Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A jakby tak zamknąć CW na ZAWSZE? :dafuq:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zawsze zamiast liczyć klatki możesz trzasnąć kilka fatalit za 4,15zł :kaz:

Opublikowano

6e11536cd975d50ba22cc278ee012bd6.jpg

Tak apropo gta 5 na pc

ohohoho hahaha skisłem xD

A prawda jest taka, że w jeden dzień na sprzęcie dla biedaków i piratów poszło milion kopii. Bloodborne, czyli przypomnijmy, najlepsza premiera na PS4 od premiery na konsoli dla najbogatszych baronów, osiągnęło milion w czasie dziesięciokrotnie wyższym. W tym milionie są też niezliczone rzesze Januszy które kupiło bo hehe eks na PS4 muszę mieć a później płacze na funpag PlayStation że ch,ujowa gierka.

Porównujesz GTA V do BB w kwesti rozpoznawalnosci marki i szybkosci Sprzedazy? Juz całkiem was po(pipi)ało?

Ile zeszło GTA V w dzien premiery na konsolkach w 2013 roku?

http://www.gamespot.com/articles/guinness-claims-gtav-day-one-sales-total-112-million-copies/1100-6415455/

11,2 miliona w day one na PS3 i X360.

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Co, BB jest jakieś upośledzone, że potrzebne mu handicapy :dog:? Najlepsza gierka na PS4, just sayin'. Albo może chcesz mi powiedzieć, że PS4 wcale nie kupują baroni gamingu, którzy potrafiliby docenić tą produkcją i wolą kupować FIFĘ i Buterfilda?

Nie wiem czy z Mroku na rozum sie pomieniales czy mnie trolujesz, wiec przemilczę, chyba ze mówisz serio.

Nazywac PS4 albo Xbox One next genem, takie cos tylko w CW :reggie:

Względem PS3 owszem.
Opublikowano

Wełna, mysle ze raven az tak głupi nie jest.

Tak mi sie wydaje....

Ba, 1mln na Steamie to zenua na tylu posiadaczy PC.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Gta V na past genach słabo wyglądało? :dog:

Opublikowano

No dobra, to było za dużo nawet na CW  :oh_you:

Opublikowano

No dobra, to było za dużo nawet na CW  :oh_you:

Ty....Ty....Ty....EXACTIE!

:shotgun:

Opublikowano

Troche wstyd ten framerate PCars, na obu konsolach, PCowcy beda sie smiali :frog:

Opublikowano

dali ustawienia grafy jak na blaszce pewnie bedzie mozna sobie wylaczyc deszcz  :dog:

Opublikowano

Ustawianie opcji :dog:

Jednak Wii U to ostoja konsolowosci, tylko Xeno moze nas uratowac

post-645-0-18506000-1359223165.png

Opublikowano

To prawda, że na Wii U jak się kupuje gierkę cyfrowo z marketu to ona się przypisuje do konsoli, a nie do konta?

Opublikowano

ale oni robia pcars tez na wiiu, ciekawe jak sobie poradzi w deszczu

Opublikowano

To prawda, że na Wii U jak się kupuje gierkę cyfrowo z marketu to ona się przypisuje do konsoli, a nie do konta?

nintendofag ci odpisze, ze to zaden problem bo sprzet nintendo dziala i sie nie psuje nawet po wojnie atomowej

Opublikowano

ale oni robia pcars tez na wiiu, ciekawe jak sobie poradzi w deszczu

Forza sobie radzi bez deszczu to i na WiiU moze go nie byc.
Opublikowano

Ile zeszło GTA V w dzien premiery na konsolkach w 2013 roku?

http://www.gamespot.com/articles/guinness-claims-gtav-day-one-sales-total-112-million-copies/1100-6415455/

11,2 miliona w day one na PS3 i X360.

Ludzie po dwie kopie kupowali bo nie mogli uwierzyć, że tak słabo wygląda

Kupowali po dwie bo myśleli, że będzie wtedy 60fps zamiast 30 :reggie:

Opublikowano

Czasami trolling jest tu naprawde dobry . Ale kur.. jak ktos do(pipi)ie to poprostu rece obadaja. Raven skoncz juz na dzisiaj

Opublikowano

Troche wstyd ten framerate PCars, na obu konsolach, PCowcy beda sie smiali :frog:

Ja tam się tego spodziewałem bo wiem jak ten deszcz obciąża sprzęt na PC przy dużej ilości aut, bajki o gddr5 i wiara w 60 klatek była dla betonów.

Ale jak to było eXact? Konsole = stały framerate?  :Coolface:

Opublikowano

Ale pyerdolenie. Przecież GTA 5 to wisienka na torcie generacji past genów. Wygląda bardzo dobrze, ograłem na x360, w dupach wam sie od mierzenia fpsów poprzewracało.

Opublikowano

20 milionów konsol i milion najlepszego exa na ps4. Tylko janusze to potrafią, crapowego hardline poszlo 1,5 miliona :pawel:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Czasami trolling jest tu naprawde dobry . Ale kur.. jak ktos do(pipi)ie to poprostu rece obadaja. Raven skoncz juz na dzisiaj

Specjalnie dla Ciebie naje,bie tutaj jeszcze 20 postów :*

NIE MÓW MI JAK MAM ŻYĆ

Opublikowano

nintendofag ci odpisze, ze to zaden problem bo sprzet nintendo dziala i sie nie psuje nawet po wojnie atomowej

Nie do końca zgadzam się z drugą cześcią zdania,, a co do pytania Teddy'ego - tak, z(pipi)ana polityka Nintendo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.