Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

a jak ktos nie daj boze sie wygadal, ze kupil cos z psn za tanie zdrapki z allegro z kodem z aplikacji mobilnej to byla beka ze cebularozord....

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ficek bo z klapów bekę można mieć zawsze. A z xboxowej biedoty czasami nie wypada.

Opublikowano

wczoraj wieczorem znowu gralem na xone...nie wiem czy dzis mi sie jakas grzybica na palcach nie zrobi

Opublikowano

Teraz stopisz gałki w DS4. 

Opublikowano

kondom na galkach od pierwszego dnia :kaz:

Opublikowano

Kondom na gałkach, klapy na oczach, fifa i samochodziki na telewizorze. Obraz polskiego januszogracza. :dynia:

Opublikowano

No to raczej smutne jest niż śmieszne.

Opublikowano

To Cie nie uratuje przed kwasem twojego potu. 

Opublikowano

Śmieszny to jest zasilacz wielkości cegły ktory ma sie wpasować w nowoczesny minimalistyczny salon.

Opublikowano

Piszesz o zasilaczu, którego w ogóle nie widać bo jest gdzieś tam schowany? 

Przynajmniej konsola nie buczy jak odkurzacz Sony. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

wole ceglany zasilacz niz te zyebane galki w ds4, ktory sam w sobie jest najlepszym dualshockiem jesli chodzi o ksztalt i ergonomie ale wykonanie to niestety tandeta

Opublikowano

śmieszne to jest jak konsola tak szumi ze klapy puszczaja ją na pchlim czekając na slimke xD

Opublikowano

Powinieneś byc wdzięczny Sony, dzieki temu konsola mimo tego ze jest 50% mocniejsza to jeszcze tańsza od One, gdyby była rownie droga albo droższa to byłoby mniej argumentów w CW

Opublikowano

W przypadku sprzętu na kilka lat jakość i trwałość wykonania jest ważniejsza niż te 100-200 zł więcej przy zakupie.

Moją obecną 360tkę mam już jakieś 4 lata. Grane było ostro - na padzie, który był z konsolą dopiero teraz widać zauważalne ślady użytkowania - gumka się trochę starła i jakby nieco zniekształciła. Ale gdyby takie cyrki działy się zaraz po zakupie, to na pewno nie byłoby zadowolonym klientem.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

A słyszałes o jakiejs wiekszej awaryjnosci PS4 w stosunku do XO?

Opublikowano

Widocznie Sony nie widzi w tym problemu skoro pady sa dalej syfiaste.

Opublikowano

A słyszałes o jakiejs wiekszej awaryjnosci PS4 w stosunku do XO?

Tak, brak interesujących gier :kaz:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Śmieszne to jest to, że x0 nawet w 900p nie daje rady (są spadki nawet do 24fps), x0 do końca tej generacji największą wtopą. Jak bardzo inżyniery z M$ musiały spierd..... bebechy w tej konsoli po świetnym x360 to się w głowie nie mieści! 

https://www.youtube.com/watch?v=khQqms26aw8

Dla fanów jrpg dobra wiadomość

https://twitter.com/MrPaNtsONhEaD/status/588961111418019840

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Widocznie Sony nie widzi w tym problemu skoro pady sa dalej syfiaste.

Sony w niczym nie widzi problemu, nawet w tym jak Ci odsyła 5 raz konsolę w poobijanymi rogami. 

Na konsolach widzę w deszczu smooth 30-60fps. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

kto to ten markus? jakis randomowy fake insajder? kontynuacja ni no kuni to bylaby petarda ale na milosc boska niech cos zrobia z systemem walki - byl tak fatalny, ze fulla odpuscilem

Opublikowano

Ja tam w te porównania nie wierze, exact mówił, że klatki na konsoli są stałe przecież

Opublikowano

:dafuq:

Opublikowano

Patrzę na analizę PCArs i ten Xbox XOne to najwieksza porażka w historii konsol.

Ja tam w te porównania nie wierze, exact mówił, że klatki na konsoli są stałe przecież

Owszem, na next genie.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.