Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Szczurek albo podaj JEDEN cytat, w którym Don pisze, że SO must have, a BB tylko dobra gra albo wypad. :lapka: 

Bo jak na razie próbujesz manipulować wypowiedziami. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

chociaż tym halo 2 i KI to poleciał steryd :yao:

Opublikowano

Ja dzielę gry na 3 kategorie. I z tego co wyszło na wszystkich 3 konsolach do tej pory moje zestawienie prezentuje się tak:

Xone

1. (must have): Horizon 2; Forza 5; Sunset Overdrive; Halo 2; Killer Instinct

2. (do zagrania ale bez przesadnego ciśnienia): ------

3. (w pewnych warunkach można zagrać): Ryse

Coś jeszcze?

No pisałem jaki dla mnie osobiście są MH dla których konsolę kupiłem. Dalej ni widzę gdzie tu takie SO czy FM5 to must have, a BB to "tylko dobra gra" jak od dwóch stron piszesz.

Opublikowano

Mówił, że nie pisał o FM5 jako must have ;)

I nie chodziło mi o to, że w jednym poście zaliczył FM5 do MH a BB jako dobrą grę, tylko ogólnie :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

No w KI mam 60h nagrane, a w Halo 2 nigdy nie miałem okazji grać, więc dla mnie to trochę inna sytuacja niż dla kogoś kto grał w Halo 2 X lat temu.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

De gustibus, even (pipi)ovus non est disputandum

Opublikowano

killer instinct - 73% - MUST HAVE dla Dona, obiektywnego Dona bo przeciez ma Wiiu

driveclub 71% - wiekszosc forumka pisze, ze super gierka, Don zaraz piana z pyska, ze halucynacje

Opublikowano

Mówił, że nie pisał o FM5 jako must have ;)

I nie chodziło mi o to, że w jednym poście zaliczył FM5 do MH a BB jako dobrą grę, tylko ogólnie :P

Ogólnie to jak piszę o MH to zawsze wymieniam BB, więc skończ się błaźnić.

killer instinct - 73% - MUST HAVE dla Dona, obiektywnego Dona bo przeciez ma Wiiu

driveclub 71% - wiekszosc forumka pisze, ze super gierka, Don zaraz piana z pyska, ze halucynacje

Po pierwsze. Nigdy nie pisałem, że DC to zła gra, a po drugie...

MC peasant Ficuś XD

Opublikowano

DC to must have, handluj, mam tam pewnie z 2 razy wiecej przegrane niz ty w tego smiesznego KI gdzie w sieci za ciebie gra konsola

Opublikowano

Powiedz ze DC to must have komus kto mieszka na wsi, nie ma internetu i nie moze sobie patchowac tej dziurawej gierki :reggie:

Opublikowano

Powiedz ze FM5 to must have komus kto mieszka na wsi, nie ma internetu i nie moze nawet bez patcha gry uruchomic  :reggie:

Edytowane przez easye

Opublikowano

DC to must have, handluj, mam tam pewnie z 2 razy wiecej przegrane niz ty w tego smiesznego KI gdzie sieci za ciebie gra konsola

Pewnie Expert jezdzi Ci kółka jak przewija syna. :lapka:

Opublikowano

Powiedz ze KI to must have komus kto mieszka na wsi, nie ma internetu i nie moze sobie patchowac tej dziurawej gierki :reggie:

fixed - przypominam, ze KI na premiere nie mial nawet trybu arcade i dzialal w 720p :D, bijatyka bez trybu arcade, tylko xbox

Opublikowano

Mam przypomnieć czego nie miał DC na premierę? :cool:

Łatwiej chyba byłoby wymienić co miał. xD

Guwno. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Błazenady Ficusia ciąg dalszy. 

Opublikowano

suteq/velius wiem czego nie mial :D po prostu beka jak dla kogos wykatrowana gra z srednia srednia to must have ale juz jak ktos napisze, ze driveclub po patchach jest dobry to beka bo przeciez wykatrowany na premiere mial srednia srednia

ciii don pewnie pisze posta o tym, ze KI mozna bylo kupic za czteropak piwa wiec wszystko mozna mu wybaczyc

Opublikowano

Powiedz ze KI to must have komus kto mieszka na wsi, nie ma internetu i nie moze sobie patchowac tej dziurawej gierki :reggie:

fixed - przypominam, ze KI na premiere nie mial nawet trybu arcade i dzialal w 720p :D, bijatyka bez trybu arcade, tylko xbox

A co mnie xbox obchodzi? Nie zmienia to faktu ze wersja plytowa Driveclub bez patcha to (pipi) obesrane, a nie jakis must have. Bardziej Must Patch.

Opublikowano

potwierdzam, bez patchy i w dniu premiery driveclub to bylo obesrane goowno bez zawartosci (lub jak kto woli early access) z fajnym modelem jazdy - oceny uzasadnione

Opublikowano

Każdy normalny gracz wie, że nikt dzisiaj nie gra na konsolach bez neta. jedynie klapiszcza jakiś czas temu starały się innym wmawiać, że konsole zabiera się w plecaku na grzyby ;)

Dzisiaj bez dostępu do neta, to nie ma nawet co konsoli kupować. No może jeszcze WiiU się łapie, ale też nie do końca, bo tak samo w premierowych konsolach trzeba było 2-3 Gb update'y ściągać. Takie czasy.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ale sie rozwodzicie sie nad tym tematem, jakbyscie faktycznie mieli morze wyboru w tej kwestii :yao:

Masz ps4? Jetes skazany tylko DC, masz XO? Pozostaje ci tylko Forza. Na chwile obecna te wasze dyskusje tak na prawde sprowadzaja sie do "mam dc/forze wiec bede bronil dc/forze bo co innego mam bronic? :reggie: "

Wielu liczylo na PCars, no ale akronim to PC wiec musialo okazac sie (pipi) :dynia:

Opublikowano

Po takich wałkach strach jakiekolwiek preordery brać (cyfrowe to już w ogóle). Czekam już tylko na Wieśka w 15 FPS i koniem, który biegnie bez poruszania kopytami  :reggie:

Opublikowano

wzialem cyfrowego preordera wieska na xbona wiec wiem co to ryzyko dzi.wko

Opublikowano

Można się domyślać czemu na PSN i XBL nie kosztuje 270 zł jak inne retailowe cyfraki. "Najlepsze" przed nami  :Coolface:

Opublikowano

Wersja Rayosa kosztowala 650zl wiec musi chodzic poprawnie, trzeba bylo ta kupowac jak chciales miec pewnosc ze gra bedzie dzialac.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Zauważyliście, że odkąd Czezky kupił PC, to praktycznie nie ma go w CW? Wygrał życie, a Wy co? Kłócicie się o wyższość jednego crapa nad drugim? 

Pogralibyście w takiego UT na UE4 w 120 klatkach, to by Was wszystkich zjednoczył.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.