Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Deska na kolana mnie zniszczyła :rofl:  Dużo śmieszniejsze niż taboret.

Opublikowano

GTA5 na oculus rift

:mog:

osobiscie rozwiazanie po prostu genialne. GTA V + PC + Oculus = kolejny po stworzeniu tetrisa i pacmana krok milowy w branzy gier. reszta spie.rdolonego scierwa z konsol mozna juz zakopac, takiej jakosci to przez kolejne 10 lat nie zobaczycie frajerzy!

:obama:  :bunny:

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Czezky choć się napjerdalać w counter-strike global offensive, pokaże ci gdzie twoje miejsce :shotgun:

Wyszedłeś już z silvera?

Opublikowano

osobiscie rozwiazanie po prostu genialne. GTA V + PC + Oculus = kolejny po stworzeniu tetrisa i pacmana krok milowy w branzy gier. reszta spie.rdolonego scierwa z konsol mozna juz zakopac, takiej jakosci to przez kolejne 10 lat nie zobaczycie frajerzy!

3DbFQ1Q

:obama:   :bunny:

Widać w Okemi nie grałeś.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Wieslawa Mendrek gra na ps3 siedzac na taborecie... Beka

Opublikowano

Czezky choć się napjerdalać w counter-strike global offensive, pokaże ci gdzie twoje miejsce :shotgun:

Wyszedłeś już z silvera?

w chuyu mam te rankingi i skórki na broń, ja generalnie grałem na serverach polskich i nie bawilem sie w matchmaking

Opublikowano

gta w oculusie na medium  :fsg:

Opublikowano

Wyszedłeś już z silvera?

w chuyu mam te rankingi i skórki na broń, ja generalnie grałem na serverach polskich i nie bawilem sie w matchmaking

Łe, polskie to przecież największa ch.ujnia pełna dzieciarni i gimbusach na mikrofonach. Chyba, że są jakieś prywatne i moderowane na bieżąco? 

Opublikowano

gta na ultra, oculus, padzik od x1 = ruchanie konsolowcow na wszystkich plaszczyznach, we wszystkie dziury, we wszystkie ich kompleksy, przez ktore maja klapki na oczach i nie potrafia przyznac, ze najlepsze GTA jest zrobione dla MOZNOWLADCOW GEJMINGU (pipi)O.

Opublikowano

Sprzedaż konsol w USA w marcu:

PS4: 340k
3DS: ~263k
XBO: 235k
Wii U: ~84k

W europie pewnie jest minimum 2 razy lepiej. Dominacja Sony jak za czasów PS2. Można już śmiało przestać używać określenia console wars i zmienić temat na PS4 vs PC. :reggie:

Opublikowano

O któż to wylazł spod kamienia podczas dominacji jak za czasów PS2. 

Opublikowano

Wyszedłeś już z silvera?

Toi super zabawa musiała być. Jakich nowych obelg się nauczyłeś ?

Opublikowano

"Ty noobie" :dynia:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

gta na ultra, oculus, padzik od x1 = ruchanie konsolowcow na wszystkich plaszczyznach, we wszystkie dziury, we wszystkie ich kompleksy, przez ktore maja klapki na oczach i nie potrafia przyznac, ze najlepsze GTA jest zrobione dla MOZNOWLADCOW GEJMINGU (pipi)O.

lol czemu ty jesteś takim burakiem?

ja sam wrzuciłem ten filmik bo wygląda on naprawde świetnie i chętnie bym pograł na oculusie, ale po co odrazu wuyzywać i obrażać wszystkich z tego powodu? piszesz jak byś leczył jakieś poważne kompleksy. a przecież też póki co na oculusie nie pograsz więc może troche zbastuj, co?

Opublikowano

A jeszcze mogę powiedzieć, że znam jednego konsolomaniaka, który gra na konsoli firmy S. siedząc dokładnie tak samo jak przy blaszaku przed monitorem, no ale to by była afera na miarę Watergate więc nie mówię nic więcej.

Cytuję dla rozgłosu. :reggie:

Opublikowano

Yano

:dynia:

P.S Beka z Mendrka po raz kolejny?

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Co w tym filmie z okulusa, czy ch.uj wie jak to się nazywa jest takie fajne, bo nie kumam?

VR?

Opublikowano

Ale w tym filmie nie widać żadnego VR tylko normalny obraz. Więc nie wiem czym się podniecać 

Tym, że to działa i może za ~5 lat każdego niebiednego człowieka z pierwszego świat będzie stać na taką przyjemność? Wyobraźcie sobie Antichamber na oculusie. :banderas:

Opublikowano

Ale w tym filmie nie widać żadnego VR tylko normalny obraz. Więc nie wiem czym się podniecać 

sam film oczywiście nie oddaje tego co sie dzieje mając oculusa na głowie ale wystarczy mnieć więcej wyobraźni niż ty masz i można sie już podniecać bo zapowiada się to mega za(pipi)iście

Opublikowano

Yano, wzburzyles się nniczym tafla taloetowgo baseniku po tym jak uderzył o nią ciepły lepki balas. Witamy w CW.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.