Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ficuś czuć w tym mkx magię mk3 z amigi?

ino amiga600!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie widze tam nigdzie Bloodborne, takze smialo mozna wrzucac do pieca.

nJLQETe.jpg

By problemu z dostrzeżeniem nie było. :geek:

>zarzuć brak gier na ps4

>wstaw zdjecie crapów 

tak bardzo self-zaorane

Polemika z tobą bluber i tak jest jałowa, zatem szkoda mojego czasu, bowiem co nie napiszę, jaka bombę prawdy nie sprzedam, to ty i tak hipstersko jestes na nie, negując wszytko dla zasady.

By nie być gołosłownym - jeden obraz wart więcej niż tysiąc słów. "A to szuja" chyba nie wzięło się znikąd.

YXK8jYD.png

Opublikowano

:bolduper:

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Sylwan oczy mnie pieką od tego raka na fotkach

Opublikowano

Jak widze te wszystkie gry na PS4 to wrecz Janusz sie z nich wylewa...ESENCJA konsol, nowa generacja, zmiana, nie to co kiedys, teraz jako symbol konsol wyobrazam sobie takiego kleistego gluta z Pogromców Duchów w stroju konduktora z plakietka "Pan Janusz", taka manifestacja. No i widze tyle gier kolo siebie to musze powiedziec ze te grzbiety wygladaja obrzydliwie do gierek PS4, Xbox One tutaj zmiata pudełkami równo. Daruje sobie kolekcjonowanie gierek na PS4 teraz i w przyszlosci.

Naturalnie mowie tylko i wylacznie o grach, zero zwiazku z Toba Sylvan, uznalem ze wspomne zebys nie pomyslal ze to jakis atak na Ciebie czy Twoje gusta, poprostu przemyslenia patrzac na taki zbior gier kolo siebie.

Opublikowano

tyle guwna a Alien Isolation i Dying Light brak...

Opublikowano

bambino ma zasady i fotki prawilnie ogranej sagi assassins creed na forumku nie dal

Opublikowano

nJLQETe.jpg

Tam jedynie BB ciekawe. Resztę można zaorać. Czyli biblioteka gier PS4 w pigułce.
Opublikowano

W sumie gdyby wywalić z 3 tytuły i zmienić logo na pudełko, to jak w mordę strzelił xboxowy lineup

Opublikowano

Obecna generacja taka dobra.

Opublikowano

W sumie gdyby wywalić z 3 tytuły i zmienić logo na pudełko, to jak w mordę strzelił xboxowy lineup

W sumie, gdyby wejsc w profil Humulina to pewnie by sie okazalo, ze przynajmniej polowe tych "rakow" ogral xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

bambino ma zasady i fotki prawilnie ogranej sagi assassins creed na forumku nie dal

orderka też nie wrzucałeś do zakupów growych

Opublikowano

bo go nie kupilem wiec czemu mialbym wrzucac

bambino bedzie zaraz pewnie porownywac moje 5h w pozyczonym orderku do swoich 80h w kilkunastu czesciach assasin creed, serii ktora jest do niego kwintesencja casualizmu i raka branzy - pikeny bol d.upy

Opublikowano

W sumie, gdyby pewnie wejsc w profil Humulina to zaraz by sie okazalo, ze przynajmniej polowe tych "rakow" ogral xD

Ta hipokryzja botow...

jakby pisal ze chuyowe gierki to byscie pisali "nie grales nie oceniaj"

ogral i pisze ze nic ciekawego 

ehh klapy i ich podwojne standardy

Opublikowano

ja pier.dole 16 kwietnia a ci dalej pyerdola o tym driveclubie

Jakbyś tylko to miał to też byś tak pisał.

A nie, jest BB, ale po co mówić o tym skoro mogą gadać o jakimś średniaku? (pipi)

A Ty jak tam? Widziałeś ostatnia walkę na Youtubie z bossem w BB?

WIDZĘ, ŻE ZAPIEKŁO.

:kaz:

Mnie nie piecze, mnie smuci jak mozna byc taka lamą by oglądać zakończenia gier na youtubie a pózniej wypowiadać sie na temat gry w która sie nie grało.

To tak jakby zobaczyć happy end filmu gatunku dramatycznego i stwierdzić ze ch.ujowy bo szcześliwie sie kończy.

I co z tego ze zakończenie widziałeś jesli nie wiesz jakie emocje budzi.

Chyba nawet bardziej blacharza szanuje niz taki odpad.

Opublikowano

O ile sie nie myle to obie strony tak robia, ogladaja na Youtube a potem wjezdzaja ze kiepska gierka itp itd.

Opublikowano

jakby pisal ze chuyowe gierki to byscie pisali "nie grales nie oceniaj"

ogral i pisze ze nic ciekawego

ehh klapy i ich podwojne standardy

No tak - botki i ich inteligencja ! Trzeba przejsc cala gre by stwierdzic, ze jest crapem ^^

A nie sorry, niektorzy crapy przechodza, bo nie lubia niedokonczonych gier w profilu xDDDDD

A pozniej czepiaja sie Orderow majac calaki w Assasinach...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Teraz prawie kazda gra jest niedokonczona, nie tylko w profilu :reggie:

Opublikowano

bulduper krol wchodzenia ludzia w gamertagi i psid czy tez sledzenia innych uzytkownikow po innych forach widze ze pochowal swoje nicki by nikt przypadkiem jemu nie wchodzil i nie ogladal w jakie casualowe raki gra, oczywiscie w miedzy czasie do konca zycia chwalac sie, ze na ps4 skonczyl bloodborna

Opublikowano
Mnie nie piecze, mnie smuci jak mozna byc taka lamą by oglądać zakończenia gier na youtubie a pózniej wypowiadać sie na temat gry w która sie nie grało.

To tak jakby zobaczyć happy end filmu gatunku dramatycznego i stwierdzić ze ch.ujowy bo szcześliwie sie kończy.

I co z tego ze zakończenie widziałeś jesli nie wiesz jakie emocje budzi.

Chyba nawet bardziej blacharza szanuje niz taki odpad.

Której gry niby obejrzałem zakończenie na yt kmiocie? xd

Bo chyba nie piszesz o The Order, które zgodnie ustaliliśmy, że jest spier.doliną, a nie grą i kilkanaście osób miało niezłą bekę na premierowym streamie. Pozdro sugar. :lapka::s159:

Beka z ciebie, że próbujesz tego czegoś bronić. 

A tak w sumie to Blubi skończył Soulsy jakieś? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No tak - botki i ich inteligencja ! Trzeba przejsc cala gre by stwierdzic, ze jest crapem ^^

nie trzeba ale można, nie wiem gdzie widzisz problem że po skończeniu gry ktoś ją może źle oceniać

Opublikowano

Broni dc, broni ordera, no nie jest najlepiej

Opublikowano

bo go nie kupilem wiec czemu mialbym wrzucac

bambino bedzie zaraz pewnie porownywac moje 5h w pozyczonym orderku do swoich 80h w kilkunastu czesciach assasin creed, serii ktora jest do niego kwintesencja casualizmu i raka branzy - pikeny bol d.upy

jak sie tłumaczy xd

Opublikowano

ficuś czuć w tym mkx magię mk3 z amigi?

pytam serio

Mk3 nie wyszlo na amige ;F

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.