Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pięknie się to GTA prezentuje. Fajne efekty, chodzi płynniutko nawet jak się jedzie bardzo szybko przez centrum miasta. Nocna przejażdżka w rytm tego

:fsg: :fsg: :fsg:

Nie mogę się doczekać powrotu do domu

Pamiętaj, ze możesz jednocześnie grać i słuchać muzyki np. ze spotify :banderas:

Microsoft wprowadził taki bajer wraz z softem 3.11

Najwiecej problemów z grami na PC których na oczy nie widzieli jak zwykle mają konsolomaniaki, no cóż, PSY szczekają a szlachta gra sobie dalej.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czemu wy nie ogarnięcie ze oglądaliśmy z chłopakami streama, gość tam grał na kompie za grube pieniadze i owszem miał nawet 90fpsow a u doktorka w gabinecie czy podczas jazdy spadało mu do 35-45fps, i owszem średnia wyszłaby mu z 60fpsow, jaki jest sens lockowc gre na 30 wiedząc ze mozna grać w średniej 60, ale ze spadkami do 40.

To jest to z czego pcgaming slynie, zmieniaj ustawienia graficzne w zależności od miejsca w którym jestes w grze.

Prosze was, GTA pewnie jest fajne w 60 fpsach ale jednak wole zostać przy grze na next gena na którym grafika porównywalna jest z kompem w którym grafika jest wartości używanej PS4ki.

A to dopiero początek beki, jesli myślicie ze z Wiedzminrm bedzie lepiej to niestety nie, nie bedzie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

O jezu, a za miesiąc Wiesiek w 60fps na ultra :obama: gdzie tylko na to wszystko czas znaleźć?

Opublikowano

No wiem, wiem, widziałeś na youtube :empathy2:

Pomyliłeś mnie z sutkiem.
Opublikowano

Co do tych 3 monitorów to 3x4k jest dość egzotycznym zestawem oczywiście. Ale pytanie "po co komu 3 monitory w CARS" to dobra beka. Z drugiej strony czego się spodziewać jak większość z was w ogra Cars na padach, jeżdząc z widokiem zza auta bo dobra kierownica do PS4 kosztuje tyle co konsola.

Żeby oglądać pobocze, tak tak

Opublikowano

AseCWSL.jpg

Teraz tylko czekać. Chce ktoś odkupić EK na PS4? Powiedzmy za 1000zł, dla barona to jak splunąć

Opublikowano

O jezu, a za miesiąc Wiesiek w 60fps na ultra :obama: gdzie tylko na to wszystko czas znaleźć?

O ile na samą grę jestem nahajpowany jak nigdy do tej pory na inny tytuł, tak nie mogę się też doczekać bólów dupek i negatywnych opini osób, których do tej pory styczność z serią(nie wspominając nawet o książkach) ograniczyła się do obejrzenia recenzji obu części na ign. Takich na pewno będzie sporo. Polecą do sklepu, bo graficzka ładna, a nic innego nie mają do ogrywania. Nie znając w ogóle świata - fabularny dubstep w głowie na pewno obniży ich odczucia i tym samym ocenę.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

figurkami sie bawilem jak bylem maly

Opublikowano

A teraz jesteś duży i polujesz na wirtualne potworki na konsolce wielkości puderniczki :reggie:

Opublikowano

tak, bo wyroslem z figurek. 

Opublikowano

żebyś sie nie zdziwił z tą optymalizacją :D

kolejny Xbox na pchlim, który to już w tym tygodniu?

Opublikowano

Jak tam poszukiwania streszczenia Fanku? Przycebuliłerś już na sciaga.pl, a może kolega Ci sagę opowiedział?

Opublikowano

żebyś sie nie zdziwił z tą optymalizacją :D

Skoro rockstar dało radę to nie istnieje na tej planecie firma, która by tego nie zrobiła. No chyba, że sony zacznie coś wydawać na PC

Opublikowano

AseCWSL.jpg

Teraz tylko czekać. Chce ktoś odkupić EK na PS4? Powiedzmy za 1000zł, dla barona to jak splunąć

Po co Ci wersja standard i EK?

Opublikowano

Zamówiłem EK na premierę, a teraz kupiłem i po prostu odsprzedam, pewnie jeszcze wyjdę na plus na tym. Domówiłem sobie steelbooka bo przejdę wieśka komfortowo na PC

Opublikowano

komfortowo na PC

:dog:
Opublikowano

Pytanie do znawców tematu, ekspertów w dziedzinie. Dlaczego jak Sony zapowie remaster kozaka w 1080/60fps to jest hejt, a jak Nintendo przerzuci z Wii na 3DS-a rozpaćkaną Calineczkę 3D czy coś w ten deseń, która i tak wygląda gorzej niż poprzednio, to dewianci fapują?

Opublikowano

komfortowo na PC

60fps > 30fps no co zrobisz? Nic nie zrobisz

Opublikowano

Pc nikogo na zawsze.

Czy na prawdę na forum konsolowym trzeba to codziennie powtarzać? Jesteście gorsi niż islam i jehowcy.

Opublikowano

Pytanie do znawców tematu, ekspertów w dziedzinie. Dlaczego jak Sony zapowie remaster kozaka w 1080/60fps to jest hejt, a jak Nintendo przerzuci z Wii na 3DS-a rozpaćkaną Calineczkę 3D czy coś w ten deseń, która i tak wygląda gorzej niż poprzednio, to dewianci fapują?

Najlepsze jrpg ostatniej generacji wyszlo na przenosny sprzet, jak tu nie kochac Nintendo. 

Opublikowano

DC też nikogo, a exact spamuje, ot taki temat po prostu

Opublikowano

Exact też nikogo. Tymbardziej kto by się przejmował jego wyścigami.

Opublikowano

komfortowo na PC

60fps > 30fps no co zrobisz? Nic nie zrobisz

Najpopularniejsza karta graficzna wśród graczy na steamie to zintegrowany Intel 4000 - w czym niby 90% pecetowców ma te 60 fpsów? W pasjansie? Latajace 10-25 fps na minimalnych w 480p to jest maks co z Wieśka 3 wyciągnie większość blacharzy na swoich kartach zintegrowanych. A nie sorry, w ogóle nie odpalą. Master race.

Opublikowano

Ostateczne rozwiązanie kwestii X-botów.

Postawa fanów marki Xbox mnie przeraża. No bo jakby nie spojrzeć, Xboksów wyszło jak dotąd trzy i ZA KAŻDYM RAZEM producent w pewnym momencie odwracał się od swoich wiernych. Nawet Nintendo, które wypuszczało różne dziwne stacjonarki, nie wystąpiło przeciw hardkorowym graczom aż tyle razy.

1) Xbox - zamordowany po CZTERECH latach. Nie wiem czy wiecie, ale nawet Wii U tego wyczynu nie przebije.

2) X360 - rok 2010 ostatecznym odwrotem od hardkorowców (E3 2010-14, pamięta ktoś?)

3) XOne - gwałt na fanach przez pierwsze pół roku od zapowiedzi, potem regularne wykręty, aż do momentu, kiedy XOne stał się ubogą podróbką PS4.

Ale ci dalej idą w zaparte, a ich wypięte poślady aż świecą w CW i nie tylko. Smutne to jest i zabawne zarazem :platinum:

Edytowane przez Kasias

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.