Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

w realu podobno jak zaczyna padać to tez spada do 30fps

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

kto to ten markus? jakis randomowy fake insajder? kontynuacja ni no kuni to bylaby petarda ale na milosc boska niech cos zrobia z systemem walki - byl tak fatalny, ze fulla odpuscilem

Teraz ok?

Opublikowano

Ja tam w te porównania nie wierze, exact mówił, że klatki na konsoli są stałe przecież

Owszem, na next genie.

Fajnie, że potwierdzasz iż obecne konsole to złomy. :dafuq:

Opublikowano

dxYJpm8.jpg?1

Idą łeb w łeb  :kaz:

Opublikowano

10-15 lat temu takie porównania gier nikogo poza blacharstwem nie obchodziły. Nie wiem czemu teraz miałoby się to zmienić. Póki to, na czym gramy nazywa się jeszcze konsolą kwestie czysto techniczne dotyczące gier powinny być marginalne, liczyć powinny się same gry, fun z nich płynący i konsolowy feeling.

Oh wait, takich gier prawie już nam nie wydają. :frog:

Opublikowano

6e11536cd975d50ba22cc278ee012bd6.jpg

Tak apropo gta 5 na pc

ohohoho hahaha skisłem xD

A prawda jest taka, że w jeden dzień na sprzęcie dla biedaków i piratów poszło milion kopii. Bloodborne, czyli przypomnijmy, najlepsza premiera na PS4 od premiery na konsoli dla najbogatszych baronów, osiągnęło milion w czasie dziesięciokrotnie wyższym. W tym milionie są też niezliczone rzesze Januszy które kupiło bo hehe eks na PS4 muszę mieć a później płacze na funpag PlayStation że ch,ujowa gierka.

Opublikowano

kruku, milion to było na samym steamie, a gdzie jeszcze Social Club i pudełka. :cool::lapka:

Obecnie na steam jest 1,3mln. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No i trzeba też dodać, że spora część osób kupiła gta v na PC po raz drugi albo trzeci nawet. Wszyscy z tego forum, którzy grają teraz na PC kupili chyba na premierę na ps360

Opublikowano

Porównywać GTA z BB, no ku.rwa takie cos tylko w CW.

Opublikowano

Capi dziś od Was blacharstwem tak mocno, że zastanawiam się, czy to nie PClab.

Opublikowano

Co, BB jest jakieś upośledzone, że potrzebne mu handicapy :dog:? Najlepsza gierka na PS4, just sayin'. Albo może chcesz mi powiedzieć, że PS4 wcale nie kupują baroni gamingu, którzy potrafiliby docenić tą produkcją i wolą kupować FIFĘ i Buterfilda?

Opublikowano

Mesjasz na PC 98/100. :obama:

Opublikowano

Nazywac PS4 albo Xbox One next genem, takie cos tylko w CW :reggie:

Opublikowano

kontynuacja ni no kuni to bylaby petarda ale na milosc boska niech cos zrobia z systemem walki - byl tak fatalny, ze fulla odpuscilem

To dobre: "taka petarda, że nie dałem rady przejść nawet raz"  :reggie:

Edytowane przez teddy

Opublikowano

tak bo klimat, oprawa i muza robily genialnie juz w jedynce

Opublikowano

W ogole ostatnio wiecej tu lata screenow z FPS'ami z gierek niz na PC Labie. Way to go.

Opublikowano

Gardzić i kręcić bekę z konsol, które KAŻDY z tu obecnych nie tak dawno temu wyciągał z pudła spoconymi i trzęsącymi się łapskami. Podwójne standardy CW.

Opublikowano

Hum probuje byc obiektywny i glosem rozsadku :) na dluzsza mete sie nie da byc takim w CW ;)

Opublikowano

Zakład o konto, że się da?

Opublikowano

jak wyglądała sprawa z zamiennikami padów w poprzedniej generacji? od początku można było ich używać, czy dopiero po jakiejś aktualizacji?

już pomijając te znane mankamenty, całkiem dobrze wygląda sprawa awaryjności obecnych konsol. chociaż xbox jest duży i gdyby się przegrzewał byłoby to żałosne, a ps4 to konstrukcja typowo laptopowa

Opublikowano

masz jakis miernik stezenia betonu w postach?

Opublikowano

Może i da tylko po co? Wtedy nie ma sensu to wchodzić

Opublikowano

Czasami fajnie tak z boku popatrzeć jak konsolowcy liczą klatki animacji i piksele w swoich gierkach, ale wtedy jeszcze bardziej widać jak bardzo branża przy okazji tej generacji schodzi na psy.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

bedzie gorzej

Opublikowano

No, nadchodzi wiesiek. :frog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.