Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bansai, na następnym gifie uwzględnij etam5. :lapka:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W Monster Hunterze się lepiej poluje :cool:

500h w MH:Tri Ultimate takze serie szanuje, choc 4ka mnie cos nie moze do siebie przekonac.

Ale z takimi tekstami to poczekam az zapoluje na jakies duze potwory a nie po obejrzeniu wideo gdzie bije sie z trash mobkami :cool::lapka:

Bansai, na następnym gifie uwzględnij etam5. :lapka:

nah, etamiusz nie szanuje niczego powyzej 16 bitow wiec szkoda zachodu :Coolface:

Opublikowano

Byś pograł Bansai w czwóreczkę to byś się ze,srał z wrażenie. Taka dobra. Tłumaczenia "bo handheld" nie przyjmuję. Miejsce serii jest na handheldach.

Opublikowano

Na PSP we Freedom Unite tez swoje przegralem, nie ma to jak polozyc sie do lozka o 22 podjarany a pojsc spac o 7 rano :yao:

Nie wiem, moze sie zdecyduje, ale nie wczesniej jak po Wiesku, akurat do MGSa bym mial umilacz czasu xD

Opublikowano

Wiesz że tego chcesz

Opublikowano

Pięknie się to GTA prezentuje. Fajne efekty, chodzi płynniutko nawet jak się jedzie bardzo szybko przez centrum miasta. Nocna przejażdżka w rytm tego

:fsg: :fsg: :fsg:

Nie mogę się doczekać powrotu do domu

Opublikowano

W Monster Hunterze się lepiej poluje :cool:

bo wiesiek to gra dla mas, masz wciskac przycisk i maja fajne combosy leciec a potwory latwo ginac

Opublikowano

masz wciskac przycisk i maja fajne combosy leciec a potwory latwo ginac

:dynia:

Opublikowano

Boli pupa, że wiedźminem się mnóstwo ludzi jara a MH tylko yano?

Opublikowano

kazdy gra w co lubi, nie mnie oceniac. 

Opublikowano

Jeden się cieszy, że pogra Project Cars w full HD, a drugi pyka w 12K...

27xmp1d.jpg

Opublikowano

co daja te dwa monitory po bokach oprocz lansu na pclabie?

Opublikowano

Pobocze mozna poogladac xd

Opublikowano

uwielbiam te jaranko jakie to pc masterrace sprzetem i mozliwosciami, ktore kosztuja wiecej niz wszystkie obecne konsole i jeszcze starczy na zakup wszystkich przez nastepne 4 generacje

Opublikowano

Ale żenada z tym gta na pececie. Ktoś dobrze napisał, że rockstar nie potrafi gier na komputery do nauki wydawać. Czas wrócić do Los Santos na current genie, bo to wspaniały tytuł. Cygaro, wino i wygodna kanapa a u blacharzy błędy, cracki, social cuby, włóż płytę nr 7 i czy mi pujdzie. Nawet mi ich nie szkoda

Opublikowano

Fajnie sie gra na 3 monitorach z Eyefinity w strzelanki, ale w project cars to chyba zeby pobocze ogladac i drzewa.

Opublikowano

Juz pisałem, w cenie setupa 3x4K + komp ktory to tak pociągnie w stałych klatkach mozna kupic jakies BMW M3 i roczny wjazd na tor wyścigowy.

Ale żenada z tym gta na pececie. Ktoś dobrze napisał, że rockstar nie potrafi gier na komputery do nauki wydawać. Czas wrócić do Los Santos na current genie, bo to wspaniały tytuł. Cygaro, wino i wygodna kanapa a u blacharzy błędy, cracki, social cuby, włóż płytę nr 7 i czy mi pujdzie. Nawet mi ich nie szkoda

Sa dwie osoby na swiecie ktorzy nie maja problemow z GTA.

Raven i Ragus

Opublikowano

Raven i Ragus

a mi zawsze dziala ps network  :dog:

Opublikowano

Raven i Ragus

klamiesz, 3 osoby

Opublikowano

4 :lapka:

Opublikowano

Exact mysli ze swiat sie konczy na forumku... :cool:

No wlasnie nie, wchodzac na PCLaba, Eurogamera wiem ze CW w dobrej formie.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.