Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wczoraj sobie gralem z Czezkym w HS, fajnie bylo :hi:

Podtrales dokladnie dupke? :Coolface:

Dzieki Tobie za tego questa wypadl mi card pack i dostalem auctionera :hi:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zawsze podcieram dokładnie :Coolface:

Gratki, ja jak zwykle dostalem guwno obesrane po wydaniu 100 golda, 3x rare dla rogue, wszystkie takie same to poszly na disenchant.

Opublikowano

Ciekawe czy Czezky chociaż do końca roku wytrzyma z tym PC, co następne...?

Ping, wciąż masz ta Ouye na sprzedaż? Trzymaj mu jedna sztukę, GOTY platforma sie szykuje.

Nigdy nie sprzedawałem OUYA, kupiłem z pewnego warszawskiego sklepiku za grosze i ewangelizowałem chętnych na zakup :reggie:

Opublikowano

9c248f89bbd191ece2365f71c2ddea38.jpg

A u Was jak tam dzień mija? Konsola, pad w dłoni, duży Tv. Obok fotela lampka dobrego koniaku. W kuchni kobieta w czerwonej sukience szykuje obiad z kawioru?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Konsola, pad w dloni, duzy TV. Tylko gier brak :Coolface: Ale zaspokoic sie mozna koniakiem.

Opublikowano

A u Was jak tam dzień mija? Konsola, pad w dłoni, duży Tv. Obok fotela lampka dobrego koniaku. W kuchni kobieta w czerwonej sukience szykuje obiad z kawioru?

Biję

MH4-Brachydios_Render_001.png

tylko trochę mało p

Edytowane przez ragus

Opublikowano

A tak na marginesie to ja tez juz zasiadam do ostrego giercowania na moim potworze. Konsolomaniaki moga pomarzyc o takim graniu na kilku monitorach.

bs1.JPG

Edytowane przez Velius

Opublikowano

@ragus

:obama:

Pamietam jak przy Tri ultimate troszke krwi mi napsul jak go 1 raz spotkalem, sku**iel jest "twardy".

Opublikowano

Dzięki, że zapytałeś. Stanowisko już przygotowane, wracam do beztroskich lat 90 i klimatów arcade. Idę zaraz po niezdrowe jedzenie do sklepu i zaczynam seans z grami, których Czezky nigdy nie zemuluje w 100% ze względu na skomplikowaną architekturę tego koneserskiego sprzętu, szkoda że nie ma już piwa EB.

TG2ITz5.jpg

Tak to dzisiaj wygląda:

Edytowane przez ping

Opublikowano

diablo i wow czy nazwa tego forum to casualextreme?

Przechodząc wszystkie Assassin's Creedy też wpisujesz się w te ramy ;)

Gdzie ja sie nimi jaram?

Opublikowano

@ragus

:obama:

Pamietam jak przy Tri ultimate troszke krwi mi napsul jak go 1 raz spotkalem, sku**iel jest "twardy".

Pierwsze spotkanie było mocne, na ostatnim życiu go dojechałem, ale teraz ujeżdżam go jak konia (dosłownie)

Opublikowano

Czy ja dobrze czytam, ze pewien moderator będący fanem Sony gra na taborecie przed monitorkiem xD?

Jeśli tak, to gorąco pozdrawiam z mojej studenckiej piwnicy siedząc na kanapie przed rozpoczęciem rozgrywki w GTA V w 1080p@60fps :cool::lapka:

1gfib7U.png

Opublikowano

Co to banan? Z tej strony człowiek nieskalany cs'em.

banan.jpg

ja pier/dole raven nie dość że telewizor chyba 23 cale to jeszcze siedzi 4 metry od niego xDDDDDDDDDDDDDDD na takiej odlegosci to gra moze byc i w 360p a i tak bedzie dobrze wygladac.

KOMPUTEROWA RASA PANUF XD

Opublikowano

tata dał taki to mam taki, darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda

i nie wiem przyjacielu jak tam u Ciebie na tych studiach z liczeniem (ciężko z tego co pamiętam), ale cztery metry to nie są

Opublikowano

chciałem to samo napisać, raven jarający sie grafiką pc-tową, 1080p/60fps na ultra

grający na monitorku 24" z odległości 2m, przecież z takiej odległości nawet fps nie robi różnicy :D

czyli cała prawda o blacharzach  :daddy::kaz:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Przeciez w '99 to ty dopiero PlayStation odkryles.

Opublikowano

Czy ja dobrze czytam, ze pewien moderator będący fanem Sony gra na taborecie przed monitorkiem xD?

Jeśli tak, to gorąco pozdrawiam z mojej studenckiej piwnicy siedząc na kanapie przed rozpoczęciem rozgrywki w GTA V w 1080p@60fps :cool::lapka:

1gfib7U.png

ja pi,erdole to już mój anus jest wiekszy niz ten ,,telewizor,, ;///

Opublikowano

Każdy orze jak może.

Zwłaszcza dzisiaj wiem coś o tym. :dynia:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ja (pipi)e, blacharnia serio gorsza od botow, monitorki 15 cali i granie z deska na kolanach

Opublikowano

du,pka piecze, oj piecze :cool:

PSY szczekają, a prawda jest taka, że ja gram w 60fps na tym TV (jak to się mówi: mały, ale wariat), Wy na tych braviach 55 cali na kredyt możecie pomarzyć o tej płynności. YETIego jeszcze zrozumiem, PS4 jednak to Full HD wyświetla to większy TV się przyda (ale 120Hz czy ile tam ma niestety ostro się marnuje), ale MaZZeo największy krzykacz, a gra na konsoli, do której wystarczy TV na którym ping napier,dala w Dreamcasta xD

Opublikowano

tak szczerze, to pewnie sam nie wierzysz w ani jedne swoje słowo :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.