Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bardzo ładnie się kołysze pod wpływem wiatru i stóp.

tutaj masz ładno trawe

Grass_PS3_001.bmp.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ragus zamiast grać to szuka borowików ;)

Opublikowano

ragus na blaszce do nauki ma trawe w gta, cos z czym sobie xbone nie poradzl

Opublikowano

Exact, pierwszy wkleiłem zdjęcie mojego egzemplarza GTA na ps3, odebranego z paczkomatu o 00:01, także odbij.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

expert ma projekcje problemów z pecetem na którym grał 10 lat temu w AA, w necie pisza, że optymalizacja jest dobra, gra działa dobrze nawet na 6 letnich kompach a konsolorze co? 1500 za nowy sprzęt, 259 za gre i płać za online xd

Opublikowano

expert ma projekcje problemów z pecetem na którym grał 10 lat temu w AA, 

Cupcake_a84941_312013.gif

Opublikowano

nie bylo pytania. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

>plynne

>na PC

:dynia:

Witamy w 2015

Opublikowano

>plynne

>na PC

:dynia:

GTA V na ustawieniach High (starałem się odwzorować grafikę taką, jaką widziałem w mojej kopii na Xbox One, tyle że naturalnie z normalną trawą)

DZtrhKa.png

GTA V na ustawieniach najwyższych w opór, dzięki czemu gra wygląda o wiele lepiej

rpPapFg.png

W obu przypadkach mamy do czynienia ze stałym i płynnym frameratem, odpowiednio 60 i 30 fpsów. W drugim przypadku oscylował on wokół 45 fpsów, ale tak samo jak ty Exact, ja również nie lubię latających klatek, dlatego też zamknąłem grę na 30fpsach :cool:

Także dla każdego coś miłego.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

ragus na blaszce do nauki ma trawe w gta, cos z czym sobie xbone nie poradzl

Wiec o takie uzupełnianie platform chodzi Microsoftowi.
Opublikowano

Exact, pierwszy wkleiłem zdjęcie mojego egzemplarza GTA na ps3, odebranego z paczkomatu o 00:01, także odbij.

Zwracam honor.

Jak Ci chodzi GTA? I na jakim konfigu?

Opublikowano

Toć masz wyżej :reggie:

GTX770

i5-3570

Opublikowano

expert ma projekcje problemów z pecetem na którym grał 10 lat temu w AA, w necie pisza, że optymalizacja jest dobra, gra działa dobrze nawet na 6 letnich kompach a konsolorze co? 1500 za nowy sprzęt, 259 za gre i płać za online xd

To prawda, Eurogamer sie myli!
Opublikowano

Toć masz wyżej :reggie:

GTX770

i5-3570

Całkiem niezle, mimo wszystko, ja mam za słabła psychikę na PC, nie wyobrażam sobie grać w 30fpsach wiedząc ze moge grać w 40-45fpsach, a zarazem nie wyobrażam sobie grać w 40-45 fpsach widząc spadki (strzelam) do 25fps.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

To dlaczego grasz na PS4?

Opublikowano

Ja to mam za slaba psychike na PS4.

CW Off

Serio kurna gram w gre i co 5 sekund sie martwie o gałki na padzie, czy za mocno ich nie przyciskam, nie dotykam, czy juz gumka nie schodzi...masakra jakas :frog:

Opublikowano

To prawda, Eurogamer sie myli!

Ty ten twój eurogejmer napisał coś takiego

2xBjDLf.png

a że jacyś złodzieje z kompami z biedy mają problemy to wiesz ¯\_(ツ)_/¯

Całkiem niezle, mimo wszystko, ja mam za słabła psychikę na PC, nie wyobrażam sobie grać w 30fpsach wiedząc ze moge grać w 40-45fpsach, a zarazem nie wyobrażam sobie grać w 40-45 fpsach widząc spadki (strzelam) do 25fps.

A bloodbornem się zachwyczasz typie

1384973917121.png

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Bo mam stałe klatki.

Z tego względu gram na konsolach.

Bulduper, nie wiem jak u Ciebie ale mi BB chodzi w 30fpsach.

Sa dropy, ale co innego z 30fpsow do 27 a co innego z 60 na 35

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Bo mam stałe klatki.

Z tego względu gram na konsolach.

001.jpg

Opublikowano

On chyba nadal gra na snesie.

Opublikowano

Nie no grał w remaster tlou, port diablo 3 czy korytarz 1886 tam chyba nie ma spadków to póki co ma racje :lapka:

Opublikowano

Stały przedział 15-30fps

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.