Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

I co Łatwy? Myślisz, że to nie zostanie załatane? 

W DS też była opcja szybkiego farmienia dusz w nieskończoność i załatali. 

No i dodajmy do tego że jeśli ktoś chce zachować honor i godność człowieka, to pierwszy raz przejdzie (jakiegokolwiek) singla bez zaglądania w solucje, a już na pewno nie w porady cheaterów. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

widzac jak ty siedzisz w pracy na forum, jak lubisz nabijac sie z rodziny forumowiczow (w tym z mojego zmarlego ojca o czym wiedziales), jak wygarniasz ludziom w co graja samemu grajac w raki i tego jak lurkujesz innych uzytkownikow po innych forach i necie (wiec pewnie znajomych i zycia nie masz bo normalny tego nie robi) to ty od zawsze i na zawsze bedziesz naczelnym hipokrytom tego forum

twoja żelazna logika - lurkujesz ludzi w internecie, ale jak ci napisalem, że nie wiedziałem o twoim ojcu bo nie śledze każdego tematu na forum to już nie zakumałeś xd

ficuś oddychaj to tylko internet, nie musisz tutaj brać wszystkiego na poważnie

widzac jak ty siedzisz w pracy na forum

mam dzisiaj wolne bo wczoraj poszedlem z moimi wyimaginowanymi przyjaciólmi na koncert

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Bloodborne ma tyle glitchy i ludzie robia z nim takie rzeczy, ze chwalenie sie ukonczeniem gry, w ktora po pierwszej godzinie mozesz zrobic sobie wrecz niesmiertelna postac brzmi jak duma z ukonczenia diablo...

Napisz jeszcze ze Super Metroid jrst kiepski bo 20 ludzi na ziemi umie zrobic oob na poczatku gry i ukonczyc gre w 10 minut.

Opublikowano

Czasami mam wrazenie, ze ludzie z tego tematu w ogole nie potrafia czytac...

Gdzie napisalem,ze Bloodborne jest kiepski? Odkad mam nie wlaczylem praktycznie nic innego, po prostu zaliczone przejscie/platyna w profilu to zaden wyznacznik hardcoru, skoro gra zawiera takie glitche...

I co Łatwy? Myślisz, że to nie zostanie załatane?

W DS też była opcja szybkiego farmienia dusz w nieskończoność i załatali.

No i dodajmy do tego że jeśli ktoś chce zachować honor i godność człowieka, to pierwszy raz przejdzie (jakiegokolwiek) singla bez zaglądania w solucje, a już na pewno nie w porady cheaterów.

No - jak chcesz ominac przy okazji polowe miejscowek. :) Ta gra jest tak zrobiona, ze w niektorych momentach w zyciu by mi nie przyszlo do glowy, ze nalezy wykonac taki szereg czynnosci by trafic do ukrytej krainy, albo skakac 20 minut po daszkach poza mapa by gdzies tam trafic, wykorzystujac do tego dodatkowy przedmiot, przy ktorycm z tego co pamietam nic nie wspominaja.Swietne to jest, ale dzieki bogu sa poradniki, bo tak pewnie do niektorych lokacji nigdy bym nie trafil, niektorych przedmiotow nigdy nie zdobyl...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wiesław Trzeci Złoty :banderas:

Opublikowano

No, ale nikt nie mówi, że ta gra to hardkor. Ficuś kiedyś pisał (i mendrek), że oni w soulsy nie grają bo za trudne dla nich i nie mają czasu (kur.wa platynować the orderd jakoś znalazł czas :yao:)

to mówie, że BB nie jest bardzo trudną grą, a jak jakieś lamusy wykorzystują czity i glitche żeby przejść grę to nie moja sprawa.

Opublikowano

nie wiedziales - wczesniej pisales mi ze zapomniales, dobrze wiemy oboje, ze wiedziales ale mniejsza o to bo offtopic sie robi, hipokryta z ciebie jest w sieci okropny bulduper

Opublikowano

(kur.wa platynować the orderd jakoś znalazł czas :yao:)

kto ma platyne w order? mendrek?

Opublikowano

no bo pewnie wycalakowanie tej wydmuszki zajelo mu tyle co dojscie do drugiego bossa w DS

Opublikowano

kto ma platyne w order? mendrek?

platynować czyli coś nadal jest w trakcie bo sam pisałeś, że ci sie nie chce jakichś znajdziek znaleźć, ale nie oszukujmy się było blisko

Opublikowano

przeciez slepy przechodzac ta gre raz bez poradnikow ma z 70% znajdziek, platyna w tej grze to prawie ten sam level co platyna w walking dead tylko znajdzki trzeba odszukac i tyle

Opublikowano

ja pierd/ole ficus to kompletny bezbek, 0 dystansu do czegokolwiek, dajcie mu bana to moze chłopak odetchnie, zamiast forumka pogriluje sobie kaszankę, świeże powietrze dobrze mu zrobi :kaz:

Opublikowano

No, ale nikt nie mówi, że ta gra to hardkor.

No nie oszukujmy się, łatwa też zdecydowanie nie jest. Po tyg. cofam swoje słowa i porównanie do LOTF. W Bloodborne, gdy człowiek myśli że już rozwinął postać, załapał o co chodzi z każdą godzina ginie coraz częściej, bosowie zaś naprawdę potrafią dac w kość. Fajnie ze dali możliwość kooperacji dla tych mniej cierpliwych, ale często nawet to nie pomaga ;-) piękna jest ta gra!

Edytowane przez easye

Opublikowano

No - jak chcesz ominac przy okazji polowe miejscowek. :) Ta gra jest tak zrobiona, ze w niektorych momentach w zyciu by mi nie przyszlo do glowy, ze nalezy wykonac taki szereg czynnosci by trafic do ukrytej krainy, albo skakac 20 minut po daszkach poza mapa by gdzies tam trafic, wykorzystujac do tego dodatkowy przedmiot, przy ktorycm z tego co pamietam nic nie wspominaja.Swietne to jest, ale dzieki bogu sa poradniki, bo tak pewnie do niektorych lokacji nigdy bym nie trafil, niektorych przedmiotow nigdy nie zdobyl...

Takie rzeczy odblokowuje się za drugim razem (zwłaszcza że gra na opcję ng+ i więcej niż jedno zakończenie). Pierwsze, samodzielne ukończenie zawsze jest najlepsze.  

Opublikowano

A więc tak to Fanek zrobił :yao:

Klapy orają się same.

Fanek zajrzał na youtube i poradniki dopiero po przejściu gry, pomagali mi tylko ludzie na czacie z którymi na codzień sie gada

teraz robie dungeony i Fanek road to platinum :daddy: :daddy: :daddy:

Opublikowano

Ficek rozjechany został pięknie hahaha to juz expert ma większy dystans xDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ficek rozjechany został pięknie hahaha to juz expert ma większy dystans xDDDDDDDDDDDDDDD

Ale tylko minimalnie. :dafuq:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dlatego, że Expert miał kiedyś Xboxa, a Ficek to zniewolony obrońca Sony do grobowej deski.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

expert piszę, że trollował i ja mu wierze, ficuś chyba nie bo pisze mu coś o gierkach a ten prywatą jedzie, że nie mam kolegów i życia, olo.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

bambi glupi nie jestes - jak wtedy napisales ze zapomniales to ok bez problemu, temat mi zwisal ale jak potem zaczales sie wykrecac ze pierwszy raz slyszysz o tej sytuacji to jednoznacznie pokazales swoj rzekomy dystans

Opublikowano

ziom zapomnialem czy tam nie śledziłem tematu jeden pies, zresztą to jest tylko temat o plastikowych zabawkach a traktujesz jakbym serio ci ojca zwyzywał i jeszcze przyjechał na jego grób i napluł

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ale ja mam wyyebane na ta sytuacje - po prostu wtracilem to w kontenkscie dlaczego uwazam cie za hipokryte, nie bede wypominac kto mial bol zwieraczow odnosnie afery -9 jesli juz chodzi o dystans

Opublikowano

Dajcie znac jak przestaniecie miec albo bol dupy albo orgazm o gierki na PC i GTAV na PC #nikogo

daj znać jak nauczysz się korzystać z google

ale ja mam wyyebane na ta sytuacje - po prostu wtracilem to w kontenkscie dlaczego uwazam cie za hipokryte, nie bede wypominac kto mial bol zwieraczow odnosnie afery -9 jesli juz chodzi o dystans

no ale co to za argument w cw? kolejny po guernicy, który pisze o życiu prywatnym w stosunku wojnek o gierki? hanysie po prowdzie ja cie prosza

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ale macie problemy, ile wy macie lat

ustawcie sie na trasie w Driveclub i problem solved :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.