Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

powiedział fan Paper Please, czyli gry na jakieś 5h. 

Jak grasz na byle jakie zakończenie to może tak, jak chcesz zobaczyć właściwe to zejdzie Ci co najmniej 10h.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Pamiętam jak to przeszedł w 5 minut i wrzucił to sobie na forum do "gier ukończonych".

Gardzę steamowymi zbieraczami pokiemonów, kupują gierki w promocjach za grosze, na czym twórcy (pipi) zarabiają a potem i tak nie grają.

steam_statystyki_3.png

Praktycznie ponad 50% i tak nie gra, dobre yanusze. Piractwo i promocje steamowe wykończa ten rynek już do końca. Nie będę płakał xD

ale japa tam piraciku

Opublikowano

ściągam demo rogue legacy. mam nadzieję, że się nie zawiodę. nie mogę się doczekać aby zagrać karłem lub postacią z ADHD.

Opublikowano

karły czasami się przydają, ale balans nie jest jakiś świetny i szybko odkryjesz, że wolisz pewną klasę bardziej od innych

i tak goty

Opublikowano

Pamiętam jak to przeszedł w 5 minut i wrzucił to sobie na forum do "gier ukończonych".

Gardzę steamowymi zbieraczami pokiemonów, kupują gierki w promocjach za grosze, na czym twórcy (pipi) zarabiają a potem i tak nie grają.

steam_statystyki_3.png

Praktycznie ponad 50% i tak nie gra, dobre yanusze. Piractwo i promocje steamowe wykończa ten rynek już do końca. Nie będę płakał xD

ale japa tam piraciku

Powiedział pirat wszystkich konsol oprócz PS3. Sprawdzone na forumku info. Same hipokrytki. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Walduś, ale od 'Papers Please', to mi się proszę odczepić, bo to jedna z lepszych gier w jakie grałem od dłuższego czasu.

Opublikowano

powiedział fan Paper Please, czyli gry na jakieś 5h. 

Jak grasz na byle jakie zakończenie to może tak, jak chcesz zobaczyć właściwe to zejdzie Ci co najmniej 10h.

A to racja. Jeśli chce chce się zdobyć wszystkie zakończenia to zejdzie jeeeeszcze dłużej. Mój jeden z nielicznych idealnych wyborów na steamie. 

Opublikowano

Powiedział pirat wszystkich konsol oprócz PS3. Sprawdzone na forumku info. Same hipokrytki.

ale to nie ja najpierw kłamię o tym, że kupiłem oryginał, kiedy tak naprawdę spiraciłeś Divinity a później wyskakuję z ocenianiem innych i tego ile i na jakie gierki wydają pieniędzy

więc j a p a alterku

od roku jestem czysty i większość gierek, które kiedyś mi sprawiły przyjemność i przeszedłem na "brudno" mam teraz w oryginale, goń się

Opublikowano

A ja sobie zassalem pare giga abandonware z lat 89 - 90. Do tego dosbox i zadnych grubasow.

Opublikowano

jakieś konkretne źródło?

Opublikowano

i tak goty

A propos, Divinity: Original Sin jest za(pipi)isty.

No ale plebs i tak nie zagra. Za dużo literek i cyferek.

Opublikowano

ale to nie ja najpierw kłamię o tym, że kupiłem oryginał, kiedy tak naprawdę spiraciłeś Divinity a później wyskakuję z ocenianiem innych i tego ile i na jakie gierki wydają pieniędzy

więc j a p a alterku

od roku jestem czysty i większość gierek, które kiedyś mi sprawiły przyjemność i przeszedłem na "brudno" mam teraz w oryginale, goń się

Odetchnij głęboko i poczytaj wcześniejsze posty jeszcze raz młodzieńcze. Daleko mi do bycia hipokrytką twojego pokroju, gdy mnie zapytano jaką mam wersję gry od razu napisałem, zero ukrywania, bo i po co? Wrzucano tu ostatnio dane , że 50% blaszek piraci, oczywiście tutaj niby wszyscy "czyści" i wielka nagonka xD.

Zapytaj twórców , co sadzą o tym, że spiraciłeś nowe gierki gdy kosztowały zacnie a po wielu altach kupiłeś je w promocji za 5 zł. W (pipi) odkupienie. To już lepiej było ukraść, steam by mniej zarobił i być może się w końcu wzięli za HL3 ; d

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Wyczysc skrzyke Teka.

Opublikowano

Hahaha. Jeden pirat wyzywa od tego samego drugiego. Hipoktyzja :D

Opublikowano

uzytkownicy nintendo sa niestabilni emocjonalnie - sprawdzone info ;)

Opublikowano

Piraci na śmierć!

#tylkoNintendo 

Zgadzam się, ci filmowi również, pirat to pirat. Cóż, zaraz forumek cały zginie. 

Opublikowano

Zapytaj twórców , co sadzą o tym, że spiraciłeś nowe gierki gdy kosztowały zacnie a po wielu altach kupiłeś je w promocji za 5 zł.

swojego altera tutaj zacząłeś od bardzo dokładnych wyliczeń i procencików, weź mi szybko przelicz ile na "legalnym" przejściu gry przez konsolowca polegającym na kupieniu używki, ograniu jej w weekend i odsprzedaniu zarabia developer

Opublikowano

Zapytaj twórców , co sadzą o tym, że spiraciłeś nowe gierki gdy kosztowały zacnie a po wielu altach kupiłeś je w promocji za 5 zł. W (pipi) odkupienie. To już lepiej było ukraść, steam by mniej zarobił i być może się w końcu wzięli za HL3 ; d

Chwilowo się wtrącę. Piractwem gardzę i usprawiedliwiać procederu nie mam zamiaru, ale w sumie jaka jest różnica między spiraceniem gry, a nie kupieniem jej wcale? Bowiem wydawcy często wychodzą z błędnego założenia, że każda spiracona kopia, to kopia niesprzedana, kiedy jest to kompletną bzdurą.

I co ci sami twórcy mieliby do powiedzenia na temat cebulaków sprzedających nowiutką grę dwa dni po premierze, gdzie jedna kopia krąży pośród kilku-kilkunastu ludków, efektownie wpływając na ogólne wyniki sprzedaży?

Opublikowano

Hahaha. Jeden pirat wyzywa od tego samego drugiego. Hipoktyzja :D

Prawda jest taka, że każdy ma coś na sumieniu. Seriale, muzyka, gierki, oprogramowanie, systemy, whatever. Jest to zbyt kosztowne by być czystym i zbyt łatwe, by nie zostać "brudnym". Problem pojawia się wtedy, kiedy jeden zaczyna drugiemu wytykać jakieś dziwne rzeczy, chociaż sam nie jest lepszy. Dlatego ja nie uważam, by pirat mógł mi mówić, czy kupienie sobie miliona gierek jest takie albo owakie. Tak samo z tymi wszystkimi dziadkami tutaj, co za gów,niarza co tydzień na stragan po nowego Verbatima z gierką na PS1 biegali, a teraz, kiedy swoje wypracowali, to innych by na stos wrzucali. No więc, hipokryzja : DDDDDD to druga nazwa tego tematu.

Opublikowano

W sumie troszkę bekowe to jest. Tak to jak raven kupuje tyle gierek to źle bo w nie nie gra, ale jak nie kupi to też źle bo zabija rynek. Poyebało?

Nawet jak kupisz grę na steamie za 1 euro to i tak developer zarobi więcej niż kupisz używkę jego gry.

Opublikowano

No tak, demo z zatoki, a po roku oryginał w cenie pięć za dolara. "Jestem czysty." :lol:

Opublikowano

Przynajmniej twórcy gry zarobili te 5$ a nie jak na rynku wtórnym nie dostali nic.

Opublikowano

No tak, demo z zatoki, a po roku oryginał w cenie pięć za dolara. "Jestem czysty." :lol:

Kupić używaną, przejść w dwa wieczory, sprzedać z minimalną stratą kolejnemu cebulakowi. "Jestem czysty".
Opublikowano

Nawet jak kupisz grę na steamie za 1 euro to i tak developer zarobi więcej niż kupisz używkę jego gry.

Ale kupno używki za mniejsze pieniądze może zachęcić do kupna jakiegoś DLC i już devek jest na plusie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.