Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ficek ma racje, SO ile ma stron na forum w dziale xboxa? 20? Ku.rwa co za crap xdddddd przecież The Order na ich z 80, no i gra to najmocniejsza 6/10 w historii gejmingu a ficek nie kończy gier na które na to zasługują czyli The Order to game seler.

Najmocniejsze 6/10, najmocniejsze 7/10 w postaci drivecluba (a obecnie 9+/10 i tytuł najlepiej spaczowanej gry w historii). Sony wyrasta na najmocniejszego średniaka na rynku :obama:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ejjj ale z tym najmocniejszym 6/10 to prosze mi mendrka nie wkladac do ust

Opublikowano

Ficek nie ignoruj mnie, ja Cie ładnie proszę. :cool:

Opublikowano

sutusiu danie zawsze na propsie

Opublikowano

Nie było oficjalnej ekskomuniki, więc mendrek w dalszym ciągu przemawia jako herald sony

Edytowane przez teddy

Opublikowano

:s159:

Opublikowano

tak samo nikogo jak dla was zdanie wielu dla ktorych np. driveclub to super gierka

Wiesz, Don to w DC nie musi zdejmowac nawet nogi z gazu, wiec takie wyscigi nikogo!  :yao:

Opublikowano

flow, flower i journey zmierza na ps4 w combo pakiecie w pudełku :fsg: ależ trzy genialne exy z średnią powyżej 90% zasilą bibliotekę ps4 :shotgun: , a na xboxie co? ORI PREMIEROWE Z ŚREDNIĄ 88%? NAWET MI WAS NIE

Opublikowano

O czym wy tu piszecie?

Ze gra na PS4 za 1200zl ma mniejsze spadki klatek(38-45) niz GTA V na kompie za 25 tys zł (30-90)

oho, kolejna exp3rtyza specjalisty od PC-tów i GTA na tą platformę xD

Gdzie są te PS4 po 1200 zł? Bo w sumie to nawet kupiłbym sobie.

Opublikowano

jak kiedys zapytalem sie Dona na podstawie czego za wyjatkiem swojej wyobrazni uwaza SO za pierwszy wielki game breaker bo na podstawie sredniej ocen NIE, na podstawie opinii graczy NIE, na podstawie sprzedazy NIE to sie chlopak obrazil

Pamiętaj, że wg donka Forza 5 i SO to killery i must have, a Bloodborne to jedna dobra gra od premiery PS4 :teehee:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

To GTA V chodzi na ps4 wiecej niż 30fpsów? Ku.rwa te digital foundry to kłamie.

Opublikowano

No i przecież exact, sam mówiłeś, że nie cierpisz pływającego framerate'u i wolisz zablokować sobie na 30 niż ma pływać gdzieś wyżej. W takim razie PC jest idealne, bo tutaj jest to jak najbardziej możliwe, a na kąsoli jesteś zmuszony zaakceptować to, co zaserwują Ci developerzy.

Opublikowano

jak kiedys zapytalem sie Dona na podstawie czego za wyjatkiem swojej wyobrazni uwaza SO za pierwszy wielki game breaker bo na podstawie sredniej ocen NIE, na podstawie opinii graczy NIE, na podstawie sprzedazy NIE to sie chlopak obrazil

Bloodborne to jedna dobra gra od premiery PS4.

A bylo coś innego dobrego?

Opublikowano

Black Fag :reggie:

Opublikowano

Ficek ma racje, SO ile ma stron na forum w dziale xboxa? 20? Ku.rwa co za crap xdddddd przecież The Order na ich z 80, no i gra to najmocniejsza 6/10 w historii gejmingu a ficek nie kończy gier na które na to zasługują czyli The Order to game seler.

Najmocniejsze 6/10, najmocniejsze 7/10 w postaci drivecluba (a obecnie 9+/10 i tytuł najlepiej spaczowanej gry w historii). Sony wyrasta na najmocniejszego średniaka na rynku :obama:

Dopiero kilka miesięcy po premierze i już Gran Turismo 5 oddaje tytuł najlepiej spatchowanej gierki w historii PlayStation? Sony widzę daje czadu z ofensywą :obama:

Opublikowano

tak samo nikogo jak dla was zdanie wielu dla ktorych np. driveclub to super gierka

Wiesz, Don to w DC nie musi zdejmowac nawet nogi z gazu, wiec takie wyscigi nikogo!  :yao:

easy chwalacy sunset overdrive - mega giga argument, ze to genialna gra doceniona przez spolecznosc i obiektywnych graczy

easy chwalacy drivecluba - beka z tej choragiewki, te dziecko juz dawno przestalo byc obiektywne, a sony wypralo mu mozg

Opublikowano

Dobrego? Było. Chodzi mi o to, że FM5 i SO to killery wg niego, a Bloodborne tylko "dobra gra" :D

Opublikowano

Pamiętaj, że wg donka Forza 5 i SO to killery i must have, a Bloodborne to jedna dobra gra od premiery PS4 :teehee:

Pisałem tak o Horizon 2 i SO. I tak samo pisałem o BB, więc przestań zmyślać.

Opublikowano

ej ale SO to też super gierka pokroju BB  :cool:

Opublikowano

No force horzion 2 trzeba też doliczyć wersje z 360, której tez sporo poszło. Anyway cyferki nikogo, ale to, że wychodzi naprawdę przemocny sztos jakim jest Bloodborne a sprzedaje się gorzej od balasa pokroju policyjnego battlefielda, który chodzi w 900p na ps4 to jest trochę słabo.

NO ALE TO NIE TA SAMA ROZPOZNAWALNOŚĆ MARKI BAMBOO PLZ

Opublikowano

Dobrego? Było. Chodzi mi o to, że FM5 i SO to killery wg niego, a Bloodborne tylko "dobra gra" :D

Czego kłamiesz?

Opublikowano

ŁATWY TO KOŃ TROJAŃSKI SONYBOTÓW

Opublikowano

Bloodborne to jedna dobra gra od premiery PS4.

to czemu kupiles infamous i drivecluba?

Opublikowano

flow, flower i journey zmierza na ps4 w combo pakiecie w pudełku :fsg: ależ trzy genialne exy z średnią powyżej 90% zasilą bibliotekę ps4 :shotgun: , a na xboxie co? ORI PREMIEROWE Z ŚREDNIĄ 88%? NAWET MI WAS NIE

Jak za cene mniejsza niz 60$ to sie nawet nie schyle jakby na ulicy lezalo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.