Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No trochę jednak śmiesznie brzmią teraz twoje posty o master rasie kruku.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To u mnie monitor 4K, ale ma mniej niż 55" i źle się z tym czuje :/

28", ale GTA V spróbuję w tej rozdziałce odpalić.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

tak szczerze, to pewnie sam nie wierzysz w ani jedne swoje słowo :D

>console wars

>tak szczerze

No trochę jednak śmiesznie brzmią teraz twoje posty o master rasie kruku.

Pokaż mi gdzie tak pisałem. Gdzie i od kiedy PC Master Race = ogromny telewizor czy jakieś kanapy? Jeśli dobrze sobie przypominam, to baroni bardzo lubią licytować się na marki i cale telewizorów (YETI i jego Bravia) i ciągle jest pier,dolenie o wygodnym graniu na kanapie z padem w ręku vs garbienie się na taborecie. Mój post to właśnie prztyczek w te posty, gdzie jak się okazuje, część "baronów" jak Mendrek (według doniesień) napier,dala na zwykłym monitorku. To są sprawy dookoła grania zależne od zasobności portfela, czy siedzisz na starym monitorze czy przed Bravią tak samo ch,ujowo działa PSN i tak samo można dostawać gierki za grosze na PC. Gdybym na to miał to siedziałbym przed 100-calowym obrazem z projektora, ale nadal grałbym na PC, bo nadal ta platforma oferuje mi najlepsze warunki gierek. Czaisz, typie?

btw ja i tak nie gram w te gry więc jeden ch,uj jak duży mam telewizor :lapka:

Opublikowano

Mój Boże, jaka beka dzisiaj w Cw xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Raven zaorany :obama: :obama:

Opublikowano

Jeśli tak, to gorąco pozdrawiam z mojej studenckiej piwnicy siedząc na kanapie przed rozpoczęciem rozgrywki w GTA V w 1080p@60fps :cool::lapka:

Podobno goscie od moda Arma III: Life maja zrobic takiego samego moda do GTAV. Dopero konsolomaniakom podniesie sie cisnienie, jak zobacza absolutnie nowy, podatny na RPG swiat. A na konsole co najwyzej wyjdzie kilka dodatkowych misji "zabij szefa gangu motocyklowego" i kolejne DLC do kupienia. Bez wazeliny, pod kosc ogonowa brutalnie daja sie sponiewierac i nawet o tym nie wiedza. ;>

Opublikowano

Wolalbym Day Z w swiecie GTA, chatka na Mount Chiliad, snajperka i pot shoty w zombiaki :fsg:

Opublikowano

O czym tu jeszcze rozprawiać? nadszedł czwarty raz Mesajasz kosztem Last of Us - bo to Mesjasz. 

R* :banderas:  :banderas:  :banderas:

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

GTA V troszkę przereklamowana gra, takie 8/10 bym dał.

Opublikowano

Ale GTA V to Ty szanuj, taknieco?

Opublikowano

Gdyby Sony zajumało R* tylko pod swoje strzechy i zrobiliby w komitywie coś z ND to mogłoby to zerwać dekle.

Opublikowano

A po co im ND? Żeby tylko coś spier.doliło?

Niech sobie dalej robią korytarze i drabiny.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Naughty Dog skończyło się na Crash Bandicoot 3: Warped.

Opublikowano

Nie no, drugi Jacek i Dexter był dobry.

Opublikowano

Nie był, próbowali z bohatera pizdusia zrobić niesamowitego badassa, a wyszło żałośnie. Do tego z platformera zrobił się jakiś freeroamowy potworek. Tylko Crash.

Opublikowano

Jezu, raven, Ty w sumie możesz zostać dalej w telewizorach CRT, nie będzie Ci to z tej odległości robiło różnicy.

2616536200_1390420640.jpg

a później ku.rwa spierają się ze mną że nie widać różnicy pomiędzy 900p a 1080p, ćmojdy.

Opublikowano

kto słucha pinga? on i jego śmieci.  :yao:

Obawiam się, że w kwestii gier jestem bardziej doświadczony od większości udzielających się tutaj, ale co poradzić, Jezusa też kiedyś wyśmiewano, by potem okrzyknąć MESJASZEM.

Zresztą... 47k GS, PSN LVL 10... 2/10 bo odpisałem :reggie:

Opublikowano

Ale Naughty Dog to ty szanuj.

Opublikowano

Naughty Dog, Ready at Dawn, Santa Monica Studios, Guerilla Games, najlepsi developerzy :banderas:

Opublikowano

Naughty Dog, Ready at Dawn, Santa Monica Studios, Guerilla Games, najlepsi developerzy :banderas:

Zapomniałeś o Evolution Studios.

Opublikowano

kto słucha pinga? on i jego śmieci.  :yao:

Obawiam się, że w kwestii gier jestem bardziej doświadczony od większości udzielających się tutaj, ale co poradzić, Jezusa też kiedyś wyśmiewano, by potem okrzyknąć MESJASZEM.

Zresztą... 47k GS, PSN LVL 10... 2/10 bo odpisałem :reggie:

jedyne co możesz przedłużyć, to właśnie efiutka punkcikami. Na tyle Ci pozwolę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.