcji

.

Opublikowano

BANA RUDEMU

Opublikowano
20. Za linki do PPE ban z miejsca

Edytowane przez ragus

Opublikowano

A w Knack prawilnie platynka.

Była bardziej wymagają niż te wszystkie twoje platyny razem wzięte.

Opublikowano

No jak było trzeba przejść 6 razy to fakt :obama:

Opublikowano

Tyle, że to nie ja przechodziłem tyle razy Knacka ;P

Opublikowano

A w Knack prawilnie platynka.

Była bardziej wymagają niż te wszystkie twoje platyny razem wzięte.

O (pipi)a masz mnie, ty to jesteś gość! Już powiększyłeś swojego e-penisa? Mam wy(pipi)ane ma pucharki i robię je tylko jak mi się podoba ich zdobywanie. Wytykam tylko gust komuś, kto lubi platynować gry, a masz ich 22. Jak mówisz, że sprzedałeś ps4, gdy wszyscy łupią w BB, i wymaksowałeś taką szmirę jak Knack, to tylko ręce opadają.  :reggie:

Opublikowano

Ty wpierw kup te konsole bo pamietaj, że jej nie da się ukraść z torrentów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.