Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

20 milionów konsol i milion najlepszego exa na ps4. Tylko janusze to potrafią, crapowego hardline poszlo 1,5 miliona :pawel:

Ta generacja poki co ladnie pokazuje gdzie ludzie maja ta cala wojne na exy.

Dla porownania, najlepsze wyscigi na Onie Forza Horizon 2 nie przekroczyly nawet 900tys.

xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Project CARS tragicznie zoptymalizowane na obu konsolach. Problem zakupu sam się rozwiązał :/

Opublikowano

O czym wy tu piszecie?

Ze gra na PS4 za 1200zl ma mniejsze spadki klatek(38-45) niz GTA V na kompie za 25 tys zł (30-90)

Ja tam widziałem 37-60, ale jednak wprawne oko nie da się nabrać na te cyferki w lewym górnym rogu tylko samo fachową analizę przeprowadzi

Opublikowano

odkad photomode to pelnoprawny ingame?

Opublikowano

20 milionów konsol i milion najlepszego exa na ps4. Tylko janusze to potrafią, crapowego hardline poszlo 1,5 miliona :pawel:

Ta generacja poki co ladnie pokazuje gdzie ludzie maja ta cala wojne na exy.

Dla porownania, najlepsze wyscigi na Onie Forza Horizon 2 nie przekroczyly nawet 900tys.

xD

1.3 mln

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Przecież już na poprzedniej generacji było widać, że główne gry to multiplatformy, a exy to tylko wisienka na spleśniałym torcie. Nie inaczej jest teraz tylko jakby to powiedzieć, jakość gierek się pogorszyła. :reggie:

Opublikowano

Dobrze widze? Juz nawet w bijatykach dali QTE? :shout:

Opublikowano

Chyba jak dolicza stan magazynowy xD

Sunset dla ktorego podobno takze warto kupic Ona - 800tys.

LOL

wychodzi na to, ze swiadomi konsumenci Xboxa kupuja konsole dla gorszych multiplatform ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Chwilka jak to leciało? "A co mnie obchodzi sprzedaż jak same exy są świetne?!" chyba jakoś tak

Opublikowano

LOL

wychodzi na to, ze swiadomi konsumenci Xboxa kupuja konsole dla gorszych multiplatform ^^

Skąd Ty te dane bierzesz? Z vgchartz, które nie wlicza sprzedaży online? Kur.wa nawet nie wiesz jak dużo ludzi coraz bardziej się przerzuca na kupowanie online, bo nie chce im się zmieniać płyt czy inny powód lenistwa. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

O ile mniej ONE się sprzedało? od PS4 ofc

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Wystarczy sprawdzić leaderboardsy w grach, ale znając Ciebie pewnie za trudne  :reggie:

Opublikowano

LOL

jak kiedys zapytalem sie Dona na podstawie czego za wyjatkiem swojej wyobrazni uwaza SO za pierwszy wielki game breaker bo na podstawie sredniej ocen NIE, na podstawie opinii graczy NIE, na podstawie sprzedazy NIE to sie chlopak obrazil

Opublikowano

Moze nie mial wtedy Ona i nie mogl przejsc podczas darmowego weekendu ^^

LOL

Skąd Ty te dane bierzesz? Z vgchartz, które nie wlicza sprzedaży online? Kur.wa nawet nie wiesz jak dużo ludzi coraz bardziej się przerzuca na kupowanie online, bo nie chce im się zmieniać płyt czy inny powód lenistwa.

No przeciez dyskusja zaczela sie od marnej sprzedazy Bloodborna, gdzie tez nikt sprzedazy online nie liczy.

Watpie tez by ludzie chetniej kupiwali online gry, ktore w sklepikach przy premierze sa znacznie drozsze niz plyty w sklepie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No force horzion 2 trzeba też doliczyć wersje z 360, której tez sporo poszło. Anyway cyferki nikogo, ale to, że wychodzi naprawdę przemocny sztos jakim jest Bloodborne a sprzedaje się gorzej od balasa pokroju policyjnego battlefielda, który chodzi w 900p na ps4 to jest trochę słabo.

Opublikowano

LOL

jak kiedys zapytalem sie Dona na podstawie czego za wyjatkiem swojej wyobrazni uwaza SO za pierwszy wielki game breaker bo na podstawie sredniej ocen NIE, na podstawie opinii graczy NIE, na podstawie sprzedazy NIE to sie chlopak obrazil

XD Nie możesz być już bardziej żałosny - jak Ci napisałem, że na podstawie opinii graczy, to co napisałeś? Że to boty więc ich zdanie się nie liczy.

Tragiczny jesteś. Kolejny Mendrek i peasant metacritica :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ale nie patrz na kupowania online z perspektywy polszy. Zachód panie, zachód może sobie pozwolić bez problemu na takie rzeczy. 

To tak jakbyś patrzył na sprzedaż gier pod względem sprzedaży gry w polsce, lel. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No przeciez dyskusja zaczela sie od marnej sprzedazy Bloodborna, gdzie tez nikt sprzedazy online nie liczy.

Watpie tez by ludzie chetniej kupiwali online gry, ktore w sklepikach przy premierze sa znacznie drozsze niz plyty w sklepie.

Sunset był też bundlowany więc staty mogą się różnić

Opublikowano

LOL

XD Nie możesz być już bardziej żałosny - jak Ci napisałem, że na podstawie opinii graczy, to co napisałeś? Że to boty więc ich zdanie się nie liczy.

Tragiczny jesteś.

opinia graczy - kermit, mazzeo, don, daddy itp - no obiektywna loza odnosnie oceny exow, to ja wybieram na obiektywna loze oceny exow na konsole playstation mendrka i lemonke

Opublikowano

LOL

Tragiczny jesteś.

Ficek ma racje, SO ile ma stron na forum w dziale xboxa? 20? Ku.rwa co za crap xdddddd przecież The Order na ich z 80, no i gra to najmocniejsza 6/10 w historii gejmingu a ficek nie kończy gier na które na to zasługują czyli The Order to game seler.

Opublikowano

opinia graczy - kermit, mazzeo, don, daddy itp - no obiektywna loza odnosnie oceny exow, to ja wybieram na obiektywna loze oceny exow na konsole playstation mendrka i lemonke

bansai, ragus i easye tez uskuteczniali jaranko ale ich zdanie nikogo c'nie

Opublikowano

Sunset był też bundlowany więc staty mogą się różnić

Bloodborne tez jest.
Opublikowano

tak samo nikogo jak dla was zdanie wielu dla ktorych np. driveclub to super gierka

Opublikowano

LOL

Tragiczny jesteś.

A jak opiszę swoje wrażenia gdy w końcu ogram SO to będzie obiektywna czy nie? :lapka: 

PYTAM FICKA

Opublikowano

Ficek już w swoim świecie żyje, jest alternatywny nawet wśród klapków. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.