Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Driveclub dobry, tylko musisz ustawić trase w nocy z deszczem i widok z maski wtedy serio 7/10. Infamousa nie właczylem nawet a kupiłem BO MNIE KU.RWA STAC

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A bylo coś innego dobrego?

Dobrego? Było. Chodzi mi o to, że FM5 i SO to killery wg niego, a Bloodborne tylko "dobra gra" :D

ehm...

Przecież napisałem, że BB to system seller, ale pierwszy na PS4, a nie w ogóle na nowej generacji.

Stronę wcześniej napisałem, że BB to must have. To samo uważam o SO. 

Widzę, że zwidy z niedożywienia Ficusia są zaraźliwe  :reggie:

Opublikowano

O czym wy tu piszecie?

Ze gra na PS4 za 1200zl ma mniejsze spadki klatek(38-45) niz GTA V na kompie za 25 tys zł (30-90)

oho, kolejna exp3rtyza specjalisty od PC-tów i GTA na tą platformę xD

Gdzie są te PS4 po 1200 zł? Bo w sumie to nawet kupiłbym sobie.

Ja ci za tyle mojego sprzedam :Coolface:

Opublikowano

Don jak sprytnie uniknal tematu postrzegania opini iziego kiedy chwali exy na xone to jest super, a jak exy na ps4 to przebrzydly klap

Opublikowano

Za tyle to pewnie odkurzacz bez gałek. :kaz:

@Ficek

To wynika z prostej rzeczy. Łatwiej uwierzyć, że gra ze średnią 80/100 jest faktycznie dobra niż gra oceniana na 71/100 z guwnoburzą na premierę oraz kontrowersjami nawet do dziś jest dobra. 

Po prostu tak to już jest w naturze ludzkiej. :cool:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Don jak sprytnie uniknal tematu postrzegania opini iziego kiedy chwali exy na xone to jest super, a jak exy na ps4 to przebrzydly klap

no dosłownie

swietokractwo

Opublikowano

ja poprosze kalafiorka od bulduperka

Opublikowano

Zjedz suchara Mendrek bo znowu sobie coś wymyślasz. 

Opublikowano

CW pochłonęło kolejną duszę [']

Opublikowano

z hasioka sobie wygrzeb

Opublikowano

Beka z experta od zawsze na zawsze.

Opublikowano

Ficuś jaki żal.pl kolejny któremu (pipi) obesrane zlasowało mózg do końca.

Opublikowano

Przecież Izi kupił PS4 i stał się chorągwioklapem tylko po to, by rozsadzić ten Wasz patologiczny obóz ulungów niczym żywy Trojański E-horse, gdy tylko wyjdzie jakaś prawdziwa petarda na xbąka pokroju Halo czy nowych Gyrosów.

Cały misterny plan działania został uknuty przez tajne spotkanie bockiej loży pod przykrywką grania w tryb hordy w GOW kilka lat temu. Jak widać realizacja planu idzie po myśli, klapy nadal trwają w błogiej niewiedzy z myślą o ciągłej dominacji jak za czasów PS2.

Tytuł tej edycji CW też nie odnosi się wcale do kondycji branży. Ma na celu ciągle przypominać nam, co wtedy ustaliliśmy i że działamy pod przykrywką.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

boty maja tak tajne te swoje community, ze nawet ukrylo sie przed forum

Opublikowano

ehm...

PS. Trochę śmiesznie się teraz czyta posty Ficusia mając w pamięci co pisał, gdy mu powiedziałem żeby sobie odskocznię od PS na rok zrobił z Xone. W DC się zagrywa, ale Forza 5 go nie interesuje, bo sim. Ale to, że go BB w ogóle nie interesowało to nic :P Ale taki jest power PS4, od premiery wypuszczą jedną dobrą grę, to trzeba kupić nawet jak gatunek w ogóle nie leży ;)

Mój cytat ma wcześniejszą datę :reggie:
Opublikowano

Nie znasz dnia, nie znasz godziny, ale ten dzień nadejdzie. Dzień w którym klapki odkleją się od Waszych twarzy. Otworzą Wam się oczy, ale wtedy będzie już za późno na ratunek. Wtedy będzie już tylko płacz i zgrzytanie kart kredytowych w Media Marktach z Xbonem przy kasie. Czas błagania o przyjęcie do loży i ostateczny upadek Japońca.

Opublikowano

Beka z buldupera od zawsze na zawsze

habib nie podał ci dzisiaj wody do popicia tabletek czy co?

Opublikowano

ehm...

PS. Trochę śmiesznie się teraz czyta posty Ficusia mając w pamięci co pisał, gdy mu powiedziałem żeby sobie odskocznię od PS na rok zrobił z Xone. W DC się zagrywa, ale Forza 5 go nie interesuje, bo sim. Ale to, że go BB w ogóle nie interesowało to nic :P Ale taki jest power PS4, od premiery wypuszczą jedną dobrą grę, to trzeba kupić nawet jak gatunek w ogóle nie leży ;)

Mój cytat ma wcześniejszą datę :reggie:

Przecież w tym cytacie nie jest napisane, że SO i FM5 to must have'y, a BB to tylko dobra gra. Wszędzie tam gdzie piszę, że taki SO to MH to samo piszę o BB, więc fail szczurek. Znowu się zbłaźniłeś.

Opublikowano

Ja dzielę gry na 3 kategorie. I z tego co wyszło na wszystkich 3 konsolach do tej pory moje zestawienie prezentuje się tak:

Xone

1. (must have): Horizon 2; Forza 5; Sunset Overdrive; Halo 2; Killer Instinct

2. (do zagrania ale bez przesadnego ciśnienia): ------

3. (w pewnych warunkach można zagrać): Ryse

Coś jeszcze?

Opublikowano

No ale to było przed premierą BB więc nie wiem o co ci chodzi szczurek

Opublikowano

z hasioka sobie wygrzeb

ostatnio tam dwa xone lezaly

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.