Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

I z kim by xboty walczyły i z kogo mieliby bekę jakby klapersów nie było?

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No PROSTE.

Opublikowano

Nie wiem kogo blacharnia chce tutaj do grania na taborecie przekonać. Z jakas niezrozumiala dla mnie desperacja trzymaja sie tego forum

Opublikowano

Dzisiejsze CW w pigułce.

comment_v9erobTXcxiVDs4IPI4CUkL64bhTdXtO

Czas się rozsiąść w fotelu i odpalić jakąś grę NA KONSOLI.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

do grania na taborecie

Wypraszam sobie, ja gram na fotelu za 160 euro, posiadacze szrota i Nintendo fagi grają pewnie na podladze i siedzac po turecku lub na kolanach.

Opublikowano

Nikogo to nie obchodzi, więc wieź wyp.ierdalaja razem z blacharstwem.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Wypraszam sobie, ja gram na fotelu za 160 euro, posiadacze szrota i Nintendo fagi grają pewnie na podladze i siedzac po turecku lub na kolanach.

Ale weź skończ pisać w CW. 

Na wieki wieków, nie wiem, wracaj do swojej komórki pod schodami.

Opublikowano

Już niedługo DX12 i moc chmury. Blaszane maszynki takie jak ta Czezkiego będą obliczały wszystko BARONOM przed telewizorami. Pozostaje tylko czekać.

yfcqXY3.gif

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

http://steamcommunity.com/id/DaveCzezky

3 gry

0,4h w 2 tygodnie.

Walka ze sterownikami ciągle trwa.

Opublikowano

Cw mozna zamknac, pc wygralo temat :obama:

Chyba ze chcecie sie dalej klocic o drivekluby i kolekcje szefa kuchni

Opublikowano

kypq: ostatnio wciagnelo mnie to czym nigdy sie nie interesowalem, bo myslalem ze jest nie dla mnie: gry od blizzard.

Mylilem sie totalnie. Te gry sa tak zrobione, ze nie da sie od nich oderwac, sa totalnie uzalezniajace i musze powiedziec, ze troche mnie to wkurza:(

Na konsoli gralo sie 10, maks 20h (jak bylo multi), a tutaj nieraz w 2 dni sie robi 20h (nocki, a potem trup w pracy).

I siedzi tak czlowiek nad ranem i mysli: dobra, ostatni meczyk, ostatnia partyjka. Aaaa, tylko nowy build sprawdze. Dobra, do pierwszej przegranej. 

xD

Opublikowano

GTA5 na oculus rift

kurde od dawna mówiłem że gry ruchowe - wii, kinekt, move - kompletnie mnie nie ruszają.

ale te gogle VR ruszają mnie i to bardzo, za(pipi)iscie to wygląda!!!

i jak widać da sie grać w gre która nie była robiona specjalnie pod oculusa - i w tym węsze sukces - jeśli w każdą lub prawie każdą gre będzie można grać na goglach zamiast na TV to będzie naprawde za(pipi)ista rzecz (oczywiście niektóre gry nie będą specjalnie wygodne na goglach ale chodzi o zasade żeby dało sie grać jako zamiennik telewizora)

niestety obawiam się o gogle od sony - bo z obecnych doniesień one będą obsługiwać tylko gry konkretnie robione z myślą o nich (i pewnie będzie ich mało i będą słabe :/)... kurde mam andzieje że sony nie dowali takiego samobója i tak jak na oculusie bedzie sie dało odpalać większość gier (nawet z ograniczonymi możliwościami ruchowymi, poprostu jako ekran)

Opublikowano

Kupic to trzeba bedzie kiere, bo ta od xb1 nie pasuje do PC 

Co za fail :/

No ale potem doznania niesamowite.

Ustawie locka na 60 fps, bo jak bedzie skakac do 200 na moim potworze, to moze byc slabo.

Opublikowano

o kurfa, ale to gta na oculusie ROBI.

A jak wyjda mody z ultrarealistyczna grafika?

Motko i corko, no przyszlosc.

Opublikowano

po co grać w realne gry jak jest życie?

Opublikowano

Tymczasem u większości blacharzy...

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

single_3024221_featured_image.jpg

niech ktoś na facjatę czezkiego przerobi i dorobi zakola. sypnę plusami 

czezky2-01_zpsltpccxfp.png

Opublikowano

Ku.rwa nie mam plusów. :( Jutro dam. 

Opublikowano

Ostatnie slowo: niech co wiekszy "maniak konsol" spojrzy na swoje polki, zajrzy do szafy. Obczai perelki.

Teraz niech sobie oszacuje wartosc tej kolekcji.

Wyjdzie na to, ze kupi sobie za to 4 kompy z nasa i kontener gier.

GLU-PO-TA.

Spoko, sam bylem takim lolkiem.

screen-shot-2014-02-03-at-4.19.31-pm.png

Opublikowano

no to w sumie szacunek się należy że gra mimo wszystko może tak słabo wyglądać i ruszyć na starym kompie, to już X360/PS3 zjadały to z filmiku Pinga

p.s mysza jak zwykle odwala świetną robote.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Kolega Dave słusznie zauważył, że taborety odeszły do lamusa wraz z popularyzacją Steama. Ja też na żadnym nie siedzę od wielu, wielu lat.

A jeszcze mogę powiedzieć, że znam jednego konsolomaniaka, który gra na konsoli firmy S. siedząc dokładnie tak samo jak przy blaszaku przed monitorem, no ale to by była afera na miarę Watergate więc nie mówię nic więcej.

Ja sobie tak pogrywam:

iqh1g5.jpg

Opublikowano

mysza, kudosy :fsg: swoje już dorzuciłem ;>

Opublikowano

340k sprzedanych PS4 w marcu? !!

Edytowane przez Fanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.