Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale w tym filmie nie widać żadnego VR tylko normalny obraz. Więc nie wiem czym się podniecać

Ty tak na serio?
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No to ze faktycznie ruszasz głową, a sam obraz jest przez to inaczej interpretowany przez mózg. Nie wgapiasz się w jeden punkt i krecisz gałką

Opublikowano

Yano, wzburzyles się nniczym tafla taloetowgo baseniku po tym jak uderzył o nią ciepły lepki balas. Witamy w CW.

hahaha świetne porównanie sobie wybrałeś, bo to ty byłeś tym balasem xD

Powiedz mi co widzisz w tym filmie co jest miliard razy lepsze niż obraz na zwykłym TV?

fajne jest to że zamiast gapić się w prostokąt masz całe miasto na około siebie tak jak byś w nim był

nie wiem może nigdy nie miałeś na sobie żadnego urządzenia VR ale to naprawde robi świetne wrażenie.

tyle że czesto pokazy VR odbywają sie na jakichś prostych demkach a tymczasem jazda po mieście w GTA robi jeszcze znacznie znacznie lepsze wrażenie

Opublikowano

JA pier.dole xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

CW OUT dopóki randomy nie wyjdo 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No na serio. Powiedz mi co widzisz w tym filmie co jest miliard razy lepsze niż obraz na zwykłym TV?

A Ty wiesz co to VR?
Opublikowano

Areka tutaj nie musisz machac dildosami. Grasz na padzie tylko zamiast patrzeć w ekran swiat jest na około ciebie

Opublikowano

Aha, czyli robi się to samo co przy pomocy pada, tylko za pomocą głowy. Rzeczywiście super. 

Jaja sobie robisz, albo trollujesz, w sumie bez znaczenia. 

Rozumiem, że kogoś to nie jara, bo mnie VR też nie podnosi ciśnienia, ale z drugiej strony, jak widzę takie GTA z tą technologią - :banderas:

Opublikowano

nie, nie jest

kolejna zbedna technologia, skonczy mizernie jak 3d

Opublikowano

nie, nie jest

You know nothing, Kubson

ibnhweG.png

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

nie, nie jest

kontrolery ruchowe są do dupy bo są nieprecyzyjne i niepraktyczne w większości gier, a te robione specjalnie dla ruchu w większości są nędznymi popierdułkami

telewizory 3D są do dupy bo ledwo jakąś różnice robią a wręcz przeszkadzają i rozmazują. a w dodatku gier z 3d jest znikoma ilość

to są dla mnie powody dla których 2 powyższe "nowinki" growe sie nie przyjeły.

tymczasm VR daje możliwość zagłębienia sie w świat 100 razy bardziej niż machanie łapami. a GTA albo skyrim na oculusie pokazuje że pięknie się on sprawdza w za(pipi)istych grach i podnosi ich zjaebistość (gdy kontrolery ruchowe były co najwyżej wpychane na siłe)

dlatego uważam ze VR będzie się sprawiało znacznie lepiej niż 2 poprzednie nietrafione technologie.  i bardzo na to licze bo mam ochote zagłębiś sie w świat gry a nie tylko oglądać go jak przez okno na TV.

jedyne co mnie boli to ciągłe problemy z mdłościami ale mam nadzieje że w końcu to wyeliminują.

i druga rzecz - zeby dalo sie grać w (prawie)każdą gre a nie tylko w kilka specjalnie robionych crapów - i  tak jak mowilem gta i skyrim pokazują potencjał VR. oczywiscie nie da się go w pełni docenić patrząc na to na jutubie, ale mam wystarczająco dużo wyobraźni żeby zobaczyć jak świetne to moze byc doznanie

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Jestem przeciw VR, bo Yanek będzie grał w Monstera 25h na dobę.

Opublikowano

Przynajmniej zacznie sie ruszac a nie podgladac ludzi z silowni :reggie:

Opublikowano

nie, nie jest

You know nothing, Kubson

ibnhweG.png

Oczywiście, że skończy mizernie. Tak samo jak 3D, te całe tryby True Cinema , Motion Plus w TV czy  kontrolery ruchwe . Człowiek od urodzenia jest przyzwyczajony do patrzenia w kwadracik/prostokącik i do usranej śmierci, będzie w niego patrzył.

Pewnie wyjdzie 5 gier, które pokażą pazur na tych Oculusach i się skończy. Tak samo jak Avatar czy Wii Sports.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Jaki jest fenomen tego topicu, że nap.ieroliliście tyle stron.??? O__o

Edytowane przez 2razyjot

Opublikowano

Gadasz tu o wszystkim i o niczym, eliminujesz robaki z obozu, którego nie szanujesz i zrzucasz bomby prawdy jak dziś Czezky. 

Opublikowano

O, zaraz będzie 4k stron. A kiedyś myślałem, że 500 to max. :dog:

UP: rzucił deskę z obi na kolana.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Gadasz tu o wszystkim i o niczym, eliminujesz robaki z obozu, którego nie szanujesz i zrzucasz bomby prawdy jak dziś Czezky. 

a co konkretnie  zrzucił Czezky?

Opublikowano

Temat do spamowania. 

Opublikowano

No i nie zapominajmy o opcji idealnego zabijacza czasu w pracy.

Opublikowano

Temat do spamowania. 

Spam bez naliczania postów :frog:

Opublikowano

Fenomenalne Konsole :sorcerer:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Skończyły się dwie generacje temu

maxresdefault.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.