Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

vita - zabita po dwoch latach, nikt wielki tak szybko swojego sprzetu nie pogrzebal

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

komfortowo na PC

:dog:

60fps > 30fps no co zrobisz? Nic nie zrobisz

Najpopularniejsza karta graficzna wśród graczy na steamie to zintegrowany Intel 4000 - w czym niby 90% pecetowców ma te 60 fpsów? W pasjansie? Latajace 10-25 fps na minimalnych w 480p to jest maks co z Wieśka 3 wyciągnie większość blacharzy na swoich kartach zintegrowanych. A nie sorry, w ogóle nie odpalą. Master race.

No trudno zeby sie gralo na czyms innym w robocie niz Intel 4000, to nie ameryka ze geforce wsadzaja w biurowcach.

Opublikowano

Exact też nikogo. Tymbardziej kto by się przejmował jego wyścigami.

Ty przecież tez nikogo, taki temat.
Opublikowano

Może i jestem nikogo, ale przynajmniej nie gram na japońskim plastiku zrobionym z gówna :reggie:

Opublikowano

Dla mnie platforma nie ma znaczenia jesli wychodzą na nią GOTY produkcje, a czy wychodzą?

Zobaczmy do tematu DriveCluba, gry która nikogo i jest ch.ujowa bo 70 na MC

Tak gra WYMIATA, najlepsze wyswcigi w jakie grałem. Nawet nie liznałem Multi bo ciągle walcze z trybem Tour oraz jakimis pomnieszymi wyzwaniami znajomych i klubu.

Ktoś kto zrobil wszystkie gwiazdki a jest ich chyba obecnie 674 ma odemnie RESPECT!

Klasa hiper? Tylko Veneo lub Zonda :

Gram od stycznia i nie mogę przestać. W życiu tyle czasu nie spędziłem przy jednej grze wyscigowej

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

@kobik

na chinskim

chinskie > japonskie bo ich wiecej, jak ps4 - dominacja jak za czasow ps2

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Chińskie. Klasa sama w sobie. :dog:

Opublikowano

Boty dalej nie potrafia zaakceptowac tego, ze obecnie driveclub to gra na 9+/10 co potwierdza niezliczona ilosc pozytywnych opinii na forum. Do tego liczba stron i zainteresowanie ta pozycja w tematach jest wieksza niz we wszystkich exach na baka jakie dotychczas powstaly i powstala. Z litosci dla botow nie wspomne o community, ktore jest unikalne w calej dlugoletniej historii tego forum i dorobilo sie takiego fenomenu jak nagrody rzeczowe sponsorowane przez prywatnych uzytkownikow, ktore probowal deprymowac uzytkownik donsterydo

dzien jak co dzien, boty nawet mi was nie zal

Opublikowano

ja pier.dole 16 kwietnia a ci dalej pyerdola o tym driveclubie

Opublikowano

A klapy nadal w narnii i cyrk jedzie dalej.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jakbyś tylko to miał to też byś tak pisał.

A nie, jest BB, ale po co mówić o tym skoro mogą gadać o jakimś średniaku? (pipi)

Opublikowano

zostalo udowodnione, ze ps4 ma lepsze exy wiec nie rozumiem dyskusji, a sorki boty dalej w amoku i zyja w swiecie gdzie nagle srednie z recek sie nie licza chyba ze slabo oceniany jest ex na playstation wtedy to oczywiscie prawilnie wkleja sie printscreeny

Opublikowano

A nie, jest BB, ale po co mówić o tym skoro mogą gadać o jakimś średniaku? (pipi)

A Ty jak tam? Widziałeś ostatnia walkę na Youtubie z bossem w BB?
Opublikowano

No sorry, taki mamy temat. :reggie:

Dobrze, że Wy jesteście przykładem gejmingowego honoru.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

A Ty jak tam? Widziałeś ostatnia walkę na Youtubie z bossem w BB?

WIDZĘ, ŻE ZAPIEKŁO. 

:kaz:

Opublikowano

zostalo udowodnione, ze ps4 ma lepsze exy 

z tego co pamietam jak juz dopisales te 5 pominietych exow na xbona, wyszedl remis i to biorąc pod uwage 93% dla bb

Opublikowano

zostalo udowodnione, ze ps4 ma lepsze exy wiec nie rozumiem dyskusji, a sorki boty dalej w amoku i zyja w swiecie gdzie nagle srednie z recek sie nie licza chyba ze slabo oceniany jest ex na playstation wtedy to oczywiscie prawilnie wkleja sie printscreeny

Lepsze exy na ps4 a typ gra w Mortal Kombat xDD

Opublikowano

lepsze exy na ps4 a typ gra w niedoyebanego pesa, ktorego kupil drugi raz bo na x360 nie mial z kim grac xDD

Opublikowano

lepsze exy na ps4 a typ gra w niedoyebanego pesa, ktorego kupil drugi raz bo na x360 nie mial z kim grac xDD

Kupił też BB, w którego gra więc japa. :problem:

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=HwiN2nkiMps

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

vita - zabita po dwoch latach, nikt wielki tak szybko swojego sprzetu nie pogrzebal

Ale tu o poważnych stacjonarkach była mowa, a nie o zabawkach dla japońskich dzieci.

Opublikowano

o kasia nie chciana na ppe wrociła xD

Opublikowano

ficuś czuć w tym mkx magię mk3 z amigi?

pytam serio

Opublikowano

wg mnie magie czesci mk1-3 miala poprzednia odslona - sam roster byl praktycznie oparty na tych odslonach, areny to tez praktycznie byly remastery miejscowek z tamtych gier

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.