Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pierwszy Jak to mistrzostwo świata. Od drugiego się odbiłem, nie podobało mi się to naśladowanie GTA III.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kameo fajne było, jak zobaczyłam na giełdzie jakoś w 2006 to kopara mi opadała. Grę skończyłam i dobrze wspominam, choć nie tak dobrze jak genialne Ratchety z PS2 i dwie pierwsze części z PS3. Pominąć Ratchety przy dyskusji o platformówkach to jak twierdzić, że PS4 działa bezgłośnie.

Opublikowano

A po co im ND? Żeby tylko coś spier.doliło?

Niech sobie dalej robią korytarze i drabiny.

Naughty Dog skończyło się na Crash Bandicoot 3: Warped.

Nie był, próbowali z bohatera pizdusia zrobić niesamowitego badassa, a wyszło żałośnie. Do tego z platformera zrobił się jakiś freeroamowy potworek. Tylko Crash.

O JEZU PING MESAJA ZRZUCA BOMBE PRAWDY NA OBÓZ ZAPYZIAŁYCH KLAPISZCZY. Jak 1 był ok, ale 2 i 3? Papaj plox a ten Jak Racing to było już wlololo.

Opublikowano

Ale Naughty Dog to mi kur-va szanować proszę.

za co? :dynia: za zniszczenie gier wideo cinematic experiencem?

PLUJE NA WAS NAUGHTY DOGS, TFUUU

EDIT

Minus od Lema :fsg:

Edytowane przez asax

Opublikowano

Proszę cię, grałem ostatnio w Left Behind, myślałem, że usnę z nudów.

Opublikowano

Ja zasnąłem!!1

Opublikowano

Odyebało Wam już, serio xD

Witamy w CW  :cool:

Opublikowano

No wiem, zwłaszcza jak się na Easy gra z włączonym trybem nasłuchiwania i pif paf byle do przodu.

Opublikowano

jRgKKga.jpg

Edytowane przez kubson

Opublikowano

No wiem, zwłaszcza jak się na Easy gra z włączonym trybem nasłuchiwania i pif paf byle do przodu.

#nobody

Ciekawe co ma do powiedzenia Mendrek na temat rewelacji od Wiesi. :cool: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

xD co za różnica jak gra jest tak samo nudna na easy jak i hardzie?

Opublikowano

No nie Blubi, bo na hardzie się musisz bardziej skupić podczas grania. Nie ma przelatywania na pałę i dużo dmg Ci robią wrogowie. Na hardzie to praktycznie stealth tylko, o survivalu nie wspomnę. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

w The Last of Us powinno się grać tylko trzeźwym i wypoczętym, wskazane jest również posiadanie rodziny, a najlepiej dwunastoletniej córki. Wtedy ta gra nie jest nudna ignoranci

Opublikowano

xD co za różnica jak gra jest tak samo nudna na easy jak i hardzie?

Na tym etepie nie ma co dalej dyskutować z Tobą o świetności TLoU, której nie doświadczyłeś grając na Easy. To tak jak granie na Easy w klasyczne RE2 i gadanie, że ta gra była nudna już w swoim czasie.

Opublikowano

lol kto powiedział, że gram na easy? mnie nie robi ten "survival" po prostu to dlc jest nudne jak flaki z olejem a gameplay powtarzalny, że po 15 minutach chce się to wyłaczyć w piz.du

Opublikowano

Zeby jednak osiagnac pelna immersje survivalu trzeba nie jesc przez 2 dni i przed kazda sesja zrobic tak z 200 przysiadow i 300 brzuszkow.

Opublikowano

Zeby jednak osiagnac pelna immersje survivalu trzeba nie jesc przez 2 dni i przed kazda sesja zrobic tak z 200 przysiadow i 300 brzuszkow.

Nie zapominaj o osobistej drabinie.

Opublikowano

Ja przy każdym hicie wbijałem sobie szpilki młotkiem pod paznokcie dla większej immersji. Nie wiem jak ktoś mógł grać bez tego, żadnej wczuwki w tragedię bohaterów.

Opublikowano

Ja przy TLOU rozsmarowałem sobie na głowie pieczarki z pobliskiej biedronki i pożyczylem od sasiada nie mała drabine która postawilem tuż obok dla wiekszej immersji, jak tylko byla sekwencja z drabina (czyli co 5 minut) wspinalem sie na nia z padem. Ale bylo grane :banderas:

Opublikowano

bulduper jak sie czujesz gdy skonczyles pierwszy i jedyny ex jaki interesowal cie kiedykolwiek na ps4, a reszta gier z listy jaka cie jara to multiplatformy, ktore lepsze mialbys na pc?

Opublikowano

Ja przy TLOU rozsmarowałem sobie na głowie pieczarki z pobliskiej biedronki i pożyczylem od sasiada nie mała drabine która postawilem tuż obok dla wiekszej immersji, jak tylko byla sekwencja z drabina (czyli co 5 minut) wspinalem sie na nia z padem. Ale bylo grane :banderas:

Pamietam tez jak moja kromka obrosla grzybem, gralem z nia pod nosem zeby poczuc to co Joel jak ich dusi, brakuje jeszcze wsparcia oculus rifta do wyzszego stanu immersji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.