Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Niesamowite ile bólu du,py ta premiera wywołała, chyba już z tydzień Wam cieknie jad z odbytu xD

raczej pokłady beki

Opublikowano

Można mieć ps4 i nie być klapem, ale tylko nieliczne, światłe umysły to potrafią

Dziękuję.

Opublikowano

No,no Mortal Kombat X nie dziala mi na PS4. Crashuje mi gre po 30 sec w menu. Szrot (pipi)any w pizdu. Moglem wziasc wersje na prawilnego next gena Xbox One.

Moj pecet jest gotowy na Wiedzmina. Wydalem tyle kasy na pc wiec mam gierki za darmo, MKX tez chyba sciagne na pc i sprzedam wersje z tego szrota .

Opublikowano

Ale to kalectwo grać tylko na konsolach, nonie.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Ile razy to jeszcze napiszesz dałnie?

@etam

Nie wpychaj się. :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Pewien forumowicz powiedział mi kiedyś prywatnymi kanałami, że Mroku to taki pocieszny i naiwny gucio w cw. Chyba miał rację.

Opublikowano

Nie sadziłem ze w jednej z fajniejszych bajek był poruszony tak głęboki temat jakim jest dałn, no ale wtedy młody byłem.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ile razy to jeszcze napiszesz dałnie?

Ile razy co ? Ze sciogne sobie wiedzmina za darmo ? Kto kupi te guwno, chyba same janusze. Nie dam zarobic dla tych pasozytow. Wstyd, wole grac w inne gierki,szkoda zycia na te guwno rozmazane w 900p i 24fps na szrocie. Beka z posiadaczy szrota. Tylko xbox i Tylko pecet

:dynia:

:dynia:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1029412

jak tam master race? gdzie wasze icehancery i mody :kaz:

zajrzyj na piątą stronę tego tematu, przecież to już jest nieaktualne xD

Wracaj lepiej grać w kolorowe krasnale, bo na razie każdy atak na PC Master Race jest żałosny: próbujesz się śmiać z problemów z wydajnością (przypominam masz Xboksa 720p więc jesteś k,urwa ostatnią osobą, która może się tego czepiać czaisz type??) i zablokowanej możliwości modowania, do której już są poznajdowane klucze rozszyfrowujące i sam linkujesz do tematu, w którym można o tym przeczytać xD. Brawo, piękny headshot w kolano.

Opublikowano

:obama:

#kobik

Wszystkie wersje GTA V na MC 97/100. Prawdziwy MESJASZ. :banderas:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

:obama:

#kobik

Wszystkie wersje GTA V na MC 97/100. Prawdziwy MESJASZ. :banderas:

Tez moze kupie sobie wersje na PC, na takie gry nie szkoda mi kasy. Po raz czwarty zakupie GTA V (1x PS4,1x Xbox ONE,X360)

Opublikowano

Prawie jak Zeratul i Destiny. Jak wyjdzie Destiny na PC to poleci do sklepu po kompa za 5,000$ i kopie gierki :reggie:

Opublikowano

Ja tez bym ogral destiny na piecu, bo na szrocie wyglada slabo. Destiny w 4K i 60 fps :banderas:  Moj pc spokojnie by uciagnal 1080p i 50 klatek

Opublikowano

Proszę cię zamknij już dupe xD

Opublikowano

Czy wlasnie rozwiązaliśmy zagadkę czyim alterem jest Mroku?

Opublikowano

Najtmer idź graj w stalkera.

Opublikowano

W Stalekera GTA !

Opublikowano

Biorąc pod uwagę tę mantrę najtmera o stalkerze o R* i to jak tego stalkera szanuje, tym bardziej nie rozumiem jak mógłby chcieć stalkera od rockstar skoro byłby on niemal na pewno scasualizowany.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

gram co jakis czas, dziekuje ze dbacie o moje dobre samopoczucie biedrony

mejt- hmm bedac szczery to nie zauwazam jakos wybijajacej sie ponad przecietnosc casualowosci ich tytulow, dobrzy sa w tworzeniu klimatycznych gierek, wiec why not? ze maja bugi? huh, serio, nie wyhodowalem jeszcze waginy, by mi krew z niej ciekla na widok jakiegos bledu. przemeczylem sie ze startem Online i Heistow, nic mi juz nie jest straszne ;p a bol dupy jakiegos dzieciaka i balona jest dla mnie miodem  :bunny:

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

gram co jakis czas, dziekuje ze dbacie o moje dobre samopoczucie biedrony

mejt- hmm bedac szczery to nie zauwazam jakos wybijajacej sie ponad przecietnosc casualowosci ich tytulow, dobrzy sa w tworzeniu klimatycznych gierek, wiec why not? ze maja bugi? huh, serio, nie wyhodowalem jeszcze waginy, by mi krew z niej ciekla na widok jakiegos bledu. przemeczylem sie ze startem Online i Heistow, nic mi juz nie jest straszne ;p a bol dupy jakiegos dzieciaka i balona jest dla mnie miodem  :bunny:

Nie chodzi mi o bugi, a o to, że seria stalker cała jest o tym jak niedostępny jest jej świat przedstawiony i ta niedostępność jest wyrażona również przez mechanikę rozgrywki. Rockstar nie zrobiłoby dobrej postapokaliptycznej gry.

Opublikowano

Wykreślcie mnie z listy osób nie mających problemów z GTAV na pc. Zarejestrowałem mojego pierwszego crasha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.