Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

CW pamieta jak Macio chcial sie zakladac ze na ps4 nie bedzie nigdy gry w 720p :D

No bo to dla mnie jest niewyobrażalne, by na tej konsoli powstała gra w 720p :/ 

Wtedy już kompletnie zwątpię w jakąkolwiek moc tych konsol. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

wtedy juz ci pisalem, ze to tylko lenistwo i dazenie do grafy sprawia, ze obnizane sa rozdzielczosci, na ps3 i x360 kazda gra mogla byc w 1080p i 60fps - KAZDA, czemu tak nie bylo? bo wtedy te tytuly wygladalyby jak gry z ps2 praktycznie, takie cos gry by nie sprzedalo wiec jesli dev jest leniwy/brak mu umiejetnosci zamiast z grafiki leci z klatek i rozdzielczosci - tak bylo jest i bedzie puki konsole to sprzet z zamknieta architektura

Opublikowano

wtedy juz ci pisalem, ze to tylko lenistwo i dazenie do grafy sprawia, ze obnizane sa rozdzielczosci, na ps3 i x360 kazda gra mogla byc w 1080p i 60fps - KAZDA, czemu tak nie bylo? bo wtedy te tytuly wygladalyby jak gry z ps2 praktycznie, takie cos gry by nie sprzedalo wiec jesli dev jest leniwy/brak mu umiejetnosci zamiast z grafiki leci z klatek i rozdzielczosci - tak bylo jest i bedzie puki konsole to sprzet z zamknieta architektura

Ale ze co, konsole pukaja?

Opublikowano

uswiadamiam macia prawda objawiona, ze kazdy sprzet objejetnie jakby mocny nie byl i co by sie w niego nie wsadzialo jesli ma kontrukcje zamknieta to od pierwszego dnia tworca zmaga sie z ograniczeniami i zawsze jest cos kosztem czegos

Opublikowano

Ten wpis na PSS nic nie znaczy, bo tekst o 720p już się pojawiał przy grach które są w 1080p (np. Trials Fusion).

Nie przeczę, jednak nie zdziwiłbym się, gdyby Battlefront rzeczywiście był w 720p (patrząc jak słabo radzą sobie te konsolki z Frostbite).

Będzie standardowo dla tego silnika czyli 900p na PS4 i 720p na XO , ewentualnej zmiany na + w tej kwestii spodziewał bym się dopiero przy Mirror's Edge ;)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

pierwsze screeny z wersji na Xboxa

starwbf4.jpg

Opublikowano

moze niekoniecznie bo BF4 był robiony jako startowy tytuł na konsole dlatego taka rozdzielczość, a hardline pisali stażyści z visceral. Stawiam że Battlefront będzie 1080p na ps4 i 900p na xboxie, oczywiście nie w takiej grafie jak na trailerze.

Opublikowano

przeczesać pustynie!

8b0cf9b3fe402a2c.jpg

Opublikowano

gta na ultra, oculus, padzik od x1 = ruchanie konsolowcow na wszystkich plaszczyznach, we wszystkie dziury, we wszystkie ich kompleksy, przez ktore maja klapki na oczach i nie potrafia przyznac, ze najlepsze GTA jest zrobione dla MOZNOWLADCOW GEJMINGU (pipi)O.

w twoim przypadku to gta na medium w 15 fpsach będzie chodzi w tym oculusie na padzie od x1 na kablu xD nie ma co goty setup

A jeszcze mogę powiedzieć, że znam jednego konsolomaniaka, który gra na konsoli firmy S. siedząc dokładnie tak samo jak przy blaszaku przed monitorem, no ale to by była afera na miarę Watergate więc nie mówię nic więcej.

Cytuję dla rozgłosu. :reggie:

król cebuli na taborecie na monitorze 17 cali gra w gierki z plusa na ps3 wziętej na raty i smie nazywa się baronem xd

pierwsze screeny z wersji na Xboxa

starwbf4.jpg

ja pie.rdole fanek to było smieszne dwa lata temu

Co do czezkiego fajnie, że sprzedał cały konsolowy majdan żeby kupić sprzęt do grania w gierki w które wszyscy zagrywali się w gimnazjum i z tego wyrosli i teraz już im byłoby wstyd mówić A WIESZ WCZORAJ NA BANANIE BYŁA TAKA AKCJA PAKE PODŁOZYLI 2 SEKUNDY ZOSTAŁY ALE ZROBIŁEM DWA HEADSZOTY W KOLANO I RUNDA WYGRANA

albo chwalanie się podjarką grami blizzarda w 2015 xDDDDDDD ku.rwa czezki bóg gejmingu, anihilator każuali odkrywa blizarda w momencie kiedy ich gry już nikogo. To jest zbyt smieszne.

Opublikowano

Co to banan? Z tej strony człowiek nieskalany cs'em.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

bambino znowu podcieral sie szorstkim papierem widze :D

Opublikowano

BB, Ori, MKX, Wiesiek3, PCars, Batman, SW Battlefront, FM6, Halo 5, TR... chyba można stwierdzić ze w tym roku generacja sie nam juz rozkręci.. a jak ktos dalej narzeka niech może nie wiem kupi kajak czy wędkę bo juz go nic nie zajara..

Opublikowano

Chcieć upaść niżej niż konsole i forum to już tylko alkoholizm pozostaje.

Opublikowano

Od kiedy gry Blizzarda nikogo? Bluber, WoW przeżywa renesans, Diablo III dalej skupia wokół siebie kilka milionów graczy, na kolejny dodatek do Starcrafta czekają tłumy, a na horyzoncie majaczy Overwatch. 

Do tego Warcraft III chyba nigdy się nie zestarzeje ;) 

Blizzard wypuszcza gry rzadko, ale później grasz w nie latami, często nie odczuwając, że w ogóle się starzeją. To fenomen tej firmy. 

@Ficuś - zdaje sobie sprawę, że każda gra i na PS3 mogła być w 1080p/60fps, ale wtedy wyglądałaby jak tetris, czy pong. Z tym, że pod koniec 2015 roku, a tym bardziej później, jak te konsole nie zostaną odpowiednio "rozgryzione" i nie zaoferują 1080p, to będzie katastrofa. 

Można mówić, że grafika nikogo, że gameplay najważniejszy i to jest jasne, ale 720p to już kpina ze strony developera. 900 do przeżycia ;)

Opublikowano

diablo i wow czy nazwa tego forum to casualextreme?

Opublikowano

Patrzac na liste gier na konsole i to jaki maja poziom trudnosci to raczej tak.

Opublikowano

To nie moc, to lenistwo.

Nie lenistwo, tylko kalkulacja. Po co mają się starać nad optymalizacją kodu, skoro gamonie i tak do sklepu pobiegną?

Opublikowano

diablo i wow czy nazwa tego forum to casualextreme?

Przechodząc wszystkie Assassin's Creedy też wpisujesz się w te ramy ;)

Opublikowano

Ciekawe czy Czezky chociaż do końca roku wytrzyma z tym PC, co następne...?

Ping, wciąż masz ta Ouye na sprzedaż? Trzymaj mu jedna sztukę, GOTY platforma sie szykuje.

Opublikowano

Wczoraj sobie gralem z Czezkym w HS, fajnie bylo :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.