Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nikogo to mierny klon borderlandow :lapka:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

tak se dzis pomyslalem ze beka z pecetowcow ktorzy do dzis nie wpadli na pomysl zakladania podwójnych tematow o grach na swoich forach, jeden do walenia konia do sterownikow i tezalacji a drugi normalny do dyskusji wylacznie o gameplayu, ku,rwa jestem geniuszem

Opublikowano

Widzę, że słońce co nie którym już zdążyło nagrzać czaszkę czy też przegrzać.

Opublikowano

ale macie problemy, ile wy macie lat

ustawcie sie na trasie w Driveclub i problem solved :D

Jak cos Ficek to wyslij mi dane do konta to pojadę za Ciebie.....

tak se dzis pomyslalem ze beka z pecetowcow ktorzy do dzis nie wpadli na pomysl zakladania podwójnych tematow o grach na swoich forach, jeden do walenia konia do sterownikow i tezalacji a drugi normalny do dyskusji wylacznie o gameplayu, ku,rwa jestem geniuszem

A wyobraź sobie dodatkowo umieścić reklamy "jak naprawić mój komputer"," czy mój komputer jest wolny od virusow", "czy moje sterowniki sa najnowsze", "czy ruszy mi ta gra", "gra sie nie uruchamia", "mam dość PC - najlepsze oferty konsol na rynku"

Byłbyś dodatkowo bogaty.

Opublikowano

Dajcie znac jak przestaniecie miec albo bol dupy albo orgazm o gierki na PC i GTAV na PC #nikogo

daj znać jak nauczysz się korzystać z google

ale ja mam wyyebane na ta sytuacje - po prostu wtracilem to w kontenkscie dlaczego uwazam cie za hipokryte, nie bede wypominac kto mial bol zwieraczow odnosnie afery -9 jesli juz chodzi o dystans

no ale co to za argument w cw? kolejny po guernicy, który pisze o życiu prywatnym w stosunku wojnek o gierki? hanysie po prowdzie ja cie prosza

po co mam korzystac z google jak mam niewolnikow na forum

Opublikowano

Najlepsze na blacharskich to, iż każda gra ma założona kilkanaście/kilkadziesiąt tematów. Myślicie pewnie, że ma to na celu prowadzenie głębokiej analizy i rozbijaniu gry na czynniki pierwsze, otóż nie

90% tematów nazywa się tak:

[tu wstaw tytuł gry pisanej wielkimi literami, koniecznie zapisanej skrótowo, ponieważ jako master race zarobiony exami nie masz czasu wpisywać pełnych tytułów] -PROBLEM/ NIE DZIAŁA/ NIE WŁANCZA SIĘ/ CZARNY EKRAN/ WYŁANCZA SIE [koniecznie dodaj na końcu 3 wykrzykniki lub znaki zapytania] 

Opublikowano

Kazdy temat o grze na PS4 ma kilkadziesiat stron na ktorych YETI wkleja albo newsy albo gify... zero contentu

Opublikowano

Ile się już sprzedało PS4? 

Opublikowano

Kazdy temat o grze na PS4 ma kilkadziesiat stron na ktorych YETI wkleja albo newsy albo gify... zero contentu

To tak jak DonRedaktor, więc 1:1 :reggie:

Opublikowano

Ciezko powiedziec, YETI to tak naprawde syn milionera, wykupuje wszystkie PS4 hurtowo ze sklepów, czeka az słupki PS4 pojda w gore a potem wkleja na forach zeby pokazac ilu jest uzytkownikow tej konsoli i ze jest najpopularniejsza :/

Opublikowano

Ta gra chmielarza która blachy tak mocno sie jaraly mówiąc ze na PS4 nigdy takiej grafiki nie bedzie okazuje sie ze bedzie najładniejsza i najlepsza wersja oczywiście na PS4

Ale czemu tu sie dziwić skoro PS4 to next gen.

Opublikowano

Będę miał bekę jak ta gra będzie ładniejsza niż Orderek. :dafuq:

Jestem ciekaw czy wiesz exact czemu na PS4 będzie ładniejsza niż na PC. 

Nie, i nie dlatego, że ps4 jest jakimś nextgenem.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

"gra" to troche zbyt wiele powiedziane

raczej symulator chodzenia po lesie i niedościgniony wzorzec The Order

Opublikowano

Będę miał bekę jak ta gra będzie ładniejsza niż Orderek. :dafuq:

Jestem ciekaw czy wiesz exact czemu na PS4 będzie ładniejsza niż na PC.

Nie, i nie dlatego, że ps4 jest jakimś nextgenem.

Bo przechodzi z UE3 na UE4.

"gra" to troche zbyt wiele powiedziane

raczej symulator chodzenia po lesie i niedościgniony wzorzec The Order

Jakie to ma znaczenie, blacharze mówiły ze takiej grafy PS4 nie pokaże.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jestem pod wrażeniem.  :hi:

Opublikowano

Beka z klapów od zawsze na zawsze

Opublikowano

Beka z klapów od zawsze na zawsze

Nikt Cie nigdy marchewka nie przydusil?

zreszta masz ps4 wiec beka z ciebie

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Można mieć ps4 i nie być klapem, ale tylko nieliczne, światłe umysły to potrafią

Opublikowano

Niesamowite ile bólu du,py ta premiera wywołała, chyba już z tydzień Wam cieknie jad z odbytu xD

O czym Ty mówisz, ja juz przestałem wchodzić na PCLab bo mi sie monitor lepi od co chwila opluwania go ze śmiechu.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.